bonus de bun venit cazino conticazino
Ciuvni
31 iulie 2023

Bonus de Bun Venit Conticazino – 4500 RON și 300 FS la Cazino!

5/5 - (4 votes)

Începe aventura cu un bonus de bun venit cazino Conticazino de până la 4500 Lei! Ai ocazia de a alege bonusul care ți se potrivește la prima depunere, iar noi îți vom spune totul despre el.

conticazino pariuri
Bonus De Bun Venit Masiv Pentru Cazino
Profită și tu de 4500 Lei și 300 Rotiri Gratis!
Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

Intră în minunata lume a cazinourilor online cu o ofertă de bun venit de top de la Conticazino: 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite pentru primele tale trei depuneri. Apasă pe „Vreau oferta!”, folosește cele trei coduri bonus afișate și profiți de un start lansat la Conticazino!

Conticazino este unul dintre cele mai noi cazinouri de pe piață, deci cu siguranță vei da aici de noile trenduri în materie de jocuri de noroc.

Vei avea nevoie de un cod bonus Conticazino potrivit preferințelor tale, iar noi îți vom spune care sunt acestea. De asemenea, vei găsi aici și alte informații folositoare pentru un nou jucător. Hai să vedem în ce constă un bonus la depunere Conticazino!

Ce este un bonus de bun venit cazino Conticazino?

Jucătorii la cazinouri online se vor bucura când vor afla că există și un bonus de bun venit cazino Conticazino. Asta pentru că bonusurile de bun venit îți pot oferi câteva super avantaje, cum ar fi bani bonus sau rotiri gratuite. Ei bine, acest bonus la depunere Conticazino ți le oferă pe amândouă!

Mai exact, folosirea unui cod bonus Conticazino îți va aduce întotdeauna bani bonus. Pentru primele tale trei depuneri la Conticazino vei primi bani, dar și rotiri gratuite după cum îți vom arăta mai jos. Și dacă tot vorbim despre asta, vezi și tu cât de ușor se face o depunere Conticazino!

Ce cod bonus Conticazino ai la dispoziție?

Te poți bucura de bonus de bun venit cazino Conticazino folosind unul dintre cele trei coduri aflate la dispoziția ta. Iată care sunt acestea și ce îți poate oferi fiecare:

 • CONTI1: 100% până la 2.000 de RON bonus la depunere de minim 50 RON.
 • CONTI2: 75% până la 1.500 de RON bonus la depunere de minim 50 RON.
 • CONTI3: 50% până la 1.000 de RON bonus la depunere de minim 50 RON + 300 Rotiri Gratuite

Rotirile gratuite pot fi folosite doar la jocul Book of Ra Classic. Cu siguranță că și cel mai neexperimentat gambler știe acest joc. Și nu fără un motiv întemeiat! De la cazinourile online până la cele terestre, acest joc nu lipsește de nicăieri. Păcănelele de la Novomatic sunt cunoscute pentru RTP-ul avantajos, funcțiile speciale esențiale și tematicile inedite. Valoarea unei rotiri primite ca bonus este de 0,18 RON.

În caz că rotirile gratuite te interesează mai puțin, poți folosi bonusul primit în alte categorii. Spre exemplu, oferta sport Conticazino este foarte bogată, la fel ca și cea de păcănele, dar și roata norocului Mega Spin îți poate aduce din ambele. Deci, te poți distra cu spor(t)!

Cum revendici bonus de bun venit cazino Conticazino?

Acum că te-am ”ademenit” cu acest bonus de bun venit cazino Conticazino, e timpul să vedem și cum îl poți revendica. Poți vedea procesul în detaliu citind articolul nostru despre înregistrare Conticazino. Pentru a nu pierde timpul, iată care sunt, pe scurt, pașii de revendicare Conticazino bonus:

 1. Începe procesul de înregistrare. Ca la orice cazino online, va trebui să completezi formularul cu datele tale reale și corecte. Odată ce ți-ai făcut un cont, îți recomandăm să parcurgi și procesul de verificare a identității tale;
 2. Introdu codul bonus la prima depunere. Prima ta depunere trebuie să fie de minim 50 RON pentru a putea beneficia de acest bonus la cazino Conticazino.
 3. Începe distracția! Odată ce ți-ai revendicat bonusul, tot ce-ți rămâne de făcut este să profiți de free spins la Book of Ra Classic sau să pariezi cu ajutorul banilor bonus. Lumea jocurilor de noroc este a ta!

Condiții de rulaj Conticazino bonus

Ca orice alt bonus de bun venit cazino Conticazino, și aici există câteva condiții de rulaj. Ți le vom prezenta sub formatul unei liste, căci acestea sunt scurte și simplu de îndeplinit. Dacă totuși vei avea vreo nelămurire pe care nici măcar noi nu ți-am clarificat-o, apelează cu încredere la echipa de contact Conticazino!

 • Pentru a retrage orice sumă de bani, trebuie îndeplinită cerința de rulaj de 35 ori bonusul plus depunerea;
 • Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 zile;
 • La rotiri gratuite Conticazino, cerința de rulaj care trebuie îndeplinită este de 40 ori câștigul generat din rotiri;
 • Suma maximă care poate fi pariată pentru a îndeplini cerința de rulaj este de 25 RON. Orice sumă mai mare nu va fi luată în considerare;
 • Suma maximă care poate fi retrasă în urma îndeplinirii rulajului bonusului este de 5000 RON.

Și asta a fost tot! Cerințele de rulaj la acest bonus la depunere Conticazino nu sunt nici pe departe exagerate. De fapt, credem că te-ai putea distra îndeplinindu-le. Acum că am lămurit acest aspect, să tragem linie și să vedem care sunt concluziile în ceea ce privește Conticazino bonus.

Concluzii

Dacă erai în căutarea unui nou cazino plin de distracție, atunci l-ai găsit! Ai ocazia de a te bucura de acest super bonus de bun venit cazino Conticazino și a aduna niște super câștiguri. Pe noi ne-a convins atât operatorul în sine, cât și oferta aceasta de bun venit. De asemenea, Conticazino are pentru tine 103 rotiri gratuite la înregistrarea și verificarea contului și o ofertă de Halloween cu aceleași reguli. Vezi și ce alte bonus fără depunere are operatorul. Dar și bonus de bun venit pe sport sau pe casino live. În final, îți urăm distracție plăcută și mult noroc!

conticazino pariuri
Bonus De Bun Venit Masiv Pentru Cazino
Profită și tu de 4500 Lei și 300 Rotiri Gratis!
Cod bonus: CONTI1, CONTI2, CONTI3

Intră în minunata lume a cazinourilor online cu o ofertă de bun venit de top de la Conticazino: 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite pentru primele tale trei depuneri. Apasă pe „Vreau oferta!”, folosește cele trei coduri bonus afișate și profiți de un start lansat la Conticazino!