matched betting
Cristi Geiger
19 februarie 2021

Matched betting – o strategie pentru pariuri sportive online

Pariurile sportive s-au dezvoltat fantastic în ultimii ani în România, fiind disponibile pe piaţa online peste 20 de site-uri. Mulţi dintre jucători pariază haotic, dar există şi o categorie care respectă anumite strategii precum matched betting.

Această strategie este relativ nouă pe piaţă. Ea a crescut în popularitate datorită eficienţei în rândul jucătorilor de pariuri sportive online. Există un număr mare de jucători care apelează la matched betting. Asta pentru că e o strategie care în timp îţi poate aduce venituri importante dacă este respectată şi nu sunt încălcaţi paşii.

Dacă vrei să începi aventura matched betting trebuie să ai la dispoziție câteva ore pentru a citi și a analiza în detaliu totul despre această strategie. Dar și pariurile pe care urmează să le plasezi. Echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol în care să descoperi matched betting. Depinde doar de tine dacă vei fi calculat și vei respecta toți pașii în drumul spre succes.

Ce este matched betting?

Această metodă de pariere ne ajută să avem un câştig asigurat pentru fiecare pariu. Astfel, jocurile de noroc devin brusc doar jocuri pentru că norocul nu mai are nimic de spus. Trebuie să cunoşti foarte bine toate casele de pariuri sportive online şi noi te vom ajuta să obții cele mai importante bonusuri pentru a face profit.

La matched betting trebuie să ştii doar două lucruri simple: Pariul „pentru” și pariul „contră”. Primul pariu presupune să mizăm o anumită sumă pe un eveniment, în timp ce „contra” este pariul pe care îl aplicăm invers față de prima selecție, dar la aceeași cotă pentru a beneficia de bonusul de înregistrare la pariuri sportive.

Cum pariezi la matched betting?

Ca să ai succes cu strategia matched betting la pariuri sportive ai nevoie să cunoști foarte bine toate casele de pariuri sportive online. Pentru a această strategie să funcționeze, trebuie să cunoști tot ce înseamnă bonusuri fără depunere sau bonusuri de bun venit oferite la pariuri sportive. E foarte important să folosești case de pariuri și este important să ai cont la fiecare casă de pariuri specializată pe „contre”.

Unele casele de pariuri oferă bonus de înregistrare 100% la prima depunere, în timp ce altele vin cu un pariu gratuit. În cazul celor care oferă un pariu gratuit, vom fi nevoiți să plasăm prima dată un alt bilet și ulterior vom obține binecunoscutul free bet. Pentru a avea profit vom folosi pariul gratuit pentru a plasa un pariu „pentru”, iar la o altă casă de pariuri vom merge pe „contră” pentru a avea pariul câștigător. Putem specula această strategie prin intermediul tuturor caselor de pariuri sportive care ne oferă bonusuri. Ne putem trezi astfel cu un profit de peste 90% în funcție de meciuri și diferențele de cote.

Matched betting, o strategie câștigătoare

Dacă aplici perfect strategia matched betting, șansele să pierzi sunt inexistente. Trebuie întotdeauna să îți acoperi spatele, astfel încât șansele ca tu să ieși pe minus din pariu respectiv să fie zero. Există anumiți pariori care deviază de la strategie după 2-3 pariuri. Poți ajunge astfel să pierzi tot ce ai acumulat prin această strategie.

În momentul în care te apuci de matched betting, câștigul tău este asigurat dacă respecți strategia. Sunt diferite site-uri care pot compara cotele caselor de pariuri. Acest lucru îți ușurează și mai mult munca pentru a găsi site-urile de pariuri sportive cu cele mai bune opțiuni. La matched betting nu contează meciul sau echipa pe care pariezi. Trebuie doar să ieși pe plus din diferențele de cote și bonusurile pe care ți le oferă anumiți operatori de pariuri. În general, cel mai bine este să joci cote de 2.00 sau peste, deoarece așa poți obține cel ușor profit.

Alte strategii pariuri sportive

Pe lângă matched betting, în lumea pariurilor există și alte strategii prin care în timp poți obține profituri. Conform analiștilor din întreaga lume, pariurile sportive devin profitabile doar în momentul în care jucătorul are bine stabilite câteva reguli.

Strategia Easy Money este una dintre cele mai cunoscute în ceea ce privește pariuri online. La Easy Money pariorii mizează zilnic sume importante de bani, pe meciuri cu cote între 1.05-1.20, în funcție de preferințele fiecăruia. Miza este totdeauna repariată până când jucătorul își îndeplinește obiectivul. Poți ajunge să câștigi sume importante într-o perioadă lungă de timp prin această strategie de pariuri online. La fel de bine, însă, poți pierde și de la primii pași.

Cota 2 este o altă strategie de pariuri pe care o utilizează jucătorii cu experiență. Conform unor specialiști, prin această strategie poți obține venituri importante la final de lună. La Cota 2 sunt alese zilnic unul sau mai multe evenimente care împreună te ajută să-ți dublezi miza. Fiecare parior își alege singur miza și în acest fel se schimbă și profitul. Vrei să citești și despre alte strategii câștigătoare la pariuri sportive? Nu uita că avem un articol dedicat pe site!

Reguli pentru pariorii care mizează pe matched betting

Pariorii care încep o strategie, fie că este matched betting, fie că este easy money trebuie să cunoască câteva reguli esențiale:

  • Nu paria niciodată când ai băut sau ai consumat alte substanțe
  • Nu miza sumele de bani pe care nu îți permiți să le pierzi
  • Stabilește lunar un buget pentru pariuri online pe care să nu îl depășești – citește și despre bankroll management!
  • Nu încerca niciodată să recuperezi sumele de bani pe care le-ai pierdut
  • Jocurile de noroc sunt pentru distracție și nu trebuie să devină o sursă primară de venit

Concluzii

Strategia matched betting îți oferă un câștig garantat cu pierderi zero. Nu vei putea ieși pe minus niciodată prin această strategie dacă analizezi și respecți toți pașii enumerați mai sus.

Înafară de pariuri online matched betting, echipa BETuri.ro ți-a pregătit mai multe articole despre strategiile de pariuri. Găsești inclusiv despre tipurile de cotele. De asemenea, pe site-ul nostru găsești zilnic analize la cele mai importante meciuri din lume. Poți paria pe Biletul Zilei azi, Cota 2, dar și alte evenimente.

În plus, pe site-ul BETuri.ro gășești Recenzii Case de Pariuri pentru a vedea unde sunt cele mai bune cote și cele mai atractive bonusuri. Dacă ți-a plăcut articolul nostru despre matched betting, noi te așteptăm și pe pagina de Facebook. Acolo găsești zilnic statistici și informații despre cele mai importante meciuri.