depunere unibet
Cristi Geiger
11 martie 2021

Depunere Unibet. Cum faci un depozit la Unibet – ghid complet

În acest articol, îți vom arăta pas cu pas, tot ce trebuie să faci pentru a face o depunere Unibet. Procesul nu este deloc complicat odată ce îl vei stăpâni, dar până atunci, este nevoie să fii atent la câteva detalii.

De asemenea, aici îți vom prezenta și metodele prin care poți face un depozit, care este depunerea minimă și câteva lucruri despre bonusul de bun venit după prima Unibet depunere. Vei vedea că fiecare metodă de plată are unele particularități, dar din fericire ai de unde alege.

Ce trebuie să știi prima dată când efectuezi un depozit la Unibet – comision depunere Unibet

Indiferent de metoda de plată, există o depunere minimă. Aceasta variază în funcție de calea de tranzacție a banilor și variază de la 25 la 65 de lei. Deci, dacă nu ești familiarizat cu pariurile online, există și sume extrem de mici prin care poți testa apele. Unibet are următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar, Skrill, Top Pay, Paysafecard, Trustly și Apple Pay.

Dacă ai deja cont, loghează-te și apasă pe butonul „Depozit” care se găsește în partea dreapta sus a paginii web. Dacă nu, pe BETuri.ro avem un ghid perfect de înregistrare Unibet cont care te va îndruma în întregul proces.

Alege metoda de plată, apoi urmează toți pașii necesari care vor apărea în funcție de metodă. Din nou, nu este nimic complicat și formularele te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie pentru o depunere Unibet. Mai departe vom discuta despre fiecare metodă în parte.

Mare atenție! Legislația în vigoare îi determină pe operatorii de pariuri să aplice următoarele taxe: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit făcut de tine și 1% comision retragere.

Depunere Unibet cu cardul bancar

Opțiunea de plată prin cardul de credit/debit este probabil cea mai simplă, în sensul că nu este nevoie să-ți mai faci cont nicăieri. Trebuie totuși să introduci câteva date într-un formular. Primul câmp este numărul cardului, acel număr de pe față format din 16 cifre. Acestea trebuie trecute fără spațiu, chiar dacă pe card apar grupate câte patru. Apoi, este nevoie să introduci data expirării cardului. Mai este nevoie și de codul CVV. Este un cod care se găsește pe spatele cardului.

Unibet depunere minimă cu cardul este de 25 de lei cu o taxă de 2%. Poți folosi orice tip de card: Visa, Mastercard, Maestro etc. Un avantaj important este că banii vor intra imediat în contul tău de jucător. Pe același principiu se vor comporta și plățile efectuate cu ajutorul unui card Revolut!

Cardurile Revolut Mastercard (mai nou carduri Revolut Visa) se comportă exact ca orice alt card pe care îl deții! Accesul rapid la aplicația Revolut de pe telefonul tău te va ajuta să ții pasul cu lumea dinamică a pariurilor online. Așadar, poți sta liniștit. Este foarte simplu să faci o depunere Unibet cu Revolut!

Transfer bancar – fără depunere minimă Unibet

Transferul bancar se poate face printr-o sucursală sau prin serviciul de internet banking, dacă îl ai. Consultă datele pe site-ul Unibet pentru a vedea datele relevante formularului: titular de cont, număr referință, nume bancă, localitate, IBAN și BIC. Metoda are un dezavantaj. Trebuie să aștepți câteva zile lucrătoare pentru ca banii să intre în cont, dar este singura metodă care nu are o sumă minimă de depunere, iar taxa este 0%.

Depune bani prin Skrill

Skrill este un serviciu de transfer de bani prin care poți efectua plăți online. Trebuie însă să îți faci cont, iar Unibet depunere minimă de 65 de lei cu comision de 2%.

Fă un depozit Top Pay

Top Pay este un serviciu de transfer bani care se găsește în multe locații din țară, precum magazinele Inmedio, Cashpot Casino sau agențiile Favbet. Depozitul minim este de 50 de lei și nu există comision.

Folosește Paysafecard pentru depozit Unibet

Ia-ți o cartelă Paysafecard dintr-o locație precum magazine, supermarket-uri sau benzinării. Creează un cont pe paysafecard.com, apoi loghează-te în Unibet cu contul tău. După ce ai apăsat pe „Depozit”, selectează metoda și scrie suma pe care dorești să o depui în cont. Serviciul te va trimite în site-ul Paysafecard de unde trebuie să confirmi transferul de bani.

Depunere minimă Unibet este de 25 de lei, dar comisionul este mai mare, de 5%.

Unibet depunere prin Trustly

Trustly este un serviciu prin care poți depune bani direct din contul tău bancar. Seamănă oarecum cu transferul bancar, dar nu mai trebuie să aștepți câteva zile. Trebuie doar să selectezi Trustly – Online Banking, să introduci suma și să apeși „Depune”. Apoi, în următorul pas, este nevoie să selectezi țara și banca la care ai cont bancar. Folosește apoi credențialele de la contul tău de internet banking (trebuie să ai acest serviciu) și să selectezi contul din care dorești să fie retrasă suma. Apasă „Confirmați” pentru a finaliza transferul.

Suma minimă pentru depunere Unibet este de 50 de lei și comisionul este 0%.

Alimentează-ți contul prin Apple Pay

Aceasta este o metodă mai puțin folosită, dar timpul de procesare este instant și comisionul este 0%. Depozitul minim este de 50 de lei.

Aceleași metode se folosesc și la retragere Unibet?

Nu toate metodele de depunere pot fi folosite și la retragere. Poți efectua o retragere doar prin Skrill, transfer bancar sau card de credit/debit, dacă ai Visa sau Mastercard. Suma minimă de retragere este de 65 de lei, indiferent de calea aleasă. Unibet nu va lua comisioane, dar este posibil ca banca prin care faci retragerea să perceapă o taxă. De asemenea, o retragere nu se realizează instant, ci poate dura chiar și câteva zile lucrătoare.

Efectuează primul depozit, bucură-te de bonusul de bun venit și pariază!

La primul depozit vei primi un bonus 100% din suma depusă până la 300 de lei, sub forma unui pariu fără risc. Dar și 150 rotiri gratuite la Burning Hot.

Suma minimă pentru a beneficia de promoție este de 25 de lei și depozitele efectuate prin Skrill și Paysafecard nu sunt eligibile pentru această ofertă.

Totodată, există și o serie de condiții de rulaj. Spre exemplu, cotele minime care se pot folosi la bonus sunt de 1.40. Aceste condiții trebuie îndeplinite în cel mult 30 de zile. Consultă toate aceste condiții pe site-ul unibet.ro sau la noi, pe BETuri.ro!

Odată ce ai efectuat prima depunere Unibet și ai primit și bonus de bun venit Unibet, vei descoperi că ai o gamă foarte largă de opțiuni. Poți paria pe fotbal, unde sunt prezente cele mai importante competiții. Poți paria pe multe alte sporturi, precum tenis, handbal, baschet, hochei, box, MMA și chiar politică! (dacă politica poate fi văzută drept sport!)

Concluzii Depunere Unibet

După cum poți observa, există multe metode de depunere Unibet. Alege-o pe care care ți se pare cea mai facilă și începe să pariezi pe competițiile tale favorite! Profită și de bonusul de bun venit pentru a-ți maximiza șansele de câștig!

Pariurile online sunt mai simple decât crezi, iar pe BETuri.ro vei găsi o sumedenie de ponturi și predicții care te vor ajuta să te joci mai bine și mai inteligent!