retragere winbet
Andrei ReF
30 martie 2021

Retragere Winbet – Cum iti retragi banii de la Winbet?

Dacă ai pariat inspirat sau dacă ai avut noroc, poate e momentul să faci o retragere Winbet. Nimic mai simplu. Îți vom explica procedura, ce taxe te așteaptă, metodele disponibile dar și ce plafon minim poate fi scos din cont.

Winbet pariuri sportive are metodele obișnuite prin care poți intra în posesia banilor. Ai următoarele variante: transfer bancar, card de credit/debit, skrill, neteller sau chiar prin curierat.

Ai și varianta numerar (cash) direct de la una din agențiile Winbet Romania. Tot ce trebuie să faci e să vii cu buletinul.

Winbet retragere minima – Praguri de retragere la Winbet și metode retragere Winbet

Pentru retragere Winbet trebuie să te loghezi pe site-ul operatorului. Nu uita că nu trebuie să divulgi la nimeni parola și numele de utilizator. După ce te-ai conectat, selectează din secțiunea ”Contul meu” opțiunea de „Retragere”.

Introdu ulterior suma de bani pe dorești să o transferi din contul tău de jucător. Confirmă retragerea banilor și savurează victoriile mai departe.

Retragere bani Winbet, prag minim:

 • Card de credit/debit – suma minimă care poate fi retrasă este de 60 RON
 • Skrill – sumă minimă Winbet retragere bani: 60 RON
 • Neteller – retragere minimă Winbet: 60 RON
 • CashpayWinbet.ro (la agenție) – retragere Winbet, suma minimă: 60 RON
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – suma minimă: 400 RON

Retragere Winbet, prag maxim:

 • Card de credit/debit – retragere la Winbet pariuri, suma maximă: nelimitat
 • Skrill – suma maximă care poate fi retrasă: nelimitat
 • Neteller – maxim: nelimitat
 • CashpayWinbet.ro (la agenție) – maxim: 9.400 RON pe zi
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – maxim: 9.400 RON pe zi

Retrageri Winbet – Timp de procesare – Cat dureaza retragere Winbet

Ai prea mulți bani în cont? Vrei să faci o retragere de la Winbet pariuri sportive? Nimic mai simplu – banii vor ajunge la tine imediat. Excepție face metoda prin card de credit/debit. În acest caz vei avea nevoie de un pic de răbdare.

 • Card de credit/debit – timp de transfer: 24-72 de ore (maxim 3 zile lucrătoare).
 • Skrill – timp de trasnfer: imediat.
 • Neteller – timp de transfer: instant.
 • CashpayWinbet.ro – vei intra în posesia banilor instant.
 • CashpayWinbet.ro (Delivery) – vei intra în posesia banilor instant.

Retragere bani Winbet. Cum anulezi o tranzacție? Există anumite situații când dorești să anulezi o retragere Winbet. Ei bine, dacă te-ai răzgândit ai încă șansa să blochezi tranzacția. Condiția este ca statusul retragerii să indice ”în așteptare”.

Intră în cont și accesează opțiunea „Istoric”. Apasă pe “Istoric tranzacții” și du-te în dreptul retragerii pe care dorești să o anulezi. Dă click pe ”Anulare” și procesul s-a încheiat. Banii vor reveni imediat în contul tău de jucător de la Winbet pariuri.

 • Skrill – portofel electronic prin care poți efectua diferite tranzacţii online. Poate fi alimentat prin carduri, transfer bancar sau Paysafecard.
 • Neteller – portofel electronic care permite depuneri și retrageri. Poți să depui în contul Neteller prin carduri Visa, MasterCard, Maestro sau prin virament bancar.
 • Cash la agenție – poți să faci retrageri sau depuneri direct din sălile de jocuri ale operatorului. E nevoie să prezinți un buletin.
 • CashpayWinbet.ro Delivery – serviciu de curierat. Se poate face retragere Winbet doar în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Retragere Winbet – Metoda numerar

Dacă alegeți metoda cash e nevoie să mergeți în meniul retragere din contul Winbet pariuri. Selectați”CashPay winbet.ro” și introduceți suma de bani pe care doriți să o scoateți din cont.

E nevoie apoi să apeși pe butonul pe care scrie ”pasul următor” și să alegi locația de unde vrei să ridici banii. Verifică cu atenție ce ai completat și apasă pe butonul de ”Retragere”. Plata va intra în așteptare. După ce este aprobată de operator se va genera un cod secret care trebuie prezentat în momentul în care vei ridica banii din locația aleasă. Nu uita că trebuie să arăți și actul de identitate și să comunici numele de utilizator.

Comisionul tranzacțiilor prin metoda numerar este de 0%. Se pot efectua până la 10 retrageri Winbet pe zi.

Winbet pariuri – Taxe pentru retrageri online

Sumele obținute din pariuri sportive sunt impozitate prin reținere la sursă, conform legii din România. Impozitul se va aplica pentru fiecare retragere Winbet. Impozitul diferă în funcție de suma retrasă:

 • între 50 RON și 66.750 RON – impozitul este de 1%
 • între 66.750 și 445.000 RON – impozitul este de 667,5 RON plus 16% pentru ce depăşeşte suma de 66.750 RON
 • peste 445.000 RON – impozitul este de 61.187,5 RON plus 25% pentru ce depăşeşte suma de 445.000 RON

Poți face retragere Winbet de luni pâna vineri cu excepția sărbătorilor legale. De asemenea, trebuie să cunoști faptul că ai dreptul la cel mult 2 retrageri pe zi prin metodele online.

Înregistrare Winbet – Cum faci un cont?

Pentru a avea acces la toată platforma online de la Winbet pariuri, trebuie să-ți creezi un cont Winbet. Intră pe pagina operatorului și apasă pe butonul ”înregistrare” – se află în colțul din dreapta. Completează cu atenție datele personale și căsuțele indicate pe site.

Prezintă o adresă de e-mail valabilă și alege cu grijă un nume de utilizator. Pune o parolă sigură și nu o divulga nimănui.

Vei primi pe mail un link din partea agenției. Apasă-l și în acel moment ai devenit jucător la Winbet pariuri.

Trebuie precizat faptul că nu ai voie să faci mai multe conturi. Vârsta legală pentru un jucător este de minim 18 ani, conform legii în vigoare.

Depunere Winbet

O depunere Winbet se face după aceleași principii și reguli ca în cazul în care faci o retragere la acest operator. Conectează-te în cont și caută opțiunea ”Depunere”. Alege varianta prin care vrei să transferi banii și urmează pașii indicați de operator.

Alege cea mai convenabilă metodă pentru tine. Se pot face depuneri prin:

 • card bancar
 • transfer bancar
 • portofele electronice – Paysafecard, Neteller, Skrill
 • cash la agenție

Conform OUG 114/2018, fiecare depunere este taxată cu 2%.

Retragere Winbet – Informații despre Winbet

Operatorul aparține de Global Interactive Solution Limited. Este o companie înregistrată în Malta cu adresa la nivel 3 (Suite nr. 1945), Tower Business Center, Tower Street, Swatar Birkirkara BKR4013.

Winbet Romania funcționează cu licența cu numărul L1183150W000826 acordată de ONJN – Oficiul Național de Jocuri de Noroc. Are valabilitate între 01.03.2018 și 29.02.2028.

Platforma online este renumită pentru jocurile de cazino. Secțiunea de pariuri sportive este în creștere și vine cu 20 de sporturi diferite.

Nu uita că avem o recenzie specială dedicată acestui operator de pariuri sportive online. Dar și alte articole utile despre Winbet. Joacă responsabil și bucură-te de fiecare experiență!