metode de plată publicwin
Maria Sorescu
25 aprilie 2024

Metode de plată PublicWin – Depuneri și retrageri la operator

Pentru a experimenta întreaga experiență PublicWin, trebuie să stăpânești informațiile efectuării depunerilor și retragerilor. Acest ghid îți va dezvălui toate secretele despre actualele metode de plată PublicWin, facilitându-ți astfel tranzacțiile financiare fără nicio bătaie de cap.

Ce pași implică plățile PublicWin?

Pornim de la esență: pașii necesari pentru a realiza o depunere sau o retragere PublicWin. Ne concentrăm în special pe acele etape ce trebuie urmate pe platformă. În funcție de ce metode de plată PublicWin ai ales, procedura pentru depuneri și retrageri PublicWin poate varia ușor. Așadar, continuă în cele ce urmează vei afla totul despre modalitățile de plată pe care operatorul le pune la dispoziție.

Cum efectuezi o depunere la PublicWin?

Urmărește ghidul de mai jos pentru a iniția o depunere PublicWin:

 • Dacă nu ești încă înregistrat pe PublicWin, trebuie să îți creezi un cont. Detaliile acestei proceduri de înregistrare PublicWin sunt explicate într-un alt ghid. Este un proces simplu, care nu îți va lua decât câteva minute.
 • Apasă pe avatarul tău, situat în colțul din dreapta sus al paginii.
 • Alege opțiunea „Depuneri”.
 • Selectează ce metode de plată PublicWin îți dorești să accesezi.
 • Introdu suma pe care dorești să o depui pe PublicWin.
 • Apasă butonul „Efectuează transferul”.
 • În funcție de metoda de plată PublicWin pe care o alegi, este posibil să mai fie necesar să completezi câteva informații. De exemplu, în cazul depunerilor PublicWin efectuate prin card, trebuie să introduci detaliile cardului: numele deținătorului, numărul cardului, data de expirare, tipul cardului și codul CVV.

Cum efectuezi o retragere la PublicWin? Metode de plată Publicwin

Procedura pentru retragerile PublicWin este în mare măsură similară cu cea pentru depuneri PublicWin:

 • Apasă pe același avatar.
 • Selectează din nou opțiunea „Depuneri”.
 • Din meniul din partea stângă, alege „Retragere”.
 • Selectează metoda de retragere dorită.
 • Introdu parola și răspunsul la întrebarea de securitate pe care le-ai setat la înregistrarea contului. Aceste informații sunt esențiale pentru protecția contului și a fondurilor tale. Deasupra acestor câmpuri, vei vedea suma disponibilă pentru retragere.
 • După ce ai completat informațiile, apasă pe „Următorul pas”.
 • Selectează suma pe care dorești să o retragi de pe PublicWin. Orice metode de plată PublicWin îți permit această opțiune.
 • Procesul de aprobare a unei retrageri poate dura mai mult, deoarece trebuie să fie validată de operator. Apoi, timpul necesar pentru a primi banii în contul tău poate fi de câteva zile lucrătoare, în funcție de metoda de retragere PublicWin aleasă.

Atât depunerile, cât și retragerile de pe PublicWin trebuie efectuate folosind propriile tale mijloace financiare. Cu alte cuvinte, cardul sau portofelul electronic folosit trebuie să îți aparțină, la fel ca și alte metode de plată. Nu este permis ca altcineva să efectueze plăți în numele tău pe PublicWin. Vom detalia mai multe despre ce metode de plată PublicWin există în capitolele următoare.

Metode de plată PublicWin 2024

După ce am răspuns la întrebările „cum efectuezi o depunere pe PublicWin?” și „cum efectuezi o retragere pe PublicWin?”, este momentul să discutăm despre diversele modalități de depunere și retragere disponibile pe PublicWin.

