stanleybet bonus de bun venit

Stanleybet Bonus de Bun Venit Pariuri Sportive – 600 RON Gratis

Autor: Maria Sorescu
Ultimul update pe: iunie 12, 2024
5/5 - (1 vote)

Când vine vorba de pariuri online, Stanleybet este un nume recunoscut în industrie. Pentru a atrage noi jucători și pentru a recompensa loialitatea celor existenți, Stanleybet România a lansat o ofertă generoasă de bun venit, cu bonusuri atractive pentru primele trei depuneri. Află cum poți profita de Stanleybet Bonus de Bun Venit pentru a-ți începe cu dreptul aventura în lumea pariurilor sportive.

Pe site-ul nostru găsești și pariuri gratuite StanleyBet 50 RON, agenții și program Stanleybet sau 100 Rotiri Gratuite Stanleybet. Totul pentru ca tu să fii informat și inspirat!

stanleybet pariuri
600 Lei Gratis Bonus Sport
Profită de o ofertă de bun venit de top!

Cu Stanleybet pariurile tale vor fi mult mai interesante! Profită și tu de un bonus de bun venit de până la 600 Lei pentru a juca pe sporturile preferate!

Cum intri în posesia Stanleybet Bonus de Bun Venit

Promoția Stanleybet Bonus de Bun Venit este valabilă începând cu data de 07.06.2024 și poate fi accesată doar la primele trei depuneri pe platforma Stanleybet. Pentru a beneficia de aceste bonusuri, este esențial să urmezi câțiva pași simpli:

 1. Validarea numărului de telefon – Pentru a vă asigura că sunteți eligibil pentru aceste bonusuri atractive, primul pas este să validați numărul de telefon. Acest lucru este necesar pentru a activa oferta.
 2. Depunere Minimă – Ofertele pot fi accesate doar la o depunere minimă de 50 lei pentru fiecare bonus. Asigurați-te că depuni suma minimă pentru a putea profita de bonusurile generoase.
 3. Pachetul de Bun Venit – Stanleybet Bonus Sport este împărțit în trei etape, fiecare oferindu-vă un bonus atractiv. Citește și despre oferta de bun venit Stanleybet Casino.

Bonus Pariuri Stanleybet – Ce primești la primele trei depuneri

 • Prima Depunere Stanleybet: 50% bonus până la 250 lei;
 • A 2-A Depunere: 50% bonus până la 200 lei.
 • A 3-A Depunere: 100% bonus până la 150 lei.

Activare Bonus de Bun Venit Stanleybet Pariuri Sportive

Pentru a activa acest bonus sport Stanleybet, trebuie să selectați bonusul dorit din fereastra de depunere și să efectuați depunerea minimă eligibilă. În caz contrar, nu veți putea beneficia de bonus. Dacă prima depunere nu ajunge la suma minimă de 50 lei, dar ați selectat bonusul, puteți totuși beneficia de restul pachetului de bun venit, cu condiția să respectați depunerea minimă de 50 lei pentru fiecare etapă ulterioară.

Condiții de Rulaj

Pentru a putea retrage banii obținuți din acest bonus bun venit Stanleybet Pariuri, trebuie să îndeplinești anumite condiții de rulaj. Iată ce trebuie să știi:

 • Bonusurile trebuie rulate de 10 ori (10x) pe o cotă totală a biletului de minim 3.00 și o cotă minimă per selecție de 1.50. Este important de menționat că pariurile din oferta „Mega Cota” și biletele finalizate prin funcția de Cash-Out nu contribuie la condițiile de rulaj. Inspiră-te cu ponturi bune de pe site sau Telegram BETuri!

Limite de Câștig Bonus Pariuri Stanleybet

 • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali pentru fiecare din cele trei bonusuri este de maxim 2.000 lei.
 • Bonusurile sunt active atât timp cât suma balanței și a pariurilor deschise este mai mare de 5 lei.
 • Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 7 zile din momentul activării bonusului.
 • Bonusurile pot fi utilizate exclusiv pentru plasarea de pariuri sportive.

Gestionare Bonus Bun Venit Stanleybet Pariuri

 • În contul de joc poate fi activ un singur bonus de tip „Sport”. Dacă există deja un bonus activ în cont, acest bonus de pariuri Stanleybet primit va rămâne în așteptare timp de maxim 7 zile. În această perioadă se pot finaliza condițiile de rulaj ale bonusului activ în contul de joc.
 • În cazul în care nu îndeplinești condițiile de rulaj în 7 zile, bonusul va expira.
 • Plasarea de pariuri contradictorii și practicile de joc incorect pot duce la anularea bonusului, a pariurilor și a câștigurilor.

Termeni și condiții anulare bonus sport Stanleybet

 • Înregistrarea unei cereri de retragere în perioada de bonus de bun venit Stanleybet activ duce la anularea bonusului și a câștigurilor obținute din acesta.
 • Jucătorul poate anula oricând un bonus activ accesând secțiunea „Bonusuri active” și apăsând butonul „Anulare bonus”.
 • Dacă bonusul a fost anulat sau a expirat, valoarea bonusului și a câștigurilor aferente acestuia se vor anula.

Metode de depunere bonus de bun venit Stanleybet

Depunerile efectuate prin Skrill și Neteller nu sunt eligibile pentru acordarea acestui bonus sport Stanleybet. Depunerile efectuate prin Paysafecard sau OKTO CASH sunt eligibile pentru acordarea bonusurilor doar după ce contul a fost validat.

Stanleybet își rezervă dreptul de a revoca sau bloca bonusurile pentru utilizatorii care fac abuz de sistemul de bonusare. Aceasta poate include încălcarea termenilor și condițiilor, depuneri selective și altele.

Concluzii

Stanleybet oferă jucătorilor săi oportunitatea de a începe aventura în lumea pariurilor sportive cu ajutorul unor bonusuri generoase. Cu respectarea regulilor și condițiilor, ppți transforma actualul bonus de bun venit Stanleybet în câștiguri reale și să te bucuri de experiența de pariere online pe această platformă. Pentru extra câștiguri, învârte zi de zi Roata Norocului Stanleybet!

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino și Rotiri Gratuite Fără Depunere de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România. Sport(t) în toate!