retragere unibet
Andrei ReF
11 martie 2021

Retragere Unibet – Cum retragi banii de la Unibet?

Te-ai hotărât în sfârșit să intri în lumea pariurilor online? Planul tău de a găsi formula perfectă dintre relaxare și câștiguri este pe cale să se materializeze cu ajutorul celor de la Unibet pariuri sportive. Aici vei afla cum poți face o retragere Unibet și ce metode Unibet retragere bani sunt mai potrivite pentru tine.

În continuare, vom discuta în detaliu despre cum poți face o retragere Unibet, dar și despre care este procesul de Unibet depunere. Afli și ce avantaje ai dacă faci înregistrare cont Unibet . Rămâi cu noi!

Unibet retragere bani – O procedură foarte simplă

În primul rând, trebui să ții cont de faptul că nu vei putea efectua o retragere de pe contul tău Unibet dacă nu rezolvi mai întâi procesul de verificare al identității.

După ce ai înregistrat contul, trebuie să îl și activezi. Acesta este momentul important, deoarece toate informațiile completate de tine trebuie să fie corecte pentru a putea valida contul. Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a activa contul. Tot ceea ce trebuie să faci este să faci o poză sau să scanezi o copie a documentelor care îți sunt cerute pentru a valida contul. După ce documentele îți vor fi verificate, vei putea să spui că ești un parior cu acte în regulă.

Pentru a efectua o retragere Unibet, va trebui doar să te loghezi în contul tău Unibet. Trebuie să intri la secțiunea Contul Meu și acolo să accesezi Fonduri – Retragere. Apoi introduci suma pe care îți dorești să o retragi. De cele mai multe ori, RON este moneda folosită.

Ce metode retragere Unibet există?

Metoda de retragere Unibet folosind cardul este cea mai folosită, dar nu este singura. Pentru cei care au nevoie să efectueze retrageri și în alte modalități, Unibet satisface și această nevoie oferind un serviciu de tranzacții foarte bun.

De exemplu, dacă ești adeptul tehnologiei ai o soluție potrivită de retragere. Cu un portofel electronic, vei putea să retragi bani și folosind o astfel de modalitate. Skrill sau Neteller sunt platformele ce vor putea fi folosite pentru a retrage bani.

În acest caz, retragere minima Unibet este de 65 RON.

Se percep comisioane numai în cazul în care tranzacțiile sunt efectuate din Brazilia sau Canada.

Retragere Unibet – Cât de rapid vor ajunge banii câștigați în cont?

Unibet retragere este un proces la fel de simplu ca și cel de depunere. Așa cum îți spuneam mai sus în acest articol, activarea contului de jucător este foarte importantă. Nu vei putea să retragi tot ce câștigi dacă nu activezi contul. O altă condiție importantă pentru retragere este să folosești aceeași metodă de Unibet retragere pe care ai folosit-o și pentru depunere. Evident, îți recomand ca toate acestea să fie făcute în numele tău.

Cea mai folosită metodă de retragere Unibet este cea prin transfer bancar, deși sunt și alte metode retragere Unibet ce sunt folosite de către jucători. Comisionul perceput este 0%, lucru de apreciat la Unibet. Nu există o limită minimă și nici maximă de retragere deci vei putea să îți scoți câștigurile din cont în orice moment.

În cazul retragerilor cu cardul, este posibil să fie nevoie să aștepți între 1 și 3 zile pentru efectuarea tranzacțiilor. Skrill, Neteller pot fi folosite și în cazul retragerilor deci te sfătuim să ai 100% încredere în aceste metode.

Depunere Unibet – Cum se face o depunere și ce condiții trebuie să îndeplinești

Până la etapele pentru a efectua o depunere, există o condiție principală care trebuie îndeplinită pentru a putea paria. Trebuie să ai un cont de jucător înregistrat și activat. Pentru a putea înregistra un cont trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple care îți sunt oferite de platformă atunci când accesezi meniul de înregistrare. Poți face acest lucru apăsând pe butonul din dreapta paginii de web pe care o vei deschide accesând website-ul. Despre procesul de KYC am vorbit mai sus.

Pentru a retrage, trebuie să pariezi. Poți paria doar dacă îți depui o sumă în contul tău, normal. Hai să aflăm câteva lucruri despre depunere Unibet.

Cum faci o depunere la Unibet

Există foarte multe modalități prin care o depunere se poate efectua. În funcție de metoda pe care o preferi, va trebui să faci diferite acțiuni în meniul de depunere. Pentru a găsi meniul de depunere, trebuie să te loghezi în contul tău și să apeși pe butonul numit adecvat. Depunerea cu cardul de credit este cea mai populară folosită în rândul tuturor jucătorilor. Pentru ca o depunere Unibet cu cardul să fie făcută cu succes, va trebui să ai cardul la îndemână și să notezi în formularul de depunere datele necesare.

Codul de 16 cifre de pe fața cardului va trebui introdus în câmpul specific împreună cu data expirării cardului și codul de securitate CVV/CCV. Acesta va putea fi identificat pe spatele cardului și este compus din 3 cifre. Unibet nu va percepe niciun comision pentru depunerile cu cardul. Banii vor ajunge în contul tău de jucător instantaneu. Limita maximă pentru o depunere cu cardul la acest operator este de 50000 RON. Limita minimă de depunere de 25 RON. Adică nu vei putea depune fără să ai măcar 25 RON în cont. Ține cont de acest aspect.

Mai multe despre procedura de depunere la Unibet poți citi în articolul dedicat din secțiunea de Ghid Pariuri.

Retragere bani Unibet – Ai și un bonus de bun venit

Nu uita că ai un bonus de bun venit Unibet numai bun pentru tine! Astfel, primești un pariu fără risc de 300 RON + 150 rotiri gratuite la jocul Burning Hot. O ofertă de care ar trebui să profiți. Mai ales că rulajul se face ușor, iar apoi poți retrage rapid câștigul.

Pe lângă asta te poți bucura și de free bet-uri pe diverse competiții sportive, de concursuri de pronosticuri sportive, dar și de extrageri cu premii importante. Motive în plus să alegi acum Unibet pariuri sportive!

Concluzie

Cele mai multe avantaje devin accesibile după ce te înregistrezi. Abia atunci vei putea retrage câștiguri. Vei putea depune ce sume vrei și vei putea să pariezi știind că ești un parior validat la Unibet. Dacă mai ai și alte întrebări în afara de procedura de retragere bani Unibet, nu uita că avem multe articole dedicate. Le găsești pe toate în secțiunea de Ghid Pariuri. Pe site se află și o recenzie completă a acestui operator de pariuri sportive online. Succes!