parior

Ce fel de parior ești?

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
4.9/5 - (23 votes)

Tu ce fel de parior crezi că ești? Facem un test? Mai jos ai 7 tipare în care (aproape) sigur te încadrezi și tu. Dar și ponturi despre cum ai putea fi un parior și mai inspirat!

1. Omul cu fularele – Pariorul cu 10 + meciuri pe bilet

Îl știm cu toții pe acel tip de parior care visează la potul cel mare. Sau poate că nu câștigul îl motivează, dar îl atrag mai multe meciuri de pe panou – fie el unul fizic sau în online – și nu se poate opri la doar 5-6 meciuri. Și atunci el ajunge la casă cu un bilet la pariuri ce conține cel puțin 10 evenimente. Iar câștigul potențial e pe măsură! Noroc că există pariurile tip șansă în majoritatea ofertelor de la casele de pariuri, poate se aleg și aceștia cu vreun câștig. Dar și când vine potul cel mare?!

Pentru un astfel de parior, opțiunile Bonus Cât Casa sau Mega Bonus Dublu vin mănușă. Dacă te regăsești în acest tipar, ai și tu șansa de a-ți mări câștigurile astfel!

2. X – man – Un parior care se ia la trântă cu cotele

Spre diferență de colegul de mai sus, acesta adoră probabilistica, dar și riscul. În fond, poți da lovitura cu câteva X-uri bine plasate. Nu ai nevoie de mai mult de 5-6 remize pentru o cotă frumoasă. Și, precum știm, sunt campionate predispuse la egaluri, cum e și Liga 1, de pildă. Vorbim aici de un gen de parior nu foarte apreciat printre semenii săi, dar care are mari șanse ca într-o bună zi să dea lovitura. Mai ales dacă își încearcă șansa și cu meciuri egal la handbal sau baschet, acolo unde cotele pentru X sunt mult mai mari!

3. Show me the easy money – Rezultatele înainte de toate!

Câteodată este nevoie de un risc mai calculat. Despre strategia easy money avem un articol special pregătit pentru tine. Scurt pe doi, poate ai văzut și tu acel tip de pariori care mizează sume mai mari, dar pe meciuri „de siguranță”. Poate fi soluția câștigătoare, chiar dacă prudența este recomandată în primul rând. Într-o lună, cu o astfel de strategie, se pot face bani frumoși. Dar e nevoie de o analiză amănunțită, de la formă la vreme, pentru ca 2+ sau 1X-ul să fie cu adevărat meciuri sigure de jucat pe bilet. Citește și articolul nostru dedicat celor mai bune zece sfaturi pentru un parior.

4. Live is life – Parior în timp real

Este acel tip de parior care nu pariază decât pe ce vede. Uneori pariurile se simt mai bine în timp real. Nu de puține ori ies cote de 3, 4 sau mai sus pe meciurile live. Cu toții am văzut mii de jocuri și ne credem antrenori. Și atunci de să nu ne încercăm norocul și priceperea și cu pariuri live bine plasate. De multe ori nici nu e vorba de inspirație, ci de încercări mai temerare. Ca o repriză cu trei goluri după una în care tabela a rămas intactă. Live is life pentru un astfel de parior! Citește și despre alte strategii de pariere pe BETuri.ro!

5. Pariorul „Golgheter” – Pariuri pe marcator

O soluție la îndemână poate fi să pariezi pe marcatori. Poate că o cotă pentru victoria Borussiei pe teren propriu contra lui Augsburg nu este atât de satisfăcătoare. În acest caz, poți alege să pariezi pe reușita/reușitele lui Haaland. Cota va fi mai mare, iar probabilitatea ca atacantul norvegian să marcheze este și ea considerabilă!

O altă situație o poate reprezenta o deplasare dificilă, în care parcă nici solistul nu este o variantă, dar nici o soluție de acoperire de tip X2 nu satisface. Să zicem că Manchester United joacă pe terenul celor de la West Ham United. Un parior „Golgheter” va merge aproape cu ochii închiși către un pariu pe reușita lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a demonstrat de-a lungul carierei că are cu adevărat lipici la gol. În acest fel, scapi de un pariu pe rezultat final și alegi să mizezi pe reușite individuale!

6. Pariorul „Statistician” – Pariuri pe statistici

Varianta de pariuri pe faulturi suferite/comise sau pe șuturile jucătorului sunt o variantă salvatoare de multe ori. Acest tip de parior știe exact care sunt jucători predispuși la a faulta, dar și la a fi faultați. De asemenea, el știe cine este executantul de lovituri libere, dar și care jucători tind să tragă mai mult spre poarta adversă. De cele mai multe ori, cotele pentru astfel de pronosticuri sunt extrem de satisfăcătoare, astfel că pariorul Statistician nu are nevoie de prea multe evenimente adăugate pe bilet!

7. Nu le știe, dar le nimerește!

Dacă majoritatea merge pe mâna informațiilor și analizelor, în schimb cele mai mari câștiguri vin uneori de la pariori care doar le nimeresc. Mai un meci din Maroc, mai unul din Ghana, presărat cu partide din AFC Cup și gata biletul în cotă 100. De multe ori un astfel de parior e luat în râs, dar oare cine va râde mai bine odată ajuns la casierie?

Concluzii – Fii un parior responsabil!

Tu ce fel de parior ești? De oricare fel ai fi, nu uita că pe BETuri.ro găsești în fiecare un strop de inspirație pentru biletul zilei la pariuri sportive. Nu uita să fii responsabil și să pariezi în primul rând de plăcere. Vezi și grupul nostru de Telegram pentru extra ponturi. Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!