pariuri loto
Cristi Geiger
28 iulie 2021

Pariuri Loto – Unde găsești cele mai bune pariuri loto

2.6/5 - (5 votes)

Pariuri loto – Loto Grecia, loto Italia sau loto Polonia sunt printre cele mai importante pe care le găsim pe site-urile operatorilor. Află mai multe!

Pariuri loto este o secțiune extrem de bine dezvoltată la majoritatea caselor de pariuri din România. Echipa noastră de specialiști ți-a pregătit un material unde vei afla toate detaliile despre pariuri loto pentru a nu avea probleme în momentul în care plasezi un bilet la un astfel de joc.

Află toate detaliile despre Pariuri Loto și care sunt cele mai căutate jocuri de specialiștii. Numerele tale norocoase îți pot aduce câștiguri impresionante. Pentru a putea miza pe cele mai cunoscute loterii, noi ți-am pregătit o analiză pentru a înțelege cum funcționează jocurile de loto Grecia, Polonia Multi 1, Polonia Multi 2 sau Loto Italia. Vezi și alte materiale utile în secțiunea de ghid pariuri!

Cum funcționează loto Grecia?

Grecia Keno 20 din 80 este un joc de loto unde se extrag 20 de numere dintr-un total de 80. Grecia loto are extrageri din 5 în 5 minute în perioada 09:00 – 23:55. Loto Grecia îți oferă posibilitatea de a juca și câștiga o dată la cinci minute. Un bilet loto Grecia live poate fi plasat la aproape orice casă de pariuri. Miza minimă acceptată este de 1 leu.

La acest joc trebuie să alegi o serie de numere. Cu cât nimerești mai multe numere, cu atât câștigul este mai mare.
Pentru a-ți face o idee despre sumele pe care le poți câștiga la Grecia keno loto ți-am pregătit un tabel cu cotele pentru fiecare combinație de la Superbet loto Grecia.

  • 1 număr – 3.90
  • 2 numere – 16.00
  • 3 numere – 70. 00
  • 4 numere – 310
  • 5 numere – 1,500
  • 6 numere – 7,000
  • 7 numere – 28,000
  • 8 numere – 135,000

Rezultate loto Grecia keno pot fi verificate pe site-urile unor case de pariuri precum Efortuna Pariuri, Superbet loto Grecia keno. Lotostats Grecia este un site pe care ai posibilitatea să consulți toate rezultatele din ultimele 24 de ore.

Tot pe acest site găsești și informații despre numerele care au apărut de cele mai multe ori la extrageri. E foarte important să te documentezi bine înainte de pariuri loto Grecia și keno Grecia. Ai șanse să câștigi premii importante! Despre loto keno avem și un articol separat!

Polonia Loto – Pariuri Loto

Loto Polonia Multi 1 și Loto Polonia Multi 2 sunt cele două jocuri Loto pe care le găsim în această țară. Cele două sunt asemănătoare cu Grecia Keno, sistemul fiind unul asemănător. Fiecare jucător poate participa la câte extrageri Polo Loto vrea și se poate înscrie la ambele concursuri.

Spre deosebire de Grecia Keno, la Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2 sunt doar câte o extragere pe zi. Loto Polonia Multi 1 are o extragere zilnică la ora 15:00, în timp ce Polonia Multi 2 are o extragere la ora 22:40.

Numărul maxim de numere pe care le poți alege este de 15-16 maxim numere pe bilet în funcție de casa de pariuri. Poți să joci orice sistem de numere dorești. Se pot alege sisteme simple 2/2 sau 3/3, dar și combinații mari cu 5/12 sau 4/14 la pariuri loto Polonia.

La acest joc poți să câștigi sume mari cu o miză foarte mică pe bilet. Dacă plasezi doar 2 lei poți și joci un bilet simplu cu 3-4 numere te poți alege cu câteva sute de lei.

Pariuri Loto în sistem

La sistemele e puțin mai complicat, deoarece câștigul depinde de mai mulți factori și există o formulă de calcul mai complicată.

De exemplu, dacă plasezi un bilet cu 2 lei și vrei un sistem 2 din 3, atunci câștigul minim este între 8-10 lei în funcție de casa de pariuri, în timp ce câștigul maxim se încadrează între 25 și 30 de lei.

Dacă alegi un sistem 3 din 4 atunci câștigul este între 30-35 de lei minim și 120-130 de lei pentru câștigul maxim.

Poți alege tot felul de sisteme pe care să le joci la loto Polonia 20 din 80. Rezultate loto Polonia și kino Polonia îți pot aduce câștiguri impresionante dacă prinzi mai multe numere. La un sistem 8 din 16 poți câștiga undeva la 100.000 de lei dacă prinzi toate numerele alese pe bilet.

Loto Italia – Italia Keno bilete

Pariuri loto este o secțiune cu foarte multe posibilități când vine vorba de loto online. Italia Keno se rezumă la pariuri de tipul 20/90, adică pe scurt sunt extrase 20 de bile cu numere de la 1 la 90. Loto Italia este una dintre cele mai jucate loterii de români, deoarece sunt extrageri din 5 în 5 minute la orice oră.

Loteria italiană se numește „Italia Keno 10eLotto 20/90”. Multe case de pariuri online preferă să spună Italia Keno sau Loto Italia pentru a fi cât mai ușor de reținut.

La fel ca și la alte loterii, poți juca diferite sisteme care îți aduc câștiguri spectaculoase. De exemplu, la loto Italia poți juca maxim 15 numere pe bilet și combinații de 8 numere. Sistemul maxim este 8/15.

La ce case de pariuri poți juca Loto Online?

Majoritatea caselor de pariuri din mediul online s-au dezvoltat mult în ultima perioadă și avem la dispoziție o serie de beneficii. De exemplu, Superbet Pariuri Loto îți oferă șansa de a plasa bilete online la loto. Bilete online se pot plasa și la case de pariuri precum Winner, Casa Pariurilor, Favbet sau NetBet la secțiunea de loto. Un joc foarte popular este Win for Life, despre care avem un articol separat.

La fel ca orice joc de noroc și Pariuri Loto înseamnă mult noroc. Pe lângă strategii și combinații pe care le poți anticipa, ai nevoie și de o doză importantă de noroc pentru a câștiga la Pariuri Loto.

Citește pe site-ul nostru mai multe lucruri despre tot ceea ce înseamnă Pariuri Loto. Dar și care sunt cele mai folosite combinații la fiecare joc. Nu uita că la mai toate casele de pariuri de top poți încerca și o loterie virtuală foarte interesantă, Lucky Six!

Noi ți-am prezentat în acest articol cele mai interesante loterii, însă piața este una foarte bogată. Poți miza pe extrageri din mai multe țări, iar regulamentul diferă la fiecare. O miză mare îți poate aduce întotdeauna un câștig mai important. Vezi și ofertele speciale de pe site în acest sens. Vorbim aici despre un bonus loto Fortuna sau bonus loto Winner, printre altele. Să fie cu noroc!