depunere casa pariurilor
Andrei ReF
24 februarie 2021

Cum faci o depunere Casa Pariurilor?

Îți dorești să începi să te folosești de beneficiile oferite de Casa Pariurilor în ceea ce privește oferta de pariuri sportive? Ei bine, dacă îți dorești să plasezi bilete online la acest operator, va trebui să depui în contul tău suma de bani pe care vrei să o pariezi. Pentru a efectua corect o depunere Casa Pariurilor, ai la dispoziție mai multe opțiuni pe care operatorul le oferă.

În acest articol vom trece în revistă toate aceste metode de depunere, ce trebuie să faci pentru a depune bani, care este valoarea pentru o depunere minimă Casa Pariurilor și care este bonus depunere Casa Pariurilor oferit pentru primul tău depozit. Citește în continuare!

Depunere Casa Pariurilor – Metodele disponibile pentru a depune bani în contul tău

În ceea ce privește modurile în care poți să depui bani la Casa Pariurile, lucrurile stau excelent de bine. Operatorul a creat o gamă de modalități variate pentru ca tu să fii sigur că găsești metoda care ți se potrivește. Poți să depui bani folosind cardul bancar Visa, Mastercard sau Maestro. Poți să depui bani folosind serviciile Skrill, paysafecard sau chiar poți opta pentru a depune prin ordin de plată.

Dacă totuși ai vrea să nu pierzi ritualul de a parcurge drumul până la agenție, poți să depui bani direct în contul tău de jucător din agenție. Mergi cu banii la o agenție Casa Pariurilor, iar banii vor apărea în contul tău, instant. Poate te interesează care este bonusul de bun venit de la acest operator? Sau cum te înregistrezi și cum dowlnoadezi aplicația Casa Pariurilor? Avem articole speciale despre fiecare pe site-ul nostru!

Care sunt metodele de depunere Casa Pariurilor disponibile – comision depunere Casa Pariurilor

Ți-am enumerat anterior metodele, dar nu dorim să întâmpini nicio dificultate. De aceea îți vom da și câteva informații despre fiecare metodă de depunere pentru ca tu să poți să intri cât mai repede în activitatea de pariere.

De reținut: Legile în vigoare îi determină pe operatorii de pariuri să aplice următoarea procedură: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit făcut de tine, dar și 1% comision retragere.

Depunere folosind cardul de credit sau debit

Nu este nimic diferit între o depunere Casa Pariurilor folosind un card bancar sau o altă oricare tranzacție pe care o efectuezi cu cardul la orice achiziție. Tot ce trebuie să faci pentru a depune folosind această metodă este să respecți limita minimă de depunere care este de 2 RON.

După ce ai ales metodă de depunere prin card bancar, trebuie să introduci în acel formular de depunere:

  • numărul cardului
  • numele tău așa cum se află pe card
  • data de expirare și codul CVV de trei cifre care poate fi identificat pe spatele cardului.

Casa Pariurilor depunere folosind Skrill ca metodă de plată

Skrill nu este altceva decât o metodă modernă și electronică pentru a-ți crea un portofel electronic folosit în tranzacții. Pentru a putea duce la bun sfârșit o astfel de tranzacție, va trebui să ai și un cont înregistrat la Skrill, dar și cardul bancar asociat acestui cont. După ce te-ai asigurat că aceste condiții au fost îndeplinite, poți să faci depunerea. Alege metoda de depunere cu Skrill și vei fi redirecționat direct la website-ul celor de la Skrill pentru a te conecta și confirma tranzacția.

Efectuează o depunere direct din Agențiile Casa Pariurilor

Înainte să pleci spre agenție asigură-te că ai la tine toți banii pe care îți dorești să îi depui. Nu uita nici buletinul. Sau să știi care este numele tău de pe website. Când vei ajunge la agenție, va trebui să dai operatorului numele de utilizator, banii și buletinul, iar tranzacția va fi făcută pe loc. Banii vor ajunge în portofelul din contul tău instant.

Paysafecard este încă o metodă de depunere Casa Pariurilor foarte eficientă

Paysafecard funcționează pe același principiu ca și Skrill. Ambele sunt portofele electronice folosite pentru a tranzacționa bani. Totuși, dacă în cazul platformei Skrill, ai putea să îți alimentezi contul prin transferuri bancare sau alte metode precum monedele virtuale, la Paysafecard va trebui să te folosești de bancomatele fizice care îți vor elibera coduri unice de tranzacție pentru banii tăi.

Trebuie să mergi la o astfel de locație, să depui banii în bancomat și să ridici bonul ce conține codul tranzacției tale. Codul trebuie introdus în contul de paysafecard pentru a încărca portofelul electronic.

Depunere prin ordin de plată

Pentru a obține un ordin de plată, ar trebui să mergi mai întâi într-o agenție bancară pentru a completa ordinul de plată respectiv. Această modalitate de depunere nu este foarte folosită, dar ea este totuși disponibilă pentru cazurile speciale în care altfel nu s-ar putea depune banii.

După ce ai primit ordinul de plată, mergi în platforma Casa Pariurilor și parcurge pașii pentru depunere alegând metoda aferentă ordinului de plată.

Cum faci o depunere Casa Pariurilor repede și corect

Fiecare operator a încercat să simplifice procesul pe cât posibil, iar acest lucru se poate observa și la Casa Pariurilor Online. Pentru a face o depunere Casa Pariurilor nu trebuie decât să urmezi trei pași simpli.

  1. Mergi pe website-ul celor de la Casa Pariurilor și conectează-te folosind contul tău activat. După ce ai făcut acest lucru trebuie să intri în panoul de administrare al portofelului electronic asociat contului tău. Apasă butonul “eportofel” din dreapta ecranului.
  2. Dacă încă nu ai contul activat, nu vei putea să depui mai mult de 880 RON. În acest pas trebuie să alegi prin ce metodă vrei să depui banii.
  3. Iar nu în ultimul rând, trebuie să completezi formularul simplu cu informațiile care îți sunt cerute. Aici ne referim la: numărul cardului, data de expirare, numele de cont în cazul folosești Skrill)

Concluzie

Pentru a depune bani aici trebuie mai în primul să ai un cont activ Casa Pariurilor. Nu uita să folosești informații reale și corecte! Să găsești o modalitate de a depune este foarte simplu, iar numărul lor este destul de mare. Nu uita că o Casa Pariurilor depunere minima Casa Pariurilor este de 2 RON. Va trebui să ai măcar această sumă pe card înainte de a începe procesul de depunere.

Folosește bugetul pe care îl depui pentru a te distra. Mai ales că ai un bonus de bun venit Casa Pariurilor de până la 600 RON! Succes la câștiguri!