admiral contact
Cristi Geiger
29 martie 2021

Admiral Contact – Suport Admiral, o soluție utilă pentru tine!

5/5 - (1 vote)

Dacă ai vreo problemă și vrei să intri legătură cu operatorii din echipa de support Admiral noi îți vom explica în acest articol care sunt pașii de urmat. Vei vedea că ai mai multe opțiuni pentru Admiral contact.

Cum iei legătura cu echipa Admiral contact – Toate info aici!

Programul de funcționare al echipei Admiral contact este de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00 în limba română. Pentru a fi la curent cu toate metodele de contact, îți vom prezenta în detaliu cum poți să iei legătura cu operatorul. Ai la îndemână Admiral live chat, Admiral telefon sau Admiral email. Citeste mai multe despre operator in recenzia Admiral pariuri.

Admiral email

Dacă ai o situație de rezolvat la Admiral contact, una dintre soluții este varianta prin mail Admiral. În cazul în care ai o problemă și vrei să o rezolvi prin email, trimite mesajul tău pe adresa asistentaclienti@admiral.ro.

Problemele prin email se soluționează în aproximativ 1-3 ore de la solicitare, iar în cazul cererilor trimise peste noapte trebuie să ai răbdare. Poate dura până dimineață să primești răspunsul căutat, dar este foarte ușor să folosești email Admiral ca metodă de contact.

Admiral telefon

Operatorul îți pune la dispoziție o linie telefonică gratuită. 0800 500 505 este numărul la care poți să apelezi pentru orice problemă sau nelămurire . Echipa de support Admiral îți stă la dispoziție. Opțiunea de apel telefonic este cea mai la îndemână și cea mai rapidă. Operatorii răspund instant la apeluri și problema este rezolvată în doar câteva minute prin această metodă de contact telefon Admiral.

Admiral live chat

Echipa Admiral îți aduce o veste excelentă! Acum, pe lângă serviciul de asistență telefonică, oferă și un live chat activ 24 de ore din 7 zile. Este o modalitate rapidă și eficientă de a obține ajutor în timp real. Operatorii sunt disponibili pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a rezolva orice problemă pe care o ai. Alege chat-ul live Admiral pentru o experiență de suport de top! Nu uita ca ai si un super bonus de bun venit Admiral de care trebuie sa stii!

Admiral relatii cu clienții – Regulamentul de care trebuie să ții cont

Admiral contact răspunde tuturor problemelor semnalate de jucători. De foarte multe ori, răspunsul se găsește în regulamentul pus la dispoziție pe site-ul web. Una dintre cele mai des întâlnite probleme este apariția tinerilor sub 18 ani pe site-urile de jocurile de noroc, deși acest lucru este interzis. Admiral suport are un set de reguli bine pus la punct. Există anumite condiții și doar anumite persoane pot avea un cont deschis la această casă de pariuri. Hai să vedem regulile!

Reguli contact Admiral

 • Ai vârsta minimă de 18 ani;
 • Ai capacitatea mentală a-ți asuma responsabilitatea pentru propriile acțiuni și poți încheia acorduri juridice cu Admiral;
 • Nu ai probleme legate de jocurile de noroc, dependența de acestea sau altele similare;
 • Ai pus la dispoziție detaliile tale personale care sunt valabile, corecte și complete în orice privință și vei informa imediat în scris în situația în care aceste detalii se schimbă în orice moment;
 • Ai înțeles că prin utilizarea produselor de joc puse la dispoziție pe pagina web, poți pierde sumele de bani pariate și accepți faptul că tu ești unicul responsabil pentru astfel de pierderi, scutind Compania de orice responsabilități în acest sens;
 • Nu vei abuza în niciun fel de ofertele de joc sau de bonusurile oferite ori de alte scheme promoționale oferite de Admiral;
 • Nu deții deja un Cont deschis la Admiral și nu ți-a fost suspendat sau închis Contul și nu ești actualmente auto-exclus. Echipa de support Admiral va cunoaște oricum situația ta, deci te sfătuim să nu încerci să „driblezi” acest aspect.
 • Nu ești un jucător problematic;
 • Sumele de bani pe care le depui în Cont nu provin din activități infracționale, ilegale și/sau neautorizate;
 • Este autorizat să folosești carduri de credit/debit pentru a depune bani în Cont;
 • Nu vei depune sume de bani în Cont pentru niciun motiv altul decât participarea la jocurile online oferite de Companie pe pagina web;
 • Nu vei vinde/transfera și/sau achiziționa Conturi către/de la alți jucători;
 • Nu vei transfera fonduri între Conturile jucătorilor;
 • Nu ești angajat sau sponsor al Companiei, precum și nici rude ale acestora
 • Nu ești angajat sau membru al entității de reglementare în domeniul jocurilor de noroc de la care Compania deține o licență de joc activă (ONJN).

Nimic complicat în contact Admiral

Acest set de reguli este vital pentru orice parior care își deschide cont online. Ulterior, poți avea probleme cu acordarea bonusurilor, condițiile de rulaj, pariuri stabilite greșit sau alte probleme care te obligă să apelezi la echipa de asistență contact Admiral. În primul rând trebuie să cunoști toate regulile menționate mai sus și să nu încalci regulamentul, deoarece contul tău va fi închis automat.

Admiral customer service – Problemele online nu vor fi rezolvate în agenție

Echipa Admiral contact funcționează doar prin metodele menționate mai sus, chiar dacă există și agenții stradale. Casiera de la agenție nu poate rezolva problemele jucătorilor care au cont online Admiral, indiferent de natura problemei. În sala de joc stradală se pot efectua doar depuneri și retrageri din contul tău de jucător. Apelează așadar doar la soluțiile recomandate de a apela la Admiral support.

Concluzii Contact Admiral

Admiral contact vine în sprijinul clienților cu un departament de relații cu clienții bine pus la punct. În ciuda faptului că opțiunea de live chat Admiral nu funcționează, clienții se pot bucura de contact cu echipa de asistență prin intermediul telefonului mobil.

Practic, dacă ai orice problemă cu echipa de asistență Admiral clienți o poți rezolva în doar câteva secunde printr-un apel la numărul de contact gratuit menționat mai sus. În cazul în care ai o problemă în afara orelor în care funcționează serviciul de Admiral support poți trimite un email, iar dimineață vei avea un răspuns.

Sperăm că acest articol dedicat Admiral contact te va ajuta în perioada în care vei avea cont de jucător la acest operator de pariuri sportive. Dacă ți-a plăcut acest articol poți citi pe site-ul nostru și recenzii despre alte case de pariuri, dar și articole despre cum sa depui sau sa retragi bani din contul tău de la Admiral.

De asemenea, echipa BETuri.ro îți aduce zilnic Biletul Cota 2, Biletul Zilei sau analiza celor mai importante meciuri din lume. Pentru a fi la curent cu toate noutățile din lumea sportului și pentru a beneficia zilnic de cele mai bune ponturi îți recomandăm să ne urmărești și pe Facebook, acolo unde sunt postate zilnic toate articolele importante.