înregistrare conticazino
Cristi Geiger
14 martie 2022

Înregistrare ContiCazino – Cum îți deschizi un cont aici

Primul pas pentru a putea juca la această casă de pariuri este să parcurgi procesul de înregistrare ContiCazino, unul ușor pentru orice jucător. ContiCazino este cea mai nouă casă de pariuri online din România, fiind lansată la începutul lui 2022. Trebuie să știi din start că în momentul în care începi procesul ContiCazino online înregistrare te poți aștepta la diferite bonusuri de bun venit sau pariuri gratuite.

Cum deschid cont la ContiCazino

Pentru a înțelege mai bine procesul ContiCazino România cum deschid cont, noi ți-am pregătit acest articol special în această direcție. Pentru a finaliza procesul înregistrare ContiCazino trebuie să parcurgi câțiva pași.

 1. Deschizi site-ul ContiCazino, iar în dreapta sus vei găsi butonul de înregistrare. Acesta este primul pas în procesul de înregistrare Conti Casino.
 2. Al doilea pas este să completezi cu datele tale rubricile care îți vor apărea. Aici trebuie să adaugi e-mailul, o parolă, dar și numărul de telefon
 3. La al treilea pas trebuie să adaugi date personale, nume, prenume, cnp, date de contact.
 4. Ultimul pas este să accepți termenii și condițiile, dar și să verifici contul cu ajutorul numărului de telefon

De ce trebuie să ții cont la înregistrare ContiCazino? Cel mai important lucru este ca datele tale să fie exact ca în buletin. Vei vedea că dacă greșești o cifră la CNP e posibil să îți dea eroare. În plus la deschidere cont Conti Cazino trebuie să ai minim 18 ani, să nu mai ai alt cont deschis la această casă de pariuri.

Dacă ai parcurs toți pașii de înregistrare la ContiCazino poți începe să pariezi. Totuși, înainte să faci prima depunere e bine să arunci un ochi la categoria bonusuri și promoții pentru a beneficia de bonus bun venit Conti Cazino.

Bonus înregistrare ContiCazino

Dacă ai finalizat procesul înregistrare ContiCazino, atunci e timpul să efectuezi prima depunere Conticazino. Totuși, înainte să faci prima depunere de bani îți recomandăm să folosești oferta de deschidere a contului și să obții bonusul de bun venit ContiCazino.

La ContiCazino ai un bonus de maxim 300 de lei în momentul deschiderii contului. Pentru a obține suma de 300 de lei bonus, primul depozit trebuie să fie de 600 de lei și să folosești codul PARIURI50.

Dacă efectuezi o depunere de 600 de lei și primești bonus încă 300 de lei, suma totală pe care trebuie să o rulezi este de 900 de lei de cinci ori. Mai exact, trebuie să rulezi 4500 de lei la pariuri sportive pe cote de minim 1.60. Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea pariului, dar nu mai mult de 50 lei. Miza maximă acceptată pentru fiecare pariu este de 50 lei la bonus de bun venit Conticazino.

Condițiile de rulaj nu sunt greu de îndeplinit la acest bonus ContiCazino, deoarece ai 14 zile la dispoziție pentru a le îndeplini. ContiCazino online promoții îți aduce și alte bonusuri o dată cu deschiderea contului de pariuri.

Sporturi pe care poți paria bonus înregistrare ContiCazino

ContiCazino este un operator nou pe piața jocurilor de noroc din România, dar deja are în ofertă cele mai importante evenimente sportive. Poți să pariezi pe meciurile Simonei Halep în tenis sau pe meciurile tari din Anglia sau Italia.

Iată o listă de sporturi și competiții pe care poți să pariezi după înregistrare ContiCazino.

 • Fotbal – Liga 1, Liga 2, Bundesliga, Premier League, Championship, Seria A, La Liga, Ligue 1.
 • Tenis – Turnee de din circuitele ATP, WTA, Challenger, ITF
 • Baschet – NBA, Euroligă, Serie A, Bundesliga sau campionatul Spaniei
 • Rugby
 • Handbal – Liga Campionilor, European League, dar și campionatele interne
 • Volei
 • MMA, Box
 • Formula 1

Concluzii ContiCazino înregistrare

ContiCazino este o casă nouă de pariuri în România, dar extrem de bine pusă la punct. Avem oferte de bun venit, o gamă largă de pariuri, dar și un site care funcționează bine pentru un operator recent intrat pe piață.

Evident, există loc de îmbunătățire în ceea ce privește anumite aspecte și ne așteptăm ca specialiștii de la ContiCazino să aducă îmbunătățiri. Nu uita că ai și modalități diferite de a intra în contact cu echipa de suport Conticazino.

O dată ce ai finalizat procesul de înregistrare ContiCazino, poți să pariezi zilnic alături de echipa BETuri.ro. Ai cele mai bune ponturi și pariuri pentru ca profitul tău să fie garantat. Cota 2 sau Biletul Zilei sunt cele două proiecte pe care mizăm constant. Hai alături de noi și pe Telegram BETuri pentru și mai multe informații utile la pariuri!

Te invităm să citești și despre cele 100 rotiri gratuite Stanleybet, un alt articol util pentru tine!