easy money pariuri
Andrei Zaganu
26 martie 2021

Easy Money Pariuri – o strategie de pariere foarte la îndemână

5/5 - (1 vote)

Nu toți jucătorii de pariuri au profilul acela de a câștiga peste noapte, după un meci extrem de norocos. Unii dintre ei sunt înarmați cu răbdare și folosesc tehnici precum strategie easy money, despre care vom și discuta astăzi. Această tehnică se referă la plasarea unei sume de bani pe o singură partidă, pe care o consideri cât mai aproape de siguranță. Cota nu este foarte importantă în cazul de față și poate varia.. Pasul al doilea în easy money pariuri este acela de a miza întreaga sumă obținută pe următorul pariu de biletul zilei azi sigur.

Ce înseamnă easy money pariuri

Un lucru extrem de important constă și în atingerea unui obiectiv, indiferent care ar fi acesta. Tu decizi, tu îl stabilești. După ce lucrul acesta s-a petrecut, vei pune profitul deoparte și o vei lua de la capăt. Ceea ce se deduce din această strategie biletul zilei easy money, este faptul că oricine poate profita de ea, fiind extrem de ușor de înțeles. Un avantaj extraordinar îl reprezintă și faptul că nu necesită o investiție mare, însă e nevoie de disciplină și seriozitate. Dacă ai intrat în hora biletului zilei azi sigur este bine să te abați de la drum.

În articolul de astăzi vom atinge subiecte precum avantajele și dezavantajele acestei strategiei. Sau despre cum o putem aplica în live. Sau despre tipurile de pariuri care se recomandă să fie jucate în cadrul ei. De asemenea, vom face o comparație easy money pariuri cu jocul pe multiple (combos). Vom aplica în mod practic tehnica easy money pe jocul de over 0,5 goluri. Apoi vom închide textul cu câteva referiri la managementul banilor la pariuri sportive.

Strategie easy money. Avantaje versus dezavantaje

Ca orice abordare asupra cotelor, și easy money pariuri oferă avantaje și dezavantaje, pe care le evidențiem în continuare. Și vom începe cu plusurile:

 • Este simplă și, spre deosebire de alte tactici (de exemplu Martingale). Nu necesită zeci de bet-uri pentru dublarea și triplarea sumei pusă în joc;
 • Pariurile cu cotă mică, de obicei pe favoriți, sunt destul de sigure. Asta înseamnă că nu e imposibil să avem o succesiune mai lungă de bilete single pe verde;
 • Plasarea de mai multe bet-uri concomitent este posibilă, dar nu neapărat recomandată. Cele mai mari probleme pot apărea la live. Asta mai ales dacă se activează adrenalina și latura emoțională ajunge să dicteze cele raționale. Fiind precaut și calculat, poți obține rezultate foarte bune cu easy money pariuri în doar câteva zile. Răbdarea joacă și ea un rol cheie.
 • Se poate aplica și cu un buget redus. Este cam singura modalitate de a obține profit destul de bun cu bani puțini. Se poate pleca și de la o bancă inițială de 100 de lei.

Deși nu sunt foarte multe, este bine să fii atent și la problemele ce pot apărea cu această strategie.

 • Orice pariu pierdut duce la pierderea întregii bănci disponibile până atunci;
 • Nu există pariuri sigure, dar probabilitatea ca Juventus să învingă pe echipa de pe locul 15 din Italia este întotdeauna foarte mare. Totuși, au existat și cazuri când pariuri cu cota 1.01 au fost pierdute. Nu sunt foarte dese, însă nu putem exclude această posibilitate;
 • E foarte important să rămâi la planul inițial și să nu încerci scurtături sau găsirea unui plan B.

Nu uita că ai și un articol dedicat celor mai bune sfaturi pariuri pe BETuri.ro!

Biletul zilei easy money pentru jocul din live

Easy money pariuri pentru meciurile live (de exemplu o partidă de tenis) poate reprezenta o idee foarte bună. Pe lângă faptul că trebuie să fii foarte atent la gestionarea banilor, e foarte important să fii pe fază și când se joacă meciul respectiv. Pariatul la întâmplare nu va fi niciodată o idee prea bună, pentru că norocul tău se va duce la un moment dat. E bine să ții cont de faptul că uneori live-ul generează mai multe surprize decât prelive-ul și să îți pregătești terenul pentru acest scenariu.

Încearcă să eviți riscurile inutile, iar unul dintre sporturile care generează surprizele cele mai mari este desigur tenisul, unde se poate ajunge la următoarea situație. Meci între două jucătoare sau jucători de valori apropiate, scorul este 1-0 la seturi și 5-2 pentru jucătoarea A. Un pariu pe victoria jucătoarei A la o cotă de 1.08 îți poate da calculele peste cap în momentul în care jucătoarea B face break și câștigă setul al doilea. Analiza riscului va fi întotdeauna o prioritate pentru jocul easy money.

Biletul zilei azi sigur – tipuri de pariuri recomandate pentru această strategie

Easy money pariuri funcționează mai bine pentru anumite tipuri de pariuri, unde vom alege favoriții sau numărul de goluri. Nu sunt singurele opțiuni, însă ele te pot ajuta să faci un mic profit fără un efort prea mare.

