superprono superbet
Viorel
11 martie 2021

SuperProno Superbet – Concurs cu premii de 200.000 lei!

SuperProno Superbet premii 200.000 lei este cel mai tare concurs din cadrul Superbet promotii. Dacă te simţi inspirat şi alegi cele mai bune pronosticuri la meciurile din Europa poţi câştiga premii consistente în bani. 

Superbet promotii vine cu această ofertă fabuloasă pentru pariorii care au un cont deschis. Dacă nu ai un cont la acest operator de pariuri sportive, atunci îţi poţi deschide unul foarte simplu. Pornind chiar de la site-ul nostru!

superbet pariuri sportive
SuperProno Superbet – Concurs de Pronosticuri
Ai premii de 200.000 lei săptămânal!

SuperProno Superbet este un concurs gratuit de pronosticuri pentru cei care au un cont deschis la această casă de pariuri online de top. Crezi că te pricepi la ponturi? Încearcă-ți norocul acum!

Superprono Superbet premii 200.000 lei – Cum participi la această promoţie

Superprono Superbet premii 200.000 de lei  este o promoție organizată săptămânal. Ea este disponibilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. Ca să participi la această Superbet promoţie trebuie să intri în contul tău de jucător şi să răspunzi la întrebările afişate de promoţie.

În fiecare săptămână sunt întrebări diferite, iar termenul limită este afişat pe pagină în dreptul meciurilor oferite spre pariere.

Cum se împart banii la Superprono? Superbet Premii 200.000 de lei  

În fiecare săptămână sunt puşi la bătaie 100.000 de lei în cadrul Superbet bonus fără depunere. Banii vor fi împărţiţi după cum urmează:

  • Pentru răspunsurile corecte la minim 2 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 70.000 lei. Aceasta va fi împărțită în mod egal participanților cu 2 răspunsuri corecte;
  • Pentru răspunsurile corecte la minim 3 întrebări se va distribui o sumă bonus totală de 70.000 lei. Premiul va fi împărțit în mod egal participanților cu 3 răspunsuri corecte;
  • Pentru răspunsurile corecte la toate cele 4 întrebări se va distribui jucătorilor în mod egal, suma bonus totală de 60.000 lei.

Condiţii pentru participare la promotii Superbet

Dacă vrei să participi la această ofertă trebuie să ştii că există un set de reguli pe care trebuie să îl respecţi. 

Fiecare jucător are dreptul să participe o singură dată pe săptămână la campania Superprono Superbet premii 200.000 de lei. Nu poţi primi mai mult de un premiu în cadrul acestei promoții. La distribuirea premiilor bonus se va lua în calcul cel mai mare număr de răspunsuri corecte. De exemplu: pentru răspunsul corect la toate 4 întrebările, vei primi un bonus doar pentru pragul 3 cu un număr maxim de răspunsuri corecte, nu și pentru pragurile 1 și 2.

Bonusul câştigat la Supeprono Superbet este acordat în maxim 48 de ore de la finalizarea perioadei de participare.  În cazul în care un eveniment inclus în Superbet promotie este anulat, atunci concursul este anulat şi premiul se raportează pentru săptămâna următoare.

Condiţii rulaj Superprono Superbet

Dacă ai obţinut un câştig la Superbet promotii trebuie să ştii că există o serie de condiţii de rulaj. În momentul în care ai primit bonusul, ai la dispoziţie 24 de ore ca să îl accepţi în contul tău de jucător.

După ce ai activat bonusul Superprono Superbet, trebuie să ştii că ai 7 zile la dispoziţie ca săl rulezi. Și să transformi tot câştigul în bani. În cazul în care ai deja activat un bonus Sport, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 3 zile. Mai întâi trebuie să finalizezi rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător. În acest caz bonusul nou primit se va activa automat în momentul în care ai terminat de rulat bonusul anterior.

Bonusul obţinut la Superprono Superbet premii 200.000 de lei trebuie rulat de trei ori. Vei avea nevoie de cote de minim 1,60 dacă pariezi single, respectiv o cotă totală de 2,50 pentru biletele cu mai multe evenimente. De asemenea, cota minimă a fiecărui eveniment de pe biletele de tip acumulator trebuie să fie de 1.10.

