fortuna contact
Cristi Geiger
25 februarie 2021

Contact Fortuna – Ce variante de eFortuna suport sunt

Fortuna continuă să facă progrese pe platforma online și a reușit să pună la punct un serviciu de contact Fortuna unde poți intra în legătură cu operatorii. Pariorii care au întrebări și nu le găsesc în secțiunea de întrebări frecvente pot apela la Fortuna contact.

Ai pe site articole despre depunere eFortuna, retragere, bonusul de bun venit de la Fortuna și alte informații utile despre această casă de pariuri. A venit momentul să-ți spunem mai multe despre modalitățile de contact Fortuna.

Cum intri în contact cu operatorii Fortuna?

Dacă vrei să vorbești cu cineva de la Fortuna contact trebuie să știi că serviciul relații clienți este deschis în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00. Operatorii pot fi contactați prin Fortuna email, Fortuna telefon, Fortuna live sau prin completarea unui formular online. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit o analiză pentru fiecare metodă de contact. Așa vei ști totul în momentul în care vrei să iei legătura cu echipa Efortuna contact.

Fortuna email – Modalitate de contact

Dacă vrei să folosești această metodă de contact, poți trimite un mail la adresa contact@efortuna.ro. În câteva ore vei primi un răspuns pentru problema ta. Dacă trimiți un mail în cursul nopții, problema ta va fi rezolvată doar dimineața. În cazul în care faci o solicitare în timpul programului menționat mai sus, atunci vei avea un răspuns în doar câteva ore.

Contact prin intermediul unui formular online

Dacă vrei neapărat să contactezi echipa de asistență online, o poți face intrând pe platform de pariuri sportive Efortuna.ro. Apoi mergi la opțiunea „Asistență” din meniul de sus. Această metodă este destul de puțin folosită și nerecomandată.

Contact telefon Fortuna

Dacă vrei să vorbești cu un operator Fortuna la telefon este foarte simplu. Numărul Fortuna telefon este +4031 437 85 80 și poate fi apelat în intervalul menționat mai sus. În anumite intervale orale sunt șanse ca linia să fie ocupată și să dureze puțin mai mult până când vei putea lua legătura cu cineva.

Live chat contact Fortuna

Cea mai folosită metodă de contact Fortuna este prin live chat, deoarece aici poți să primești răspuns în câteva secunde. Dacă ai o problemă și vrei să o rezolvi între 10:00 – 22:00, atunci cel mai simplu este live chat Fortuna. Pentru a contacta o persoană din live chat o poți face prin apăsarea butonului de asistență.

Problemelele online nu vor fi rezolvate în agenție

Fortuna este una dintre casele de pariuri din România care are atât agenție stradală, cât și agenție online. De multe ori pariorii merg la agenție și încearcă să găsească rezolvarea pentru o problemă apărute site-ul online.

Problemele din sistemul online vor fi rezolvate doar prin metodele menționate mai sus, în timp ce la casierie se pot ridica și depune sume de bani.

Vrei să pariezi și nu ai cont la Efortuna?

Efortuna.ro este unul dintre multe site-uri de pariuri sportive din România și poate fi opțiune pentru tine în orice moment. Dacă te-ai pus la punct cu toate metodele de contact, poți afla câteva lucruri importante și despre înregistrare Fortuna accesând această pagină.

Fortuna îți oferă un proces de înregistrare simplu de parcurs. Vei avea de completat datele din cartea de identitate, să alegi o parolă și un nume de utilizator. Procesul de înregistrare se finalizează în momentul în care primești un email de confirmare.

Înregistrare și bonusuri la Fortuna

Pe lângă faptul că secțiunea Fortuna contact este una dintre cele mai bine dezvoltate dintre toate casele de pariuri online, Efortuna îți oferă și un bonus maxim de 500 de lei la prima depunere. Dacă ești client nou, poți obține acest bonus uriaș fără mari eforturi. Poți să citești mai multe despre bonusul de bun venit Efortuna.ro în articolul aferent.

Fortuna îți oferă și alte bonusuri precum Happy Hour sau bonus dublu. În cazul ambelor bonusuri vom putea să ne majorăm câștigurile. La Happy Hour trebuie să pariezi într-un anumit interval orar pentru a beneficia de un astfel de bonus. În cazul bonusului dublu, câștigul tău se poate dubla dacă ai 20 de evenimente cu cote de minim 1,25 pe biletul tău. Ai și alte promoții Fortuna de care poți profita. Deci merită să-ți deschizi un cont acolo acum!

Verificarea contului Fortuna

Primul moment în care intri în legătură cu echipa Fortuna contact este atunci când trebuie să îți verifici contul și să parcurgi procesul KYC. Verificarea cotnului Efortuna.ro este ușor de realizat, dar implică încărcarea unor documente și un mic contact cu echipa de asistență.

Toate casele de pariuri din România sunt obligate să verifice contul în termen de 30 de zile de la deschiderea contului sau la prima retragere. Dacă vrei să ai contul verificat trebuie să încarci:

  • o poză cu cartea de identitate
  • o poză cu cardul tău bancar de pe care ai făcut depunerea
  • o factură de utilități unde să fie vizibilă adresa.

După ce ai încărcat documentele, echipa Fortuna bet contact îți va transmite un mesaj prin email Fortuna pentru a solicita documente suplimentare. Sau poate pentru a te anunța că procesul de verificare a fost parcurs cu succes și poți retrage bani din contul tău de jucător. Procesul de verificare al contului nu este deloc dificil și poate fi parcurs cu lejeritate de oricine. Cu toate astea ai nevoie de echipa Fortuna contact pentru ca totul să fie în regulă. Astfel, îți poți continua activitatea și vei putea retrage bani din contul tău de pariuri sportive.

Concluzii Fortuna asistență clienți

Fortuna contact este una dintre cele mai bune echipe de asistență din lumea pariurilor. Dacă ai probleme pe care trebuie să le rezolvi cu ajutorul unor specialiști din cadrul echipei, atunci poți sta liniștit pentru că vei găsi un răspuns.

Fortuna îți oferă un live chat care este disponibil 12 ore din 24 pe zi. Pe email Fortuna bet contact poți trimite solicitări la orice oră din zi și din noapte. Timpul pentru rezolvarea solicitărilor diferă de la caz la caz. Te poți aștepta ca problema ta să fi rezolvată în doar câteva minute dacă apelezi la live chat Fortuna.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre Fortuna contact, te așteptăm pe site-ul nostru pentru a citi despre retragere Fortuna, joc responsabil Fortuna sau bonus de bun venit Fortuna. Echipa BETuri.ro îți oferă zilnic cele mai tari recomandări. Biletul Cota 2 sau Biletul Zilei pariuri sportive sunt disponibile la orice oră pentru tine.