betano aplicatie
Andrei
24 februarie 2021

Betano aplicatie – Descarcă, joacă și bucură-te de câștigurile Betano!

Dacă vrei să ai acces în permanență la toate evenimentele sportive, atunci Betano aplicatie este soluția potrivită pentru tine. Trăim într-o eră a tehnologiei, iar telefoanele și tabletele fac parte în fiecare clipă din viețile oamenilor. Unul din cei mai puternici operatori de pariuri online din România, agenția Betano, a răspuns cu succes provocării și pune la dispoziție pentru jucători platforma Betano mobile.

Aceasta poate fi accesată cu ușurință direct din motorul de căutare al telefonului sau tabletei. De asemenea, există versiuni Betano aplicatie atât pentru Android cât și pentru iOS.

Cele două variante oferite de acest operator sunt structurate perfect pentru dispozitivele mobile. Astfel, oriunde te-ai afla, fie că ești în vacanță, pe drumuri, la cumpărături sau în pauza de la muncă, poți să pariezi pe cele mai tari competiții și să fii alături de cei mai tari sportivi ai planetei.

Betano aplicatie download – Cum instalezi aplicatia Betano?

În primul rând trebuie precizat faptul că e nevoie să deții un cont de jucător. Ai toate detaliile legate de înregistrare, depunere și retragere în receniza Betano pariuri pe care o puteți găsi pe site-ul nostru. Dar avem și articole aferente pentru fiecare proces mai înainte numit.

Indiferent dacă veți paria prin versiunea Betano aplicatie potrivită telefonului vostru sau prin orice altă metodă, probabil că multe persoane vor opta pentru o înregistrare de pe PC. Acest lucru se întâmplă pentru că este mai ușoară completarea formularului de înregistrare pe un ecran mare.

Aplicatie Betano – Variante disponibile

Suntem înconjurați de tehnologie și există acum aplicații care fac viața mai ușoară în tot felul de activități. Există aplicații pentru cumpărături, GPS, plăți pentru facturi, jocuri de noroc sau divertisment. Nu trebuie neglijată versiunea Betano aplicatie android care te va ajuta să fii la doar câteva clickuri distanță de o nouă victorie în lumea pariurilor sportive.

Înainte de toate, trebuie să te asiguri că dispozitivul tău mobil îndeplinește următoarele 2 condiții:

 • Ai o conexiune bună la internet care nu are întreruperi
 • Telefonul sau tableta ta beneficiază de suficientă memorie și spațiu de stocare.

Aplicatia Betano te ajută cu statistici complexe, live streaming pentru cele mai tari meciuri de fotbal și tenis, notificări pentru meciurile pariate, dar și posibilitatea de a utiliza din plin în orice secundă metoda cashout care te scoate din necazuri.

În funcție de dispozitivul mobil pe care îl folosești (iOS sau Android), procesul de a descărca o aplicatie Betano Android sau iOS este facil și se termină în doar câteva clipe.

Betano aplicatie mobil

Îți place să pariezi în orice moment? Pentru a juca alături de Betano de pe telefon sau tabletă nu e nevoie decât să te afli într-un loc cu o conexiune bună la internet.

Ambele variante de accesare a platformei Betano Android sau iOS dispun de aceleași funcționalități. Trebuie doar să alegi soluția optimă pentru sistemul de operare al dispozitivului mobil pe care îl folosești. Așadar, poți să downloadezi Betano aplicatie mobil direct pe tableta sau pe telefonul tău.

Aplicatia Betano android

Descarcă aplicatia Betano iOS dacă ai un iPhone sau un iPad. Poți găsi această opțiune în App Store. După ce ai ai terminat de downloadat, instalarea Betano aplicatie se face foarte repede.

Ulterior, trebuie să apeși pe butonul „Conectare”. Este albastru și se regăsește în colțul din dreapta sus. Nu vei putea face acest lucru dacă nu ești conectat la contul tău de utilizator. După ce te-ai logat vei avea acces pe mobilul personal la toate opțiunile din varianta desktop (PC).

Instalează aplicatie Betano Android. Când vine vorba de această aplicatie cel mai bine ar fi să o descarci de pe site-ul operatorului, în condițiile în care oricum politicile Google nu permit descărcarea unor astfel de aplicații din magazinul online Google Play Store.

Operatorul te anunță că Betano aplicatie android este disponibilă doar pe site-ul agenției și vă sfătuiește să nu luați în considerare altă sursă pentru a o descărca.

Pentru a începe procesul apasă butonul „Descarcă aplicatia de Android”. Fișierul apk de la Betano va fi descărcat pe telefonul tău. Apasă pe fișierul apk și vei primi o alertă de securitate care blochează instalarea aplicațiilor obținute din „Surse Necunoscute”. Trebuie să accesezi setările dispozitivului tău mobil. Din opțiunile aferente rubricii Securitate, bifează căsuța ce permite instalarea din „Surse Necunoscute”.

Ai posibilitatea de a descărca două variante Betano aplicatie:

 • Sportsbook Android App – Descarcă Betano apk și joacă ponturile noastre!
 • Casino Android App

Prima versiune este cea dedicată pariurilor sportive. În cazul în care tu vrei să pariezi la jocurile de noroc de la cazinoul online, îți recomandăm să descarci a doua varianta. După ce ai terminat procesul de instalare Betano aplicatie, trebuie doar să te loghezi folosind datele tale de utilizator.

Betano aplicatie. Pe ce putem paria?

