ce inseamna gg

Ce inseamna GG la pariuri sportive – Ghid complet

Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
5/5 - (1 vote)

Poate că, din anumite motive, simți că un pariu pe echipa câștigătoare într-un meci de fotbal nu este neapărat alegerea cu care ești 100% mulțumit. E momentul în care intră în arenă ambele echipe marchează. Hai să aflăm împreună ce inseamna GG la pariuri și cum poate fi el folosit pentru o strategie favorabilă pentru biletul zilei fotbal.

GG tradus înseamnă Gol-Gol, sau ambele echipe vor marca pe parcursul unei partide de fotbal. Este una dintre cele mai populare variante. Iar ce inseamna GG3+ este foarte important pentru pariorii de top din România, care preferă fie jocul online, fie pe cel din agenție.

Iată ce vei găsi în acest articol super util pentru toți pariorii începători:

 1. Ce înseamnă GG la pariuri sportive?
 2. Cotă mai mică sau cotă mai mare pentru GG – de unde apar diferențele?
 3. Care sunt meciurile „predispuse” la GG?
 4. Campionatele de top unde poți să pariezi pe GG.
 5. Ce alte combinații poți juca împreună cu clasicul GG?
 6. Cum arată tipurile de pariuri + explicația lor la Superbet.
 7. Cum arată tipurile de pariuri + explicația acestora din oferta Casa Pariurilor.

1. Introducere – ce inseