De ce e bine să ai cont la cele mai bune case de pariuri online

cele mai bune case de pariuri romania

Uneori poate ți se pare dificil să gestionezi mai multe conturi de pariuri online (mai multe parole și useri, poate mai mult timp pierdut), dar nu trebuie să vezi lucrurile în felul acesta. Conturi mai multe la cele mai bune case de pariuri online înseamnă în primul rând posibilitatea de a alege dintre mai multe cote pariuri, care mai de care mai eficiente.

Dacă Maxbet are o promoție cu cote mărite pe un anumit eveniment (de exemplu Super Cupa Italiei), Efortuna poate veni cu oferte considerabile în zona de Expert fotbal, în timp ce Netbet îți oferă stream live pentru cele mai importante meciuri ale momentului. Îți arătăm cum poți profita de avantajul de a deține mai multe conturi de pariuri.

Variații ale cotelor la cele mai bune case de pariuri online

Nu există în mod absolut cele mai bune cote de pe piață sau acestea nu se găsesc numai la o casă de pariuri pe o perioadă mai lungă de timp. Șansele ca tu să nimerești fix acel operator cu cotele mărite sunt destul de mici, mai ales că există din ce în ce mai multe licențe oferite de ONJN. Mai multe conturi înseamnă posibilitatea de a vedea tabloul în profunzime, de a analiza aceste cote pariuri înainte de a plasa combo-ul dorit.

Sintagma cele mai bune cote poate însemna altceva de la jucător la jucător. Pentru un jucător de prelive, avantajul poate veni pe clasicul 1X2 sau pe Over/Under la meciurile cu adevărat importante. Dacă în schimb preferi jocul pe tenis, acolo sunt alți parametrii pe care e nevoie să îi urmărești în ceea ce privește cotele de pariuri.

Diferențe între cote de pariuri care contează

Ai nevoie de timp pentru a înțelege și a învăța trucurile de care ai nevoie pentru a profita de cotele de pariuri profitabile. Cele mai bune case de pariuri online te așteaptă cu oferta. Chiar dacă crezi că pariul pe 2.05 în loc de 2.15 nu te va afecta foarte mult la buzunar, noi îți spunem să te ma gândești.

Un parior care joacă des și cu o bancă semnificativă va avea pierderi semnificative dacă nu alege cotele cele mai competitive. Încă un motiv să ai cont la cele mai bune case de pariuri online.

Oferte diversificate în funcție de fiecare casă de pariuri

La Unibet de exemplu poți paria pe e-sports, cum ar fi Counter-Strike GO, League of Legends sau Call of Duty, dar și pe alte mai mult de 35 de sporturi. Această variantă nu o au toți operatorii de pariuri din România licentiate de ONJN. Pe partea de pariuri live, cea mai bună alegere o reprezintă Netbet, care surclasează în mod evident operatori precum Sportingbet sau Casa Pariurilor.

Pe de altă parte, Maxbet excelează pe partea de cote mărite, despre care aminteam și mai sus. Tot acest operator are o ofertă de bun venit senzațională, pe care o găsești doar pe grupul nostru de Facebook, BETuri. Ia-ți bonusul fără depunere de 100 de lei gratis și bucură-te de spectacolul pariurilor inteligent plasate. În plus, grupul nostrum îți permite să primești gratis, în fiecare zi pontul de zece, pe care specialiștii nostri îl joacă. Totul este pe bune, bani reali, câștiguri garantate.  

Streamul online – rămâi conectat cu cotele la pariuri

Nu toți operatorii oferă această variant de a vedea meciurile cele mai importante, ba mai multe unele au și întârzieri în ceea ce privește jocul din live. Totuși, un cazinou și o casă de pariuri  renumite precum Unibet sau Netbet îți dau șansă să te conectezi cu meciurile cae contează.

Spre exemplu, Netbet oferă meciuri live din marile turnee de tenis (Australian Open sau  US Open, spre exemplu), competițiile cele mai importante din baschet European și nord-american (NBA și FIBA) și, mai ales, fotbalul pe care-l îl iubești atât de mult.

Se remarcă mai ales meciurile din Serie A (prima ligă din Italia), La Liga (prima ligă spaniolă), Ligue 1 (prima ligă franceză), dar și preliminariile din Liga Campionilor și Liga Europa. Nu poți neglija nici meciuriole amicable sau alte campionate mai slab cotate, dar care îți pot genera câștiguri impresionante prin cote pariuri spectaculoase. Cele mai bune case de pariuri online sunt doar aici, pe platforma BETuri.ro. Revendică ofertele care-ți fac cu ochiul.

Fii cu ochii pe bonusuri

Fiecare casă de pariuri sau cazinou onliner încearcă să-și atragă de partea sa câți mai mulți useri. Pentru asta, ținând seama de concurența extreme de mare, strategiile aplicate de aceștia sunt care mai de care mai bune și mai eficiente pentru clienți. Ești norocos pentru că poți allege dintre atât de multe variante.

Dar de ce să alegi doar o opțiune când există și Maxbet, și Netbet, și Efortuna, și 888 sau Unibet? Mai multe conturi, mai multe șanse de câștig. Și, bineînțeles, mai multe strategii de pariuri din care întotdeauna tu vei ieși castigator.

Strategii pariuri

Poate pe un bonus pariuri vei vrea să testezi handicapul asiatic-1, iar pe un alt cont te tentează anteposturile pe Campionatul Angliei (aici poți apela cu încredere la Unibet). Opțiunile sunt practic nelimitate, iar variantele de combinare a biletelor rămân nelimitate.

Te poți inspira zilnic din Biletul Zilei pentru a-ți contrui propriile strategii și poți împărtăși succesele și biletele tale direct pe grupul nostrum de Facebook. Grupul se numește BETuri și este deschis pentru pariorii extreme de inteligenți.

Podcastul BETuri Show

Multe dintre strategiile de pariuri le vei auzi și în cadrul podcastului de fotbal și pariuri BETuri Show, proiect care poate fi ascultat fie direct pe site-ul nostru, fie în contul de pe Soundcloud. Acolo vor împărtăși din experiența lor pariori cu experiență, care studiază piața pariurilor online și a cotelor de pariuri de foarte mult timp.

De la ei poți afla care sunt cele mai bune case de pariuri online. Vei vedea de ce unii prefer jocul pe handicap Asiatic, iar alții pe cel de handicap european. Pariurile practic nu se termină niciodată, jocul continuă și tu ai nevoie să ții pasul cu învingătorii, dar și cu cei ami buni tipseri. Află de la noi prima data care sunt trendurile momentului pentru cotele cele mai bune.