 • Câștigătorul game-ului la tenis este o variantă propusă pentru jocul în live. Cu cât jucătorul pe care mizeri își câștigă mai ușor serviciul, cu atât cota va fi mai mică în următoarele game-uri de serviciu. Asta generează un material mai bun pentru strategie easy money;
 • Over/Under la fotbal este o altă soluție pentru biletul zilei azi sigur. Se poate juca și live și pre-live și poate fi și formulă bună de aplicat pentru biletul zilei easy money. Vom vorbi mai jos despre o strategie de 40 de zile pe peste 0,5 goluri, însă aici, mai ales pentru live, se poate merge pe diferite variante de over/under, în funcție de context;
 • Câștigător de hartă la pariuri e-sports. E nevoie totuși să cunoști destul de bine domeniul și să te documentezi constant, pentru că sporturile electronice necesităo altă abordare decât tenisul, baschetul sau fotbalul.

Easy money pariuri – Cornere și cartonașe la fotbal. Idei de aplicare a strategiei

Unul dintre cele mai bune pariuri pe strategie easy money este acela pe următorul corner. De obicei asta se întâmplă cu echipa care domină clar o partidă de fotbal. Este desigur un pariu care se pretează jocului live. Și în cazul acesta e extrem de important să ai posibilitatea de a urmări meciul pe un stream live sau la televizor. Deciziile cele mai bune se iau cu toate datele în față.

O altă idee pentru easy money pariuri poate fi să joci live pe cartonașe galbene. Tactica se poate aplica în cazul unui meci în care nervii par să fi să fi scăpat de sub control. Atunci e momentul în care poți alege echipa care va primi următorul cartonaș galben și, în caz extrem, un cartonaș roșu. O altă situație în care poți vâna cartonașul este aceea când favorita este condusă, iar underdogul face orice pentru a menține scorul pe tabelă. Inclusiv faulturi tactice de galben.

Easy Money vs Pariuri Multiple

Mulți specialiști din zona de pronosticuri sportive au găsit asemănări importante între pariurile multiple și easy money. Cea mai importantă este aceea că un bilet cu șase selecții va fi câștigător doar dacă ies pe verde toate, în timp ce easy money e un proces pas cu pas. Diferența apare atunci când alcătuim combo-ul, pentru că tendința pentru un bilet cu miză mică este aceea de superficialitate și lipsă de realism din partea unor jucători. Cu alte cuvinte, ei speră cu 5 lei să obțină sute sau chiar mii de lei.

La easy money pariuri nu vei avea niciodată două meciuri la aceeași oră, pentru că principiul de desfășurare este acela de a folosi fondurile obținute în pariul anterior. Un alt avantaj pentru easy money este acela că nu există posibilitatea de a pierde la ultimul meci, una dintre cele mai mari frustrări ale pariorilor pasionați în cazul biletelor cu mai multe selecții.

Strategia 40 de zile pe Over 0,5

Pentru aplicarea Easy Money la over 0,5 goluri e cazul să respecți câteva reguli de bază, adunate din experiența celor care au testat metoda.

 1. Un singur pariu pe zi în care să se marcheze măcar un gol;
 2. Alegem campionatele unde scorurile de 0-0 sunt mai rare. Premier League și La Liga pot fi două alegeri inspirate, mai ales că e vorba de ligi prestigioase;
 3. Mergi pe mâna echipelor care termină foarte rar 0-0 un meci din campionatele lor. Manchester City, Real Madrid și PSG sunt doar trei exemple. Riscul este acela de a primi cote de 1.02 la strategia ta easy money pariuri de 40 de zile în cazul acestor cluburi. Important ar fi să ai cote de măcar 1,10, asta însă vine la pachet cu o perioadă de documentare. Poate fi vorba de echipe de la locul 9 în jos din Anglia sau Spania. Satistica te va ajuta să le găsești, dar mai ales pronosticuri fotbal oferite de echipa BETuri!
 4. Poți folosi din experiența altor pariori, care îți vor oferi ponturi referitoare la ligile unde se înscriu goluri;
 5. Dacă te ții de cele 40 de zile, e posibil să câștigi, pornind de la o bancă inițială de 100 de lei, chiar și 4.000 de lei. Totuși, nu uita că e vorba de jocuri de noroc, unde nimic nu e 100% decis.

Importanța managementului banilor în reușita strategiei (PX2)

E esențial să ai o rigoare a banilor, iar, după ce decizi că ai terminat un ciclu, vei pune deoparte marginea de profit și o vei lua de la capăt cu banca inițială. Avantajul easy money pariuri va fi întotdeauna acela al accesibilității, fiind o idee bună și pentru cei cu posibilități materiale mai reduse, dar și pentru cei care doresc să investească mai mult. Nu exagera nici cu pariurile din live, pentru că există riscul de a deveni dependent. Joacă mereu responsabil și bucură-te de rezultatele bune!

Concluzii

Sperăm că ți-a fost utilă explicarea strategiei easy money și că vei obține multe bilete pe verde cu ajutorul ei. Te încurajăm să o testezi cu sume pe care ți le permiți și, dacă funcționează, să folosești profitul pentru extinderea tacticii cu easy money. De asemenea, de ajutor ți-ar fi să urmărești anumite sporturi (de exemplu tenis) sau anumite ligi (fotbal), pentru a combate cât mai mult din riscurile ce pot apărea. Echipa BETuri îți va pregăti mereu ponturi pariuri pe care să le aplici cu succes în easy money. Mergi mereu la câștig cu noi!