Cele mai surprinzătoare câștiguri la pariuri sportive!

Zilele trecute citeam despre cum simpli oameni au ajuns să câștige sume enorme la pariuri sportive printr-un singur bilet. Ceea ce era și mai surprinzător era faptul că biletele pe care aceștia le puneau erau mai mult decât uimitoare. Am decis să împărtășim cu voi câteva din poveștile de succes ale unor pariori despre care ați putea spune că au avut un noroc chior sau o intuiție supraomenească. Rămâne că voi să decideți!

  1. Întoarcerea de scor a naționalei țării Mali

Puțini se așteptau că Mali să evite înfrângerea în meciul disputat împotriva Angolei în Cupa Nationalelor Africii din 2011. Cu 11 minute rămase pe ceas din partida, Mali era condusă cu 4 la 0 și rezultatul părea deja stabilit.

Totuși, un parior ambițios a spus să-și încerce norocul la pariuri sportive și a pariat 5 lire sterline pe rezultatul de egal. Meciul ajunsese în minutul 90 iar rezultatul era neschimbat, fanii Angolei sărbătorind deja victoria.

Atunci inevitabilul s-a întâmplat. Mali a marcat 4 goluri în perioada de prelungiri și a scris istorie cu una dintre cele mai mari întoarceri de scor din istoria fotbalului. Dar nimeni nu cred că a sărbătorit mai tare decât pariorul nostru care a câștigat 5000 de lire în urma pariului plasat.

  1. Predicția lui Adrian Hayward la pariuri sportive

În 2006, Liverpool juca împotriva celor de la Luton Town în cea de-a 3-a rundă a FA Cup. Liverpool conducea în ultimele minute ale meciului așa că cei de la Luton au decis să riște totul pentru a scoate un egal așa că și-au trimis până că și portarul în jumătatea adversă de teren.

Dintr-o dată, Liverpool intră în posesia balonului prin Xabi Alonso și din jumătatea să de teren, vede poartă goală a adversarilor și șutează, înscriind pentru scorul de 5 la 3. Toți fanii erau în extaz dar niciunul mai tare decât Adrian Hayward.

Pariorul nostru visase cu un an în urmă că Xabi Alonso va înscrie din propria sa jumătate de teren așa că s-a dus la un provider de pariuri sportive pentru a plasa acest pariu. Casa de pariuri i-a oferit o cota de 125, crezând că nu vor mai auzi de acesta. După ce plasase 200 de lire pe acest pariu, Adrian a ajuns să câștige 25.000 de lire!

  1. Mick Gibbs câștigă o mică avere la pariuri sportive!

Mick Gibbs era cândva un constructor de acoperișuri. Acesta construia și repara acoperișuri în Staffordshire, Anglia. Dar acesta nu era singurul sau talent.

Gibbs avea deasemenea un talent în a face bilete multiple. Primul sau mare câștig a venit în anul 1999 când de pe un pariu de 2.5 lire în care a prezis corect 9 meciuri de fotbal la pariuri sportive din toată Europa, acesta a câștigat 157.000 de lire.

Însă acesta este un câștig mai mic în comparație cu ce avea să câștige mai departe. În 2001, Gibbs a pariat 30 pence ( undeva în jurul a 2 lei) pe un bilet de 15 meciuri din toată Europa, acumulând o cota de 1.666.666.

Primele 14 meciuri i-au ieșit exact cum au fost prezise iar acum totul depindea de meciul dintre Bayern Munich și Valencia în care acesta pariase pe victoria nemților. Meciul s-a terminat la penalty-uri.

Ultima lovitură a meciului a aparținut jucătorului Valenciei, Mauricio Pellegrino. În momentul în care acesta a șutat iar portarul celor de la Bayern s-a trezit cu mingea în mâna, Gibbs s-a trezit și el cu 500.000 de lire în mâna, câștigați din pariuri sportive. Deloc rău pentru un pariu de 2 lei.

  1. Richard Hopkins prezice o stea în devenire

Unele pariuri au nevoie de timp pentru a ieși. Richard Hopkins din Peterborough, Anglia a câștigat 165.000 de lire pariand pe faptul că Lewis Hamilton va câștiga atât Formulă 1 cât și Campionatul Mondial.

Acesta a reușit să obțină niște cote fantastice prin simplul fapt că a pariat acest lucru atunci când Hamilton avea doar 13 ani! Da, 13 ani!

Hopkins a sesizat talentul innascul al lui Hamilton atunci când acesta se întrecea la karting cu fiul sau și a decis să parieze 200 de lire pe faptul că Hamilton va câștigă un Grand Prix până la vârstă de 23 de ani, obțînând o cota de 200 și deasemenea a mai pariat 100 de lire pe faptul că acesta va deveni Campion Mondial până la vârstă de 25 de ani, la o cota de 500!

Predicțiile acestuia au devenit realitate în anul 2008 când Lewis Hamilton a câștigat primul sau Campionat Mondial de Formulă 1 la un singur punct diferența!

  1. Fanul care nu se da bătut!

Există întotdeauna fani ce au o încredere oarbă în echpele lor preferate. Aceștia pariază pe echipele lor preferate chiar și atunci când realizează că acesta au aproape șanse inexistente de câștig. Dar, aparent, uneori chiar merită să facem acest lucru!

În 2011, un fan anonim de pariuri sportive, un fan al baseballului că să fim mai exacți a pariat 250 de dolari pe faptul că  St. Louis Cardinals vor ajunge la World Series, obțînând o cota de 500. Atunci, acest parior a mai pariat 125 de dolari pe faptul că aceștia vor câștigă World Series, obțînând o cota de 999.

St. Louis Cardinals de abia dacă arată impresionant la momentul plasării pariului dar curând au început să câștige meci peste meci. Aceștia au terminat anul că fiind cei mai neașteptați campioni ai World Series iar fanul nostru a încasat 375.00 de dolari pentru încrederea și devotamentul sau față de echipa favorită.

În concluzie, am putea spune că ai nevoie de noroc că să câștigi un singur pariu dar ca să poți câștigă constant la pariuri sportive ai nevoie de talent, experiență și multămuncă. Acestea sunt câteva cazuri de pariori ce au reușit să câștige mici averi cu o singură ocazie la pariuri sportive, nu neapărat exemple de urmat pentru cei ce doresc să facă o carieră în pariuri. Așa că nu se știe niciodată de unde vine norocul. Spor la pariat!