Modalități de depunere PublicWin

PublicWin îți pune la dispoziție o gamă variată de modalități de depunere. Iată câteva dintre ele:

 • Card de credit/debit: orice card bancar Maestro, Mastercard sau VISA. Procesarea plății este instantanee, iar suma minimă ce poate fi depusă este de 50 RON;
 • Portofele electronice Skrill/Neteller: plățile prin aceste portofele electronice sunt procesate instantaneu. Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie să ai un cont deschis pe platforma respectivă. Suma minimă ce poate fi depusă este de 20 RON;
 • Paysafecard: contul tău va fi creditat instant. Suma minimă ce poate fi depusă este de 20 RON;
 • Abon: acest serviciu îți permite să faci depuneri în numerar prin intermediul unor vouchere pe care le achiziționezi de la diverse locații fizice și apoi le utilizezi pentru a credita contul tău de jucător. Valoarea voucherelor variază între 25 RON și 500 RON, iar pentru depuneri mai mari poți achiziționa mai multe vouchere;
 • AirCash: metode de plată PublicWin în numerar fără a avea nevoie de card bancar sau cont bancar. Utilizezi stațiile de plată fizice. Dacă preferi să faci depuneri online, poți folosi aplicația AirCash. Depunerile sunt procesate instantaneu, iar suma minimă ce poate fi depusă este de 20 RON.
 • OktoCash: pentru a face depuneri în numerar, poți folosi și serviciul OktoCash, care îți permite să depui sume începând de la 20 RON într-una dintre locațiile fizice. După ce efectuezi depunerea, vei primi un cod QR pe care îl vei utiliza la stația de plată pentru a credita instant contul tău de jucător.
 • Pentru fiecare depunere efectuată pe PublicWin, se percepe un comision de 2%. Acesta este direcționat către bugetul de stat și reprezintă taxa de viciu pentru jocurile de noroc.

Așa cum am menționat mai sus, fiecare modalitate de plată are propriii săi pași. Urmează instrucțiunile specifice metodei alese și efectuează plățile în deplină siguranță!

Modalități de retragere PublicWin – Metode de plată PublicWin

Pentru retrageri de pe PublicWin, ai la dispoziție aproape aceleași metode de plată PublicWin:

 • Card de credit/debit: utilizează această metodă de retragere sigură. Dacă ai salvate deja detaliile cardului din timpul depunerii, procesul de retragere va fi mai simplu pentru tine. Suma minimă ce poate fi retrasă este de 50 RON, iar timpul de procesare poate ajunge până la 5 zile lucrătoare, în funcție de banca utilizată.
 • Portofele electronice Skrill/Neteller: retragerile prin aceste portofele electronice sunt mai rapide. Procesarea durează maximum o zi lucrătoare, iar suma minimă ce poate fi retrasă este de 20 RON.
 • AirCash: ai posibilitatea să efectuezi retrageri și prin această metodă de plată. Banii vor fi transferați rapid în contul tău, iar ulterior îi poți retrage de la orice bancomat folosind cardul tău AirCash Mastercard.
 • Pentru a putea efectua o retragere de pe PublicWin, va fi necesar să treci prin procesul de verificare a contului. Procedura KYC (Know Your Customer) presupune trimiterea unei copii a unui act de identitate (buletin, permis de conducere sau pașaport).

La retrageri, nu se percepe niciun comision suplimentar din partea cazinoului, dar vei fi taxat conform comisionului impus de stat. Acesta este de minim 3% și variază în funcție de suma pe care o retragi.

Concluzii

Prin intermediul acestui articol, ai aflat cum să efectuezi depuneri și retrageri pe PublicWin. Sperăm ca actualele metode de plată PublicWin să fie acum pe înțelesul tău! Tranzacțiile sunt rapide și ușoare, iar beneficiile bonusului de înregistrare te vor determina să îți deschizi un cont și să îl alimentezi cu o sumă generoasă. Alege modalitatea de plată care ți se potrivește și bucură-te de cele mai captivante jocuri de pe PublicWin, un loc unde câștigurile sunt la îndemâna ta!