fortuna contact

Contact Fortuna – Ce variante de eFortuna suport sunt

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Fortuna continuă să facă progrese pe platforma online și a reușit să pună la punct un serviciu de contact Fortuna unde poți intra în legătură cu operatorii. Pariorii care au întrebări și nu le găsesc în secțiunea de întrebări frecvente pot apela la Fortuna contact.

Ai pe site articole despre depunere eFortuna, retragere eFortuna, bonusul de bun venit de la Fortuna și alte informații utile despre această casă de pariuri. A venit momentul să-ți spunem mai multe despre modalitățile de contact Fortuna.

Cum intri în contact cu operatorii Fortuna?

Dacă vrei să vorbești cu cineva de la Fortuna contact trebuie să știi că serviciul relații clienți este deschis în fiecare zi între orele 10:00 și 22:00, iar online 24/7. Operatorii pot fi contactați prin Fortuna email, Fortuna telefon, Fortuna live sau prin completarea unui formular online. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit o analiză pentru fiecare metodă de contact. Așa vei ști totul în momentul în care vrei să iei legătura cu echipa Efortuna contact.

Fortuna email – Modalitate de contact

Dacă vrei să folosești această metodă de contact, poți trimite un mail la adresa contact@efortuna.ro. În câteva ore vei primi un răspuns pentru problema ta. Dacă trimiți un mail în cursul nopții, problema ta va fi rezolvată doar dimineața. În cazul în care faci o solicitare în timpul programului menționat mai sus, atunci vei avea un răspuns în doar câteva ore.

Contact prin intermediul unui formular online

Dacă vrei neapărat să contactezi echipa de asistență online, o poți face intrând pe platforma de pariuri sportive Efortuna.ro. Apoi mergi la opțiunea „Asistență” din subsolul paginii de site. Aici regăsiți toate variantele de contact ale operatorului, inclusiv formularul de contact.

formular contact fortuna

Contact telefon Fortuna

Dacă vrei să vorbești cu un operator Fortuna la telefon este foarte simplu. Numărul Fortuna telefon este +4031 9223 și poate fi apelat în intervalul menționat mai sus. În anumite intervale orare sunt șanse ca linia să fie ocupată și să dureze puțin mai mult până când vei putea lua legătura cu cineva.

Live chat contact Fortuna

contact fortuna

Cea mai folosită metodă de contact este prin live chat, deoarece aici poți să primești răspuns în câteva secunde. Dacă ai o problemă și vrei să o rezolvi între 10:00 – 22:00, atunci cel mai simplu este live chat Fortuna. Pentru a contacta o persoană din live chat o poți face prin apăsarea butonului de asistență.

Dacă te-ai pus la punct cu toate metodele de contact, poți afla câteva lucruri importante și despre înregistrare Fortuna accesând această pagină.

Concluzii Fortuna asistență clienți

Fortuna contact este una dintre cele mai bune echipe de asistență din lumea pariurilor. Dacă ai probleme pe care trebuie să le rezolvi cu ajutorul unor specialiști din cadrul echipei, atunci poți sta liniștit pentru că vei găsi un răspuns.

Fortuna îți oferă un live chat care este disponibil 12 ore din 24 pe zi. Pe email Fortuna bet contact poți trimite solicitări la orice oră din zi și din noapte. Timpul pentru rezolvarea solicitărilor diferă de la caz la caz. Te poți aștepta ca problema ta să fi rezolvată în doar câteva minute dacă apelezi la live chat Fortuna.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre Fortuna contact, te așteptăm pe site-ul nostru pentru a citi despre joc responsabil Fortuna sau bonus de bun venit Fortuna. Ai și multe promoții Fortuna de care poți profita. Deci merită să-ți deschizi un cont acolo acum!Echipa BETuri.ro îți oferă zilnic cele mai tari recomandări. Biletul Cota 2 sau Biletul Zilei pariuri sportive sunt disponibile la orice oră pentru tine.