mega bonus dublu fortuna
Cristi Geiger
24 martie 2021

Mega Bonus Dublu Fortuna 2022 – Cum îți dublezi câștigul

Ce înseamnă Mega Bonus Dublu Fortuna. Așa îți poți dubla banii pe biletele de tip acumulator! Află aici cum!

fortuna pariuri sportive
Mega Bonus Dublu Fortuna – Dublează-ți câștigurile!
Optează pentru oferta de bonus dublu Fortuna și primești un bonus de 100%

La Fortuna ai parte de Mega Bonus Dublu, un multiplicator ce îți sporește câștigurile de pe biletele tale cu până la 100%. Joacă la Fortuna cu Mega Bonus Dublu pentru câștiguri substanțiale!

Fortuna este o casă de pariuri de tradiție cu o istorie de peste 30 de ani. Agenția a apărut prima dată în 1990, în Cehia. În timp, a reușit să devină unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri sportive din Europa Centrală.

Fortuna a făcut destul de greu tranziția spre online în România, dar cu toate astea rămâne una dintre cele mai bune case de pariuri de la noi. Fortuna Mega Bonus Dublu este una dintre cele mai jucate variante de bilete în țara noastră și de multe ori produce câștiguri colosale în rândul pariorilor.

Cum primești un mega bonus dublu Fortuna

Mega bonus dublu Fortuna este o ofertă specială pregătită pariorilor care aleg să joace minim 20 de evenimente pe bilet. Totuși, aceasta este doar prima condiție pe care trebuie să o îndeplinești în momentul în care vrei să îți dublezi câștigul final.

Ce înseamnă Mega bonus dublu Fortuna? Acesta este cunoscut în mediul online ca Multiplicatorul de cote și reprezintă un bonus pe care îl poți utiliza pe biletele cu minim 5 evenimente și maxim 20 de evenimente. Haide să vedem cum funcționează bilet mega bonus dublu (multiplicatorul de cote).

Multiplicare de până la 100%!

 • 5 evenimente pe bilet – 5% în plus
 • 6 evenimente pe bilet – 6% în plus
 • 7 evenimente pe bilet – 7% în plus
 • 8 evenimente pe bilet – 8% în plus
 • 9 evenimente pe bilet – 9% în plus
 • 10 evenimente pe bilet – 20% în plus
 • 11 evenimente pe bilet – 25% în plus
 • 12 evenimente pe bilet – 30% în plus
 • 13 evenimente pe bilet – 35% în plus
 • 14 evenimente pe bilet – 40% în plus
 • 15 evenimente pe bilet – 50% în plus
 • 16 evenimente pe bilet – 55% în plus
 • 17 evenimente pe bilet – 60% în plus
 • 18 evenimente pe bilet – 65% în plus
 • 19 evenimente pe bilet – 70% în plus
 • 20 evenimente pe bilet – 100% în plus

Pentru a putea profita de ofertă, trebuie să-ți faci un cont nou Fortuna, proces descris de asemenea pe site-ul nostru.

Condiții de acordare Fortuna Mega Bonus Dublu

 • Acest bonus poate fi utilizat la o cotă minimă de 1,20 per selecție și o miză maximă plasată de 100 lei.
 • Poți folosi o singură dată acest bonus în 24 de ore.
 • În online, această ofertă se poate cumula cu Lucky Loser – câștigi ceva chiar dacă pierzi un meci.
 • Funcția de Early cash-out nu este permisă în cazul utilizării acestui bonus.
 • Multiplicatorul de cote nu poate fi utilizat pe un bilet de pariuri care conține bonusuri de tipul Fortuna PLUS, sau alte oferte cu cote mărite (de exemplu Fortuna EXTRA).

Bonus bun venit Fortuna

În atenția pariorilor începători, venim cu următoarele informații. Dacă nu ai cont Fortuna încă, trebuie să știi că operatorul propune o ofertă de bun venit de care ar fi bine să ții cont! Fortuna pariuri sportive oferă tuturor membrilor noi un bonus de bun venit Fortuna foarte generos. Vorbim de un bonus de 100% până la 500 de lei la prima depunere.

Ce înseamnă asta? Este nevoie ca imediat după ce ți-ai făcut un cont Fortuna, să realizezi o depunere în noul tău cont. Avem pregătit pentru tine un articol special în care vorbim pe larg despre toate metodele de depunere Fortuna pe care le poți folosi. Să zicem că depui 500 lei. Operatorul îți va oferi 100% din suma depusă, adică încă 500 lei. Cu 1000 de lei te poți bucura de pariuri sportive pe cele mai tari evenimente!

Găsești mai multe detalii despre bonus bun venit Fortuna în articolul special pregătit de echipa BETuri. Acolo poți citi despre toate informațiile pe care trebuie să le știi despre această ofertă! Deci pe lângă Mega Bonus Dublu, Fortuna îți mai oferă un cadou de luat în seamă!

Fortuna Quiz

În afară de Mega Bonus Dublu Fortuna, foarte atractiv este și noul Fortuna Quiz. În fiecare joi, te poți înscrie la acest concurs de la ora 20.00. Înscrierea este valabilă 5 minute și se face din Lobby-ul de pe site-ul Fortuna. Testul constă în 8 întrebări din domeniul sportului. Răspunsurile corecte, dar și viteza cu care reușești să oferi aceste răspunsuri duc la adunarea unor puncte de concurs. Concurezi cu alți utilizatori Fortuna, așa că este important să aduni cât mai multe puncte!

La final, primii 10 clasați primesc următoarele premii – Locurile 1-5 primesc un pariu fără risc în valoare de 50 RON. Locurile 6-10 obțin 50 rotiri gratuite la Fortuna Casino.

Participarea este gratuită, așa că nu-ți rămâne decât să ai cont Fortuna și să ai cultură sportivă! Distracție plăcută!

Concluzii

Mega bonus dublu Fortuna online este una dintre cele mai atrăgătoare promoții de care poți beneficia în lumea pariurilor. Dacă alegi 20 de meciuri cu o cotă de minim 1,20, îți dublezi câștigul. Astfel, el poate să depășească câteva mii de lei în funcție de miza și cotele alese. Vezi și alte oferte de la casele de pariuri!

Mega bonus dublu Fortuna e ușor de îndeplinit. Echipa BET-uri.ro face zilnic recomandări și poți alege meciuri inclusiv de pe Biletul Zilei sau Cota 2 zilnică propusă de echipa noastră. Pentru a citi analize și recomandări îți recomandăm să vizitezi pagina noastră zilnic.