Atenţie! Bonusul de la Supeprono Superbet NU poate fi folosit pentru plasarea de pariuri în secțiunile Virtuale și Loto. De asemenea nu se pot plasa bilete care conțin meciuri de la „Super Cotă”. Dar nici pariuri simple pe o cotă mai mică de 1,60. Sau pariuri de tip acumulator pe o cotă mai mică de 2,50.

Rulajul pentru Superprono Superbet se realizează ușor

Superbet este una dintre casele de pariuri cu cea mai bogată ofertă de pariuri sportive. La Superprono Superbet poți rula banii pe meciuri de fotbal din Liga 1, Liga 2, Serie A, Premier League, Bundesliga sau Ligue 1. Dar și pe partide tari din Champions League sau Europa League.

Bonusul obținut în urma Superprono Superbet îl poți rula inclusiv pe meciuri de tenis, handbal sau baschet. Turneele de top din circuitele ATP, WTA sau Challenger sunt prezente în oferta celor de la Superbet . De asemenea, pe site-ul Beturi.ro găsești zilnic cele mai importante analize pentru partidele de top din Europa. În plus, experții noștri pregătesc în fiecare zi Biletul Cota 2 sau Biletul Zilei. Pe acestea le găsești pe site. Sau pe pagina noastră de Facebook, pe grupul BETuri sau pe canalul nostru de Telegram .

Superprono Superbet Premii 200.000 lei – Cum îți deschizi un cont

Vrei să beneficiezi de această Superbet promotie? Atunci ai nevoie de un cont Superbet. Pașii sunt simpli și noi îți vom explica mai departe atât procedura cât și toate beneficiile aferente.

Înscrierea la acest operator de pariuri sportive este foarte simplă. Trebuie să parcurgi doar câţiva paşi, iar în 3 minute poţi avea accesa deja la contul tău. Superbet oferă și un bonus de până la 500 de lei clienților noi la prima depunere. Bonusurile de bun venit, dar și cele fără depunere trebuie în general rulate, în funcție de fiecare campanie în parte.

Accesează link-ul din oferta prezentată mai sus. Trebuie apoi să apeși butonul ”înregistrare” și să oferi următoarele informații:

  • Codul numeric personal ( CNP ).
  • numele și prenumele complete.
  • adresa completă de rezidență, județ, localitate.
  • adresa de e-mail valabilă.
  • nume de utilizator.
  • Parola.

Echipa Beturi.ro te sfătuiește să te asiguri că ai introdus corect datele personale și CNP-ul. Dar și că ai ales un nume de utilizator și ai folosit o adresă de e-mail validă. Alege o parolă sigură! Va trebui apoi să-ți activezi, dar și să treci prin procesul de verificare a contului. Dar nu-ți va lua mult timp, iar noi zicem că merită efortul!

La Superbet pariuri ești mereu aproape de cei mai tari sportivi de pe planetă. Ai o legătură strânsă cu fanii acestui fenomen. Și ai mereu șansa să te bucuri de ofertele atrăgătoare! Pe lângă Superprono Superbet, prezentat în acest articol, ai și un bonus fără depunere Superbet, de ziua ta, în valoare de 100 lei. Dar și o ofertă generoasă sub formă de bonus bun venit Superbet. Nu uita că ai și alte informații despre bonusuri și oferte de la casele de pariuri online pe BETuri.ro.

Supeprono Superbet – Concluzii

Pentru a obține premiile de 200.000 RON puse în joc prin promoția Superprono Superbet trebuie doar să ghicești rezultatele la cele mai importante meciuri din Europa. Acest bonus fără depunere Superbet este oferit tuturor clienților acestui operator. Și poate fi accesat imediat după intrarea în contul de jucător.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre Superprono Superbet te așteptăm în continuare pe site-ul nostru. Așa ești la curent cu toate promoțiile și noutățile din sport, precum acest concurs Superbet. Zilnic găsești cele mai importante informații din lumea pariurilor. Ai și pagina de Facebook la dispoziție, dar și canalul nostru de Telegram. Iar dacă nu au un cont deschis la Superbet, nu uita că poți face acest lucru chiar de aici, de pe site-ul nostru.