metode de plata stanleybet

Metode de Plată Stanleybet: Depuneri și Retrageri fără bătăi de cap

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

În acest ghid vom explora toate detaliile legate de efectuarea depunerilor și retragerilor de bani la casa de pariuri online Stanleybet. Vei descoperi ce metode de plată Stanleybet sunt acceptate, care sunt sumele minime pentru retragere și depunere, precum și alte informații importante pentru o experiență de pariere fără griji.

Pe lângă articolul cu modalități de plată Stanleybet și recenzie Stanleybet, pe site-ul nostru găsești și bonus fără depunere StanleyBet 50 RON, deschidere cont Stanleybet, aplicația Stanleybet, contact Stanleybet, agenții și program Stanleybet sau 100 Rotiri Gratuite Stanleybet. Totul pentru ca tu să fii informat și inspirat!

Stanleybet Depunere Pas cu Pas – Metode de Plată Stanleybet

Pentru a face o depunere la Stanleybet, urmează acești pași simpli:

1. Loghează-te în contul tău de pe stanleybet.ro.

2. Accesează balanța contului din partea dreaptă sus a paginii și dă clic pe „Depune”.

În acest moment, se va deschide o fereastră cu metode de plată Stanleybet online disponibile la operator. Iată câteva dintre opțiunile de depunere:

1.1. Card Bancar

Dacă optezi pentru depunerea cu cardul bancar, vei trebui să completezi informațiile necesare, cum ar fi numele și prenumele, numărul de card, data expirării și codul de securitate.

1.2. Paysafecard / Skrill / Neteller

Aceste trei metode de plată Stanleybet online funcționează în mod similar. După ce alegi una dintre ele și dai clic pe „Depune”, vei fi redirecționat către site-ul corespunzător (Paysafecard, Skrill sau Neteller). Acolo, va trebui să te autentifici în cont și să confirmi tranzacția.

1.3. TopPay

Dacă alegi TopPay, vei primi un cod QR pe care va trebui să-l folosești la o locație TopPay pentru a face depunerea. Prezintă codul vânzătoarei, specifică suma pe care dorești să o depui, furnizează numele de utilizator de pe stanleybet.ro și vei alimenta contul instant.

1.4. Depunerea în Agențiile Stanleybet

Dacă nu ai un cont sau un card bancar, poți face depuneri în agențiile stradale Stanleybet. Tot ce trebuie să faci este să te prezinti într-o astfel de locație cu cartea de identitate, să specifici numele de utilizator de pe site-ul stanleybet.ro și să depui suma de bani dorită.

Sumele minime de depunere la Stanleybet sunt de 20 RON, indiferent de ce metode de plată Stanleybet ai ales. De asemenea, este important de menționat că se va percepe o taxă de 2% din suma depusă.

Retragere Stanleybet – Metode de plată Stanleybet

Pentru a solicita o retragere de bani de la Stanleybet, trebuie să ții cont de câteva detalii importante:

  • Poți solicita o retragere numai după ce ai verificat contul.
  • Vei putea retrage doar prin aceeași metodă folosită la depunere. Ai cele mai importante metode de plată Stanleybet detaliate în cadrul acestui articol. 

Metode de Retragere și Timp de Procesare:

  • Card Bancar: Timp de procesare de 2-5 zile lucrătoare, după aprobare.
  • Skrill / Neteller / Paysafecard: Timp de procesare instant, după aprobare.
  • Agenții Stradale Stanleybet: Timp de procesare maxim 48 de ore, după aprobare.
  • Săli Game World: Timp de procesare maxim 47 de ore, după aprobare.

Sumele minime pe care le poți retrage sunt de 20 RON, indiferent de ce metode de plată Stanleybet ai ales. Pentru retragerile de până în 1.000 RON, poți ridica banii imediat din agenție.

Pentru a solicita o retragere, urmează acești pași:

  • Loghează-te în contul Stanleybet.
  • Dă clic pe cele 3 linii verticale din partea dreaptă a paginii.
  • Alege „Retragere”.
  • Selectează metoda dorită și confirmă tranzacția.

Indiferent de metoda de retragere aleasă, ține minte că va fi reținut un impozit de 3% din suma retragerii pentru jocurile de noroc.

Acum, că ai înțeles totul despre metode de plată Stanleybet, poți să te bucuri de experiența ta de pariere fără bătăi de cap. Mult noroc!

Concluzii

În acest ghid  despre actualele metode de plată Stanleybet, am explorat în detaliu toate aspectele legate de depuneri și retrageri de fonduri. Aceste informații sunt esențiale pentru a te asigura că experiența ta de pariere online la Stanleybet decurge fără probleme și că poți gestiona eficient fondurile din contul tău.

Am discutat despre diversele metode de depunere, inclusiv carduri bancare, Paysafecard, Skrill, Neteller și TopPay, oferindu-ți o înțelegere clară a modului în care fiecare dintre acestea funcționează. De asemenea, am subliniat sumele minime pentru depunere și taxele implicate pentru a te ajuta să iei decizii informate.

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino și Rotiri Gratuite Fără Depunere de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România. Pentru mai multă inspirație, te așteptăm și pe canalul de Telegram BETuri!