metoda de plata a bon
Ciuvni
17 februarie 2023

Metoda de plată A bon – Cum funcționează și care sunt avantajele acesteia?

5/5 - (3 votes)

Dacă dorești să începi să joci la cazinourile online, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți dai seama cum să îți finanțezi contul. Acest lucru nu este atât de greu pe cât crezi dacă doar știi ce să cauți. În ultimul timp, foarte mulți jucători doresc să depună prin intermediul opțiunilor de plată cash. Însă, dacă nu ai o agenție stradală în apropierea ta, te anunțăm că poți utiliza nouă metodă de plată A-bon. 

Această opțiune îți permite să depui bani în contul tău de jucător într-un mod rapid și extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să vizitezi una dintre locațiile a-bon, sa alegi suma pe care dorești să o depui și apoi să introduci codul voucher primit în contul tău de jucător. Afla din acest articol tot ce trebuie să știi despre această opțiune și cum funcționează aceasta.

Ce este A-bon?

Cazinourile online care au în ofertă a bon metoda de plată sunt, cu siguranță, operatori de încredere care pun accent pe experiența utilizatorilor. Dacă nu vrei să te folosești de cardul de credit și nu ai nici portofel electronic, atunci, o depunere prin a-bon este soluția perfectă. A-bon este un sistem de plăți preplătite care permite utilizatorilor să își încarce conturile cu bani și apoi să efectuezi o depunere la cazinou.

Este o opțiune modernă de plată și funcționează destul de rapid. În plus, nu este necesar să introduci detaliile tale bancare la respectivul cazinou. Există mai multe locații în România de unde poți cumpăra vouchere a bon, care au o valoare prestabilită. Opțiunea nu este disponibilă la toate cazinourile din țara noastră, dar cei mai populari operatori au implementat deja această variantă, precum Superbet.

Cum să faci o depunere?

Depunerea prin intermediul a-bon este rapidă și nu este foarte complicată. Însă, trebuie să știi că o poți utiliza doar pentru depuneri, nu și pentru retrageri. Este o opțiune fiabilă pentru fiecare persoană și nu necesită introducerea multor date. Iată, mai jos, un scurt ghid pas cu pas pentru parcurgerea procesului de depunere a bon:

 1. Creează-ți cont la un cazinou online care accepta metode de plată a bon;
 2. Verifică lista de locații a-bon și mergi la cea mai apropiată;
 3. Achiziționează un voucher cu una dintre următoarele valori: 25, 50, 100, 150, 200, 300 sau 500 Lei;
 4. Vei primi un voucher pe care vei observa un PIN format din 16 cifre;
 5. Accesează secțiunea Depunere din contul tău de jucător;
 6. Introdu valoarea pe care dorești să o depui;
 7. Alege opțiunea A-bon;
 8. Introdu codul format din 16 cifre;
 9. Contul tău va fi alimentat cu respectiva sumă.

La ce cazinouri poți folosi A-bon?

Metoda de plată a bon nu poate fi utilizată la toate cazinourile din cadrul industriei de jocuri de noroc din România. Însă, există unii operatori care îți vor pune la dispoziție această opțiune de depunere. Cazinourile care au adăugat multe opțiuni de plată rapide sunt, întotdeauna, apreciate de către pasionații jocurilor de noroc. 

Pe lângă portofelele electronice și cardurile de credit, unele cazinouri populare au și alte opțiuni pre-plătite, cum ar fi a-bon. Cel mai important operator din România care acceptă depunerile efectuate prin a-bon este Superbet. Fiind un cazinou online extrem de profesionist și popular, aici, vei putea beneficia de o serie vastă de opțiuni de plată. Află și despre alte metode de plată online, precum TopPay!

Locații a bon

Locațiile a bon pot fi întâlnite pe tot teritoriul țării. De asemenea, locațiile sunt prezente în cele mai mare orașe din România și procesul de depunere este unul simplu. Principalul avantaj al acestor opțiuni de plată este că nu sunt percepute comisioane pentru depuneri.

Dacă vrei să știi care sunt locațiile a-bon aflate aproape de tine, ei bine, poți vizualiza întreaga listă pe site-ul oficial al acestui operator de plăți. Desigur, unele dintre cele mai multe locații pot fi găsite în București. Însă, pentru a-ți ușura treaba, am creat o listă cu cele mai importante orașe unde vei găsi locații a-bon:

 • București
 • Brașov
 • Alba-Iulia
 • Arad
 • Buzău
 • Călărăși
 • Galați
 • Târgoviște
 • Craiova
 • Constanța
 • Slatina
 • Iași
 • Deva
 • Focșani
 • Vaslui
 • Tulcea
 • Timișoara

Concluzie

Metoda de plată a-bon este o alternativă excelentă la opțiunile clasice de depunere. Nimic nu funcționează într-un cazinou online fără depuneri și retrageri. Furnizorii de plăți formează coloana vertebrală a oricărei platforme de jocuri de noroc. Așadar, dacă nu vrei să îți folosești cardul de credit și nici să mergi la o agenție stradală, alege să depui rapid și sigur prin a-bon. Spor(t)!