depunere fortuna
Cristi Geiger
25 februarie 2021

Cum poti face o depunere Fortuna? Depunere minima eFortuna și metode

Echipa BETuri.ro ți-a explicat într-un articol precedent cum îți deschizi un cont nou Fortuna, iar astăzi vei afla care sunt pașii de urmat pentru depunere Fortuna. Acest proces este vital în viața unui parior și fără el nu ai cum să pariezi online.

Mai devreme sau mai târziu trebuie să faci prima depunere în contul tău de pariuri Fortuna. Pentru asta trebuie să cunoști toate detaliile despre cât presupune o depunere minima Fortuna, metode depunere Fortuna, dar și alte aspecte care te vor face să înțelegi mai bine tot ceea ce înseamnă de fapt transferul unor sume de bani din contul tău bancar în contul tău de pariuri de pe siteul Efortuna.ro

Depunere Fortuna pariuri sportive, un lucru ușor de realizat

Fortuna stă excelent la capitolul depuneri și îți oferă o gamă largă de variante prin care poți să depui bani în contul tău de jucător. Pentru a depune bani în contul tău Fortuna, operatorul îți oferă ca și variante depunerea prin cardul de credit/ debit, Skrill, Neteller, Paysafecard și Fortuna CashPoint.

Pentru a înțelege cât mai bine procesul de depunere și cum trebuie realizat, în următoarele rânduri vei putea descoperi modul în care se face depozitul pentru fiecare modalitate în parte. Vei afla și care este depunere minima Fortuna.

Un alt aspect de care trebuie să ții cont este Fortuna bonus fara depunere. Toate informațiile sunt prezentate de echipa BETuri în articolul dedicat.

Depunere Fortuna prin card bancar

Pentru a putea încărca contul nostru cu bani cu ajutorul cardului de credit trebuie să știm bine cum funcționează acest proces.

La început vom selecta opțiunea „Adaugă card”. Dacă suntem la prima depunere, ulterior vom fi redirecționați către o altă pagină unde vom trece: Numele și prenumele cum este trecut pe card, numărul cardului, luna și anul expirării.

După ce am introdus datele menționate pe sus, vom apăsa butonul „continuare”. Vom fi redirecționați către o altă pagină de depuneri unde trebuie să completezi suma pe care vrei să o depui și codul CVV al cardului. Acest cod reprezintă cele trei cifre de pe spatele cardului și după ce le introduci poți apăsa bontul „Depunere”. Imediat, banii vor ajunge în contul tău de pariuri.

La fel de ușor se procedează și când vine vorba de un card Revolut pentru depuneri online. Cardurile Revolut se comportă exact ca un card bancar Mastercard sau Visa și îți permit să realizezi o depunere Fortuna în doar câteva clipe!

Depunere Fortuna prin paysafecard

Portofelul electric este o alternativă des folosită de pariorii care nu au un card bancar. O cartelă paysafecard se poate cumpăra de la aproape orice magazin. Ele sunt puse la dispoziție inclusiv la anumite aparate din marile centre comerciale. În momentul în care achiziționezi o cartelă paysafecard, vei primi un cod pe care trebuie să îl încarci în contul tău paysafecard.

După ce ai încărcat banii în contul tău de paysafecard, trebuie să selectezi la metoda de depunere. Următorul pas este să alegi suma de bani pe care vrei să o depozitezi. Depunerea minima prin această metodă este de 20 de lei, fiind procesată instant și fără taxe suplimentare.

Depuneri prin Skrill și Neteller

La Skrill și Neteller depozitul este la fel de simplu precum la paysafecard. Dacă ai bani în unul dintre cele două portofele electronice, atunci trebuie doar să intri la secțiunea depuneri de la Efortuna și să selectezi varianta pe care o dorești, suma pe care vrei să o depui și să te loghezi în contul tău. Depunerea minima prin această metodă este de 20 de lei, fiind procesată instant și fără taxe suplimentare.

Fortuna depunere in agentie

Această modalitate de depunere reprezintă de fapt depunerea prin intermediul agențiilor stradale Fortuna. Dacă vrei să faci un depozit prin această metodă, tot ce trebuie să faci este să ai buletinul la tine și să mergi la una dintre agenții. Acolo poți să depui la ghișeu suma de bani în contul tău. Tu vei achita suma de bani către casieria Fortuna, iar banii vor ajunge în cont în câteva secunde. Fortuna depunere minima prin această metodă este de 10 de lei, fiind procesată instant și fără taxe suplimentare.

Cum rulezii banii de la prima depunere la Fortuna

Fortuna este una dintre casele de pariuri care oferă un bonus maxim de 500 de lei la prima depunere. Bonusul oferit la deschiderea contului trebuie însă rulat de câteva ori, iar acest lucru necesită timp și multă răbdare.

La Efortuna găsești meciurile de fotbal din campionatul Spaniei, Italiei, Angliei, Franței, Germaniei. De asemenea, găsești și întreceri fotbalistice din campionate mai exotice precum Paraguay, Chile, Bolivia, Singapore, Georgia și multe altele. Tot la Fortuna poți să pariezi și pe meciuri de tenis, handbal, volei, baschet sau hochei pe gheață. Sunt multe variante pentru a rula bonusul oferit la prima depunere Fortuna. Poți consulta zilnic site-ul nostru pentru a afla cele mai bune recomandări. Vei găsi toate sfaturi pariuri utile, dar și Biletul Zilei sau Cota 2. În plus, echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol special dedicat bonusului de bun venit Fortuna pe care îl poți citi în secțiunea de oferte case pariuri.

Verificarea contului este obligatorie după prima depunere

În termen de 30 de zile de la prima depunere Fortuna ești obligat să parcurgi procesul de verificare (KYC). Toate casele de pariuri sunt obligate să verifice identitate jucătorilor în momentul în care își deschid un cont nou sau în momentul primei retrageri. Pentru a parcurge procesul de verificare KYC trebuie să trimiți o fotocopie cu cartea de identitate. În plus, e nevoie si de cardul bancar și o factură de utilități sau extrasul de cont în care să se vadă numele și adresa din buletin.

Operatorii îți verifică contul în câteva ore și vei fi anunțat prin intermediul adresei de e-mail dacă există probleme sau este totul în regulă și poți paria în continuare.

Concluzii Efortuna pariuri depunere

Sperăm că prin acest articol realizat de echipa BETuri.ro ai aflat toate secretele despre procesul de depunere Fortuna. Într-un scurt rezumat, depunere minima Fortuna este de 10 lei prin intermediul agențiilor stradale. Verificarea contului este obligatorie după prima depunere.

Pe site-ul BETuri.ro vei găsi toate detaliile despre cum trebuie să te înregistrezi, cum depui sau cum retragi bani de la Efortuna pariuri. În plus, pagina noastră îți oferă zilnic analiza celor mai tari meciuri din fotbalul european și bilete atractive.

Dacă crezi că ți-a fost de ajutor acest articol și vrei să ne urmărești în continuare o poți face și pe Facebook pe pagina BETuri.