admiral cont
Andrei ReF
29 martie 2021

Admiral cont – Totul despre cum îți deschizi un cont Admiral

Echipa BETuri.ro ți-a pregătit un articol în care vei afla, pas cu pas, tot ce trebuie să știi în momentul în care vrei să-ți deschizi un Admiral Cont. În următoarele rânduri vei afla despre cum poți beneficia de bonusul de inregistrare Admiral, verificare cont Admiral, dar și alte lucruri.

Pentru a deschide un cont nou trebuie să accesezi site-ul web, pornind de la oferta Admiral prezentată pe BETuri.ro, după care să apeși butonul „Înregistrează-te acum”. De acolo, vei fi redirecționat către o pagină unde vei completa pașii de înscriere pe această platformă online de pariuri.

oferta de bun venit admiral

Admiral Cont – Ce date trebuie să completezi?

În momentul în care ajungi la formularul Admiral inregistrare trebuie să completezi o serie de date. ATENȚIE! Totul trebuie să fie precum în cartea de identitate, deoarece altfel vei avea probleme la procesul de verificare pentru acest nou cont. Iată care sunt informațiile necesare:

 • Nume utilizator – Îți alegi un username pe care să nu îl uiți și pe care trebuie să îl folosești la fiecare logare în Admiral cont.
 • E-mail – Aici ai nevoie de o adresă validă de email. Adresa de e-mail trebuie introdusă corect, deoarece la finalul procesului de inregistrare Admiral cont o să fie nevoie să îți verifici adresa. Așadar, atenție la acest pas din activare cont Admiral.
 • Parolă – Aici ești liber să alegi ce parolă vrei să setezi. Totuși, parola trebuie să conțină minimum 8 caractere, cel puțin un număr și o literă. Numai tu trebuie să știi parola introdusă în acest pas de activare cont.
 • Naționalitatea: E limpede că la această rubrică trebuie să lași România, așa cum îți este sugerat.
admiral introducere date

Pasul al doilea pentru deschidere cont la Admiral

Creare cont Admiral, pasul al doilea, presupune introducerea următoarelor date:

 • CNP – Trebuie să treci Codul Numeric Personal care se regăsește în buletinul tău
 • Prenume – Numele tău mic (ex: Mihai)
 • Nume – Numele de familie cum este trecut în buletin (ex: Popescu)
 • Orașul – Orașul sau localitatea trecută în cartea de identitate
 • Codul Poștal – Codul poștal din 6 cifre, îl găsești cel mai ușor pe internet
 • Adresa și Număr Stradă/bloc/apartament – Adresa trebuie să fie identică cu cea din buletin, nu unde stai în chirie sau alt domiciliu temporar

Cum fac cont pe Admiral? Date suplimentare pentru înregistrare

Ultimul pas pentru deschidere Admiral cont este completarea unor date suplimentare care te ajută la finalizare procesului de înregistrare.

 • Întrebare de siguranță și Răspuns de siguranță – Alege o întrebare de siguranță și un răspuns pe care să le ții minte. În momentul în care vrei să-ți recuperezi contul, o poți face prin această modalitate.
 • Prefix telefon: România are prefixul +40
 • Nr. de telefon: numărul tău de telefon mobil

Procesul de Admiral inregistrare se încheie abia în momentul în care bifezi că ești de acord cu „Termenii și Condițiile” site-ului. De asemenea, pentru finalizarea etapei de activare a contului trebuie să confirmi că ai împlinit 18 ani. Aceasta este vârsta minimă pentru deschiderea unui cont online de pariuri.

Dacă vrei să primești oferte și promoții din partea Admiral trebuie să bifezi opțiunea prin care vei primi oferte personalizate, bonusuri și alte promoții pe e-mail sau numărul de telefon.

Cum activez contul la Admiral ? Ultimul pas este să apeși butonul „Înregistrează-te”. Prin ultima acțiune ai un Admiral cont de pariuri.

Verificare cont Admiral – Ce trebuie să faci după înregistrare

După finalizarea procesului de înregistrare, ești obligat să parcurgi și procesul de verificare cont Admiral. Procesul de verificare KYC este obligatoriu la toate casele de pariuri și fără el nu poți să retragi bani din contul tău de pariuri.

Validare cont Admiral se face prin două documente:

 • Copie după un act de identitate – Poți trimite o copie după buletin/cartea de identitate sau pașaport. Casele de pariuri acceptă în general și o poză cu permisul de conducere, însă cei de la Admiral nu pomenesc nimic despre această modalitate de verificare.
 • Dovadă adresă – Trebuie să încarci o factură de utilități (gaz, curent, telefonie) în care să fie vizibil numele tău și adresa, dar care să nu fie mai veche de 3 luni. În cazul în care nu ai o astfel de factură, atunci poți trimite un extras bancar unde să apară adresa și numele tău.

Unde trebuie să încarci documentele pentru validare cont Admiral

Pentru a finaliza procesul de inregistrare Admiral cont trebuie să încarci documentele menționate mai sus. Ca să ajungi la rubrica în care poți încărca documente trebuie să intri în „Contul Meu” -> Cont -> Documente -> Choose Files. Astfel poți încărca documentele solicitate și îți poți verifica identitatea pentru a putea efectua în continuare depuneri și pariuri.

ATENȚIE! Fiecare document trebuie încărcat separat. Conform legislației în vigoare, procesul de verificare KYC trebuie finalizat în 30 de zile, altfel contul tău va fi închis pentru că nu ai efectuat la în timp verificare cont Admiral. Afla mai multe din recenzia Admiral pariuri.

De ce să-ți deschizi un cont aici?

Admiral este una dintre cele casele de pariuri din România cu o ofertă bogată de pariuri live și pre-meci. Cele mai tari meciuri din lume sunt disponibile pentru pariere la orice oră. Cu Admiral cont nou poți beneficia de un bonus de bun venit impresionant. Despre el, poți să citești mai multe într-un articol dedicat special promoției de înregistrare. Dar și un bonus casino Admiral de top, în cazul în care ești mai degrabă fan cazino.

Odată ce ți-ai deschis contul tău Admiral poți paria pe meciurile de fotbal din: Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Liga 1, Liga a 2-a, Liga Campionilor, Europa League, dar și competiții mai puțin cunoscute. Meciurile de tenis sunt reprezentate excelent, fiind oferite spre pariere meciuri de la turnee ATP, WTA, Challenger sau ITF.

Concluzii Inregistrare Admiral

Deschiderea unui cont nou Admiral te ajută să descoperi mai bine lumea pariurilor și poți beneficia săptămânal de cele mai tari cote. Sperăm că prin acest articol ți-am oferit toate datele de care ai nevoie pentru a cunoaște procesul de creare cont Admiral și tot ce trebuie să faci pentru a verifica contul.