Prin aplicatia Betano ești mereu la curent cu tot ce se întâmplă în lumea fascinantă a sportului. Ai oferte pre-live și live la fel ca pe desktop, dar și posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani, de a contacta serviciul de relații cu clienții sau de a urmări diferite meciuri prin funcția live stream.

Betano app are una din cele mai bogate oferte din România. Nu lipsește niciun eveniment important. Ai 28 de categorii diferite de pariuri sportive și nu numai. Poți să-ți încerci norocul chiar și pe evenimente din politică sau din lumea divertismentului.

Betano aplicatie: Înregistrare și tranzacții

Pentru a-ți deschide un cont de utilizator din Betano aplicatie, procesul este simplu și nu vei întâmpina nicio problemă. Apasă butonul „Înregistrare”. Apoi, vei alege numele de utilizator pe care îl dorești, o adresă de e-mail validă și vei introduce o parolă.

Completează cu atenție toate căsuțele din formular și acceptă termenii și condițiile impuse de operator. E atât de simplu să ai cont nou Betano!

Ce depozite poți face prin aplicatie Betano? În principiu ai toate variantele obișnuite, dar nu uita că diferă suma minimă și maximă în funcție de metoda aleasă.

Variante de depunere Betano pariuri:

 • Card bancar: minim 20 RON, maxim 180000 RON
 • Skril: minim 20 RON, maxim 40000 RON
 • Skrill 1-Tap: minim 20 RON, maxim 40000
 • Paysafe: minim 20 RON, maxim 40000
 • Neteller: minim 40 RON, maxim 40000

Pentru retrageri Betano vei putea folosi aceleași metode ca și la depunere, dar vei avea și varianta unui transfer bancar. Această opțiune este gratuită și durează între 1-4 zile lucrătoare. Sumă maximă care poate fi retrasă este de 40000 RON.

Betano aplicatie, oferta de bun venit

Operatorul te primește cu un bonus de 100% la prima ta depunere. Iată care sunt regulile prezente și pe Betano app.

 • La prima depunere ți se va oferi un bonus de 100%, până la 500 RON.
 • Suma minimă pe care trebuie să o depui este de 30 RON.
 • Bonusul va fi activat în contul dumneavoastră imediat după depunere.
 • Bonusul de înregistrare la care aveți dreptul vă este oferit odată cu prima depunere, și nu la înregistrare.
 • Pentru ca bonusul să devină disponibil pentru retragere va trebui să rulați suma totală (depunere și bonus) de 5 ori pe site.
 • Betano anunță că orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul dumneavoastră, cum ar fi bani pe care i-ați depus sau câștiguri obținute din pariere, va trebui utilizată înainte de a putea folosi bonusul. Orice sume câștigate se distribuie în funcție de sursa din care provine câștigul.
 • Pentru a calcula rulajul, se iau în considerare doar biletele de pariere valabile cu o cotă mai mare sau egală cu 1,65.

Orice cerere de retragere realizată înainte de finalizarea rulajului obligatoriu va duce la închiderea automată a bonusului, dar și a posibilelor câștiguri rezultate din oferta în vigoare. Atenție și la faptul că pariurile la care s-a folosit funcția Cash Out nu vor fi luate în calcul la rularea niciunui bonus.

Acest bonus este disponibil și pentru cei care se înregistrează prin Betano aplicatie. Mai multe detalii despre oferta de bun venit în articolul dedicat.

Ofertă irezistibilă la reîncărcare – Descarca aplicatia Betano sau Betano apk

Un alt cadou excelent oferit de cunoscutul operator este „100% BONUS DE REÎNCĂRCARE”. Tot ce trebuie să faci este să depui prin metodele prezentate anterior o sumă de minim 20 RON. Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun cod special pentru a beneficia de această ofertă.

Pentru a putea retrage bonusul, trebuie să mizezi toată suma (depunere plus bonus) de 5 ori la pariuri sportive sau virtuale și de 12.5 ori în Cazino.

Orice cerere de retragere transmisă înainte de a îndeplini condiția de rulaj va duce la anularea automată și irevocabilă a bonusului.

Joacă acest bonus cu încredere prin Betano aplicatie. Pentru îndeplini condiția de rulaj sunt acceptate doar pariurile sportive și virtuale cu cote de minimum 1.65 sau pariurile pe jocuri video din cazinou. Poți afla în orice clipă suma rămasă pentru îndeplinirea condiției de rulaj apăsând pe numele tău de utilizator. Pe fereastra care se va deschide, alege din meniul din stânga „Promoții – Promoții active”. Acolo vei vedea toate calculele în ceea ce privește condiția de rulaj.

Concluzii Betano mobile

Aplicatia Betano îți extinde orizonturile și îți dă posibilitatea să pariezi în orice moment al zilei. Platforma funcționează excelent și are o grămadă de beneficii. După ce o activezi, poți consulta mereu scoruri live și statistici detaliate. Ești permanent conectat la echipa ta favorită și poți sărbători instant când ai câștigat un nou pariu.

Betano aplicatie nu trebuie să lipsească din viața unui jucător profesionist. E ușor de instalat și de utilizat. Găsești cu ușurință Betano apk pe internet, apoi totul este aproape gata de joc. Instalezi Betano app și poți intra pe terenul pariurilor sportive. Să înceapă meciurile! Tot ce trebuie să știi despre pariurile sportive pe mobil găsești în pagina noastră specializată.

Profită de orice oportunitate cu Betano app, dar nu uita să joci responsabil!