retragere fortuna
Andrei ReF
25 februarie 2021

Cum poți face o retragere Fortuna în 2022? Metode & limite

Fortuna este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din România. Acesta este un motiv pentru care tot mai mulți clienți aleg să parieze aici. În afară de recenzia eFortuna, dar și alte informații utile despre operator în secțiunea de Ghid Pariuri, echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol despre tot ceea ce înseamnă procesul de retragere Fortuna.

Dacă ești un parior începător trebuie să știi că în lumea pariurilor online trebuie să parcurgi trei pași esențiali pentru retragere bani Fortuna. Primul pas este să-ți deschizi cont. Al doilea pas este să depui bani, iar al treilea și cel mai fericit este să retragi bani din contul de pariuri.

Cum retragi bani de la Fortuna, pas cu pas

Iată toată informațiile despre cum faci o retragere Fortuna. Vom acoperi toate detaliile în acest articol. În primul rând, vei accesa rubrica „Contul Meu” din colțul dreapta sus a paginii de pornire. Ulterior, mergi la „Casierie” și la „Retragere”. În momentul în care ajungi la ultima rubrică menționată, tu vei alegere metoda prin care vrei să retragi banii. Tot aici vei alege și suma pe care ți-o dorești.

Cea mai complicată metodă de retragere este prin intermediul transferului bancar. Dacă vrei să retragi bani prin transferul bancar, atunci trebuie să intri la secțiunea „Contul Meu” și de acolo la „Tranzacții”, iar mai apoi „Retragere” unde vei alege metoda „Transfer bancar” și vei selecta suma pe care dorești să o retragi.

Pentru retragerile prin transfer bancar vei fi redirecționat într-o fereastră nouă unde vei trece următoarele date: numele băncii, sucursala băncii unde ai contul bancar, numele titularului contului bancar, codul IBAN al contului în care vrei să ajungă banii. Nu uita că va trebui să menționezi și codul SWIFT BIC al băncii respective pe care îl găsești pe Google.

Dacă retragi bani prin intermediul agențiilor trebuie să te asiguri că selectezi adresa corectă de unde vrei să retragi banii. În momentul în care ai ales locația și suma retragerea ta mai trebuie doar să primească aprobare din partea operatorilor. Ulterior, vei primi pe mail intervalul de timp în care poți merge să ridici banii.

Fortuna retragere card bancar se efectuează foarte ușor, deoarece apeși doar pe cardul pe care vrei să ajungă banii în secțiunea de „Retragere”. Suma de bani va fi virată în contul tău în maxim 3 zile de la retragere.

Cât este retragerea minima Fortuna

  • Fortuna retragere minimă pentru retragerile prin cardul bancar Mastercard /Visa, Neteller sau Skrill este de 50 de lei. Retragerea maximă este de 45.000 de lei.
  • Retragerea minimă solicitate prin transferul bancar sunt de 100 de lei, iar limita maximă de 60.000 de lei
  • Retragerea minimă prin intermediul agențiilor (Cashpoint) este de 10 lei, iar limita maximă de 30.000 de lei

Cât durează o retragere la Fortuna ?

Timpul de procesare al unei retrageri Fortuna poate dura până la maxim 72 de ore, însă acest lucru nu se întâmplă decât în cazuri excepționale. În general, cererea de retragere este procesată în câteva ore. Banii vor ajunge în contul tău în funcție de metoda prin care ai ales să retragi banii. Dacă ai ales să retragi banii prin card, atunci te poți aștepta a doua zi să ai banii la îndemână. La retragerile prin transfer bancar s-ar putea să dureze 2-4 zile. Dacă ai efectuat o retragere prin Cashpoint, poți merge singur ca să-ți ridici banii după câteva ore.

Indiferent de metoda de retragere aleasă de tine, este necesar ca acea metodă de plată să fi fost utilizat și în momentul în care ai depus bani în contul tău de pariuri. În cazul în care ai depus bani prin agenție și vrei să retragi pe cardul bancar, cererea ta va fi refuzată de departamentul de validare a retragerilor Efortuna.

Fortuna nu percepe taxe în momentul retragerilor

Efortuna.ro nu percepe vreo taxă în momentul în care faci o retragere Fortuna. Totuși, unele bănci impun anumite comisioane pentru fiecare tranzacție și este posibil să primești cu 5-10 lei mai puțin față de suma inițială. În plus, trebuie să știi că fiecare retragere efectuată din contul tău de pariuri este impozitată cu 1%. Acest lucru este conform legislației în vigoare.

Cum văd statutul pentru o retragere Fortuna ?

Retragere Fortuna este așteptată de cei mai mulți dintre pariori și de cele mai multe ori există câteva ore de tensiune între momentul retragerii și momentul în care banii ajung efectiv în contul tău.

Efortuna.ro îți oferă șansa să verifici statutul retragerii tale în timp real dacă accesezi secțiunea „Contul meu”. Acolo, printr-un click pe numele tău de utilizator din colțul din dreapta sus al ecranului poți merge la „Tranzacții” și ulterior la „Retrageri în așteptare” pentru a vedea statutul retragerii tale.

Verificarea contului, obligatorie la retragere Fortuna

Dacă ești un parior experimentat știi deja că nu vei putea retrage bani până când nu termini procesul de verificare KYC. Fiecare client trebuie să trimită o poză cu cartea de identitate. De asemenea, este nevoie și de cardul prin care a depus bani și o factură de utilități sau un extras de cont în care să fie vizibilă adresa din buletin.

Toate casele de pariuri din România sunt obligate să verifice conturile pariorilor. În cazul în care sunt semnalate nereguli, acestea vor fi închise. Dacă îți deschizi un cont nou este foarte important să știi că trebuie să treci doar datele tale din buletin și nu date fictive. Mai multe despre procesul de înregistrare Fortuna poți să citești într-un articol pregătit special de echipa noastră.

Concluzii retragere Fortuna

Retragerile la Fortuna Bet sunt la fel de simple precum și la alte case de pariuri online. Aici, însă, clienții se pot bucura și de opțiunea Cashpoint. Doar câteva case de pariuri online îți oferă șansa unei Fortuna retragere agentie. Efortuna.ro este unul dintre site-urile care vin cu această posibilitate.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre procesul de retragere Fortuna, noi te așteptăm în continuare pe site-ul nostru. Pe BETuri.ro poți citi zilnic cele mai bune ponturi și recomandări. Tot la noi poți să descoperi și alte amănunte despre procesul de înregistrare, depunere Fortuna, retragere sau bonusuri de bun venit.