casa pariurilor bonus cât casa
Cristi Geiger
2 martie 2023

Casa Pariurilor Bonus Cât Casa. Câștiguri mai mari cu 150 % !

Una din cele mai vechi agenții din lumea pariurilor sportive din România vine cu o promoție specială denumită Casa Pariurilor Bonus Cât Casa. Operatorul s-a schimbat mult în ultimii ani. Cunoscută și apreciată pentru agențiile stradale, Casa Pariurilor a făcut tranziția și către universul online. Portofoliul este diversificat și cuprinde, pe lângă cele mai tari evenimente din lumea sportului, secțiuni de Casino, Virtuale și eSports. De asemenea, nu lipsesc aplicațiile moderne și promoțiile.

casa pariurilor online
Câștiguri mărite pentru bilete tale
Îți mărești câștigul cu fiecare meci adăugat!

Ai toate motivele să joci bilete de tip acumulator la Casa Pariurilor Online. Îți poți mări câștigurile cu până la 150 %!

Casa Pariurilor Bonus Cât Casa este un cadou special pentru jucătorii pasionați de lumea sportului. Promoția este disponibilă și din agențiile Casa Pariurilor. Este cadoul făcut de operator pentru clienți odată cu redeschiderea locațiilor. Anul anterior a fost unul dificil pentru toată lumea, iar restricțiile provocate de pandemia de coronavirus au dus la închiderea pentru mult timp a sălilor de jocuri. Ei bine, acum cele 740 de agenții Casa Pariurilor te așteaptă cu drag pentru a revendica acest bonus. Îți explicăm mai departe cum poți genera câștiguri frumoase prin bonus Casa Pariurilor.

Pe Beturi.ro ai mai multe informații despre acest operator în recenzia Casa Pariurilor Online. Nu uita de pronosticurile noastre zilnice. Ai parte de cele mai tari ponturi pe pagina Biletul Zilei. Numai bune pentru a luat Bonus Cat Casa!

Regulile promoției Bonus Cât Casa

Promoția se mai numește Casa Pariurilor Bonus Cât Casa și te răsplătește pentru fiecare meci pe care l-ai adăugat pe bilet. Astfel, vei avea șansa de a-ți crește profitul cu 150% la biletele care cuprind peste 26 de meciuri. Nu te speria. Se pot obține câștiguri frumoase și pe biletele care includ mai puține meciuri.

Regulile Bonus Cat Casa sunt destul de simple și ușor de urmat de către pariori. Practic, tot ce trebuie să faci este să începi să pariezi pe cote de minim 1.25. Nu pare complicat, nu-i așa? Din momentul în care pui prima selecție pe bilet, deja profitul tău crește cu 1%. Acest lucru va continua treptat până la 26 de meciuri selectate pe bilet. Evident, tu poți să te oprești la numărul de evenimente pe care vrei să mizezi. Nu are sens să îți asumi riscuri inutile.

Folosește e pentru asta pronosticuri sportive de calitate, fie de pe site-ul nostru, fie de pe canalul Telegram BETuri!

Reguli generale pentru această promoție Casa Pariurilor Online

 • Fiecare meci selectat trebuie să aibă o cotă minimă de 1.25 pentru a fi eligibil pentru Casa Pariurilor Bonus Cât Casa.
 • Bonusul va crește treptat, până la 150% pentru 26 de selecții
 • Se aplică regulile clasice de pariere
 • Bonus Cat Casa nu se aplică pentru pariurile Domino și Sistem
 • Toate evenimentele selectate trebuie să fie câștigătoare
 • Promoția bonus Casa Pariurilor nu se poate combina cu promoțiile Oferta Plus și Meciul Zilei
 • Oferta Bonus Cat Casa se poate folosi împreună cu Pariul Șansă

Casa Pariurilor Bonus Cât Casa – Cum cresc procentele în funcție de numărul de meciuri selectate?

 • Până la 6 selecții, procentul va crește cu câte 1% pentru fiecare eveniment ales.
 • 7 selecții – 10%
 • 8 selecții – 15%
 • 9 selecții – 20%
 • Procentul pentru bonus Casa Pariurilor crește cu 5% pentru fiecare selecție de la 7 până la 14 meciuri (45% creștere de profit).
 • Dacă poți construi un bilet care cuprinde între 15 și 19 partide, atunci vei obține un bonus de 50%.
 • În momentul în care ai ales 20 evenimente pe bilet, ai parte de Casa Pariurilor Bonus Cât Casa de 100%.
 • Profitul maxim poate fi crescut cu 150% pentru 26 de meciuri.

Bonus Casa Pariurilor – Oferta de bun venit de 600 RON

Casa Pariurilor Bonus Cât Casa nu este singura ofertă spectaculoasă a operatorului. Încă din momentul în care ți-ai creat cont de jucător, operatorul te așteaptă cu un bonus de bun venit Casa Pariurilor. Promoția poate aduce un profit de până la 600 RON la primele trei depuneri. Doar depunerile de minimum 25 RON vor activa cele 3 bonusuri. Cota minimă pe care va trebui să pariezi este de 1.80.

Iar dacă ești mai degrabă fan cazino, profită de oferta cu 1350 rotiri gratis de bun venit.

Folosește Casa Pariurilor Bonus Cât Casa pentru extra profit!

Bonus Cat Casa poate fi jucat pe o sumedenie de evenimente. Operatorul are o ofertă complexă când vine vorba de pariuri sportive. Nu lipsesc sporturile populare precum fotbal, baschet, tenis, handbal, sporturi cu motor. Paleta este însă diversificată și cuprinde și competiții mai puțin cunoscute publicului larg: polo, cricket, badminton, darts, tenis de masă sau fotbal în sală. Totodată, există și secțiuni speciale de Esports și Virtuale.

Așadar, ai toate variantele posibile pentru a profita de acest Casa Pariurilor Bonus Cât Casa și de promoțiile acestei agenții de renume. Nu uita să verifici mereu pe pagina noastră secțiunea Oferte Case Pariuri. Găsești acolo ultimele promoții ale celor mai populare agenții din România.

Pariază inspirat și bucură-te de fiecare ofertă!