depunere unibet

Depunere Unibet – Cum faci un depozit la Unibet?

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

În acest articol, îți vom arăta pas cu pas, tot ce trebuie să faci pentru a face o depunere Unibet. Procesul nu este deloc complicat odată ce îl vei stăpâni, dar până atunci, este nevoie să fii atent la câteva detalii.

De asemenea, aici îți vom prezenta și metodele prin care poți face un depozit, care este depunerea minimă și câteva lucruri despre bonusul de bun venit după prima Unibet depunere. Vei vedea că fiecare metodă de plată are unele particularități, dar din fericire ai de unde alege.

Ce trebuie să știi prima dată când efectuezi un depozit la Unibet?

Indiferent de metoda de plată, există o depunere minimă. Aceasta variază în funcție de calea de tranzacție a banilor și variază de la 25 la 65 de lei. Deci, dacă nu ești familiarizat cu pariurile online, există și sume extrem de mici prin care poți testa apele. Unibet are următoarele metode de plată: card de credit/debit, transfer bancar, Skrill, Neteller și Apple Pay.

metode de plată unibet
meniu app unibet

Dacă ai deja cont, loghează-te și apasă pe butonul Fonduri care se găsește în partea dreapta sus. Dacă nu, pe BETuri.ro avem un ghid perfect de înregistrare Unibet cont care te va îndruma în întregul proces.

Alege metoda de plată, apoi urmează toți pașii necesari care vor apărea în funcție de metodă. Din nou, nu este nimic complicat și formularele te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie pentru o depunere Unibet. Mai departe vom discuta despre fiecare metodă în parte.

Mare atenție! Legislația în vigoare îi determină pe operatorii de pariuri să aplice următoarele taxe: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit făcut de tine și 1% comision retragere.

Depunere Unibet cu cardul bancar

Opțiunea de plată prin cardul de credit/debit este probabil cea mai simplă, în sensul că nu este nevoie să-ți mai faci cont nicăieri. Trebuie totuși să introduci câteva date într-un formular. Primul câmp este numărul cardului, acel număr de pe față format din 16 cifre. Acestea trebuie trecute fără spațiu, chiar dacă pe card apar grupate câte patru. Apoi, este nevoie să introduci data expirării cardului. Mai este nevoie și de codul CVV. Este un cod care se găsește pe spatele cardului.

card de credit unibet

Transfer bancar – fără depunere minimă Unibet

Transferul bancar se poate face printr-o sucursală sau prin serviciul de internet banking, dacă îl ai. Consultă datele pe site-ul Unibet pentru a vedea datele relevante formularului: titular de cont, număr referință, nume bancă, localitate, IBAN și BIC. Metoda are un dezavantaj. Trebuie să aștepți câteva zile lucrătoare pentru ca banii să intre în cont, dar este singura metodă care nu are o sumă minimă de depunere, iar taxa este 0%.

Depune bani prin Skrill – Unibet Depunere

Skrill este un serviciu de transfer de bani prin care poți efectua plăți online. Trebuie însă să îți faci cont, iar Unibet depunere minimă de 65 de lei cu comision de 2%.

Depunere Unibet Revolut – Revolut Unibet, o metodă la îndemână

Depunerile la Unibet cu ajutorul aplicației Revolut funcționează la fel ca cele în cazul cărora folosești orice altă aplicație bancară. Practic, raționamentul este 100% identic cu cel aplicat cardurilor bancare. Pașii descriși câteva rânduri mai sus sunt valabili și pentru depunerile cu carduri Revolut Unibet. Depunere minimă Unibet cu ajutorul Revolut este tot 25 lei. Revolut nu oprește comision la tranzacție.

Păreri Unibet Depunere

Procesul de depunere pe Unibet se evidențiază prin accesibilitate și diversitatea opțiunilor oferite. Ghidul detaliat furnizat de platformă transformă această etapă într-o experiență facilă și bine structurată. Cu posibilitatea de a alege între cardul bancar, transferul bancar, Skrill, Neteller și Apple Pay, utilizatorii se bucură de un spectru larg de opțiuni de plată.

Depunerea minimă, fluctuând între 25 și 65 de lei în funcție de metoda aleasă, aduce un element de flexibilitate în procesul de pariere. Deși comisioanele de 2% pentru depunere și 1% pentru retragere sunt menționate, ele reprezintă un aspect important al legislației în vigoare, iar transparența în acest sens este apreciată. Așadar, experiența generală de depunere la Unibet este percepută ca fiind simplă, variată și adaptată nevoilor pariorilor, contribuind la a face din acest proces un aspect plăcut al pariurilor online.

Concluzii

După cum poți observa, există multe metode de depunere Unibet. Alege-o pe care care ți se pare cea mai facilă și începe să pariezi pe competițiile tale favorite! Profită și de bonusul de bun venit pentru a-ți maximiza șansele de câștig!

Pariurile online sunt mai simple decât crezi, iar pe BETuri.ro vei găsi o sumedenie de ponturi și predicții care te vor ajuta să te joci mai bine și mai inteligent!