bonus fără depunere conticazino
Vlad M.
2 iunie 2022

Bonus Fără Depunere ContiCazino – 50 Rotiri Gratuite la Verificare

4.7/5 - (57 votes)

Ești interesat de înregistrarea la un nou operator pentru mai multe jocuri de Live Cazino? Îți prezentăm un Bonus Fără Depunere ContiCazino! Profită de cele 50 Free Spins la verificarea identității și află tot ceea ce trebuie să știi despre bonus în acest articol. 

conticazino pariuri
Profită de Bonusul Fără Depunere marca ContiCazino!
50 FREE SPINS la jocul POWER STARS!
Cod bonus: 50CONTI

ContiCazino aduce o oportunitate de neratat! Bonusul Fără depunere din partea operatorului îți aduce 50 de Rotiri Gratuite la jocul Power Stars.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest Bonus Fără Depunere ContiCazino? Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi butonul de mai sus: “Vreau Bonusul!”. Odată ce ai accesat link-ul menționat, nu uita de introducerea codului bonus 50CONTI, disponibil în secțiunea “Bonusuri“ de pe site-ul operatorului.  

Și nu avem doar acest bonus! Site-ul nostru dispune de mai multe articole utile pentru cei interesați de operatorul prezentat. Verifică oferta completă de Pariuri Live ContiCazino, modalitățile de retragere ContiCazino, modalitățile de depunere ContiCazino, dar și procesul de înregistrare ContiCazino.

Bonus Fără Depunere ContiCazino – Termeni și condiții

 • Acest Bonus fără depunere ContiCazino este disponibil pentru jucătorii care și-au verificat contul după următoarea dată – 21.03.2022.  
 • Bonusul este oferit după parcurgerea cu succes a procesului de verificare + introducerea codului bonus 50CONTI în secțiunea “Cod Bonus“. 
 • Utilizatorii vor beneficia de 50 Rotiri Gratuite la jocul Power Stars.
 • Valoarea unei rotiri este în valoare de 0,2 RON
 • Care este disponibilitatea celor 50 Rotiri Gratuite ContiCazino? Disponibilitatea este de 7 zile de la momentul revendicării ofertei. 
 • Pentru a fi posibilă retragerea câștigurilor de pe urma bonusului, este necesar să fie efectuată o primă depunere de minim 100 RON

Nu uita că ai și un bonus de bun venit Conticazino pentru secțiunea de sport, dar și unul de până la 3000 Lei pentru cazino sau unul pentru secțiunea de casino live Conticazino!

Condiții de rulaj – Bonus Fără Depunere ContiCazino

 • Câștigurile de pe urma celor 50 Free Spins reprezintă bani bonus. Este necesară îndeplinerea cerinței de rulaj (40X). 
 • În cazul solicitării unei retrageri înainte de îndeplinirea cerinței de rulaj, câștigurile generate de pe urma bonusului dar și acest Bonus Fără Depunere ContiCazino vor fi anulate. 
 • În condițiile în care balanța contului de jucător va ajunge la zero, bonusul este pierdut. Condițiile de rulaj se anulează. 
 • Disponibilitatea pentru rulaj a bonusului este de 7 zile. Orice sumă bonus / câștiguri generate de pe urma bonusului disponibile la momentul expirării vor fi retrase din contul de jucător
 • Un singur bonus poate fi activat simultan. În cazul în care există un bonus deja activ în contul tău, va trebui să completezi mai întâi cerințele de rulaj pentru bonusul respectiv. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, bonusul + câștigurile de pe urma bonusului se anulează. 
 • După îndeplinirea rulajului, suma maximă de convertire în bani reali a bonusului este de 500 RON.
 • Pentru îndeplinirea cerinței de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este în valoare de 5 RON. Orice suma pariată care este mai mare nu va fi considerată în vederea îndeplinirii cerințelor de rulaj. 
 • Activarea unui bonus disponibil doar în secțiunea Cazinou. Suma depusă va trebui folosită (+ îndeplinirea rulajului) doar în secțiunea aceasta. În caz contrar, ContiCazino își rezervă dreptul anulării bonusului + alte eventuale câștiguri de pe urma lui. 

Concluzii

Acest Bonus fără depunere ContiCazino este ideal pentru iubitorii jocurilor de tip Cazino Live. Bucură-te de această ofertă prin intermediul accesării butonului de mai jos: „Vreau Bonusul!”

conticazino pariuri
Profită de Bonusul Fără Depunere marca ContiCazino!
50 FREE SPINS la jocul POWER STARS!
Cod bonus: 50CONTI

ContiCazino aduce o oportunitate de neratat! Bonusul Fără depunere din partea operatorului îți aduce 50 de Rotiri Gratuite la jocul Power Stars.

Noi spunem că e simplu să iei acest bonus fără depunere de la Conticazino. Dar operatorul are și o secțiune de pariuri sportive. Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de Conticazino și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Aruncă o privire și peste Facebook sau Telegram BETuri pentru o doză fresh de inspirație.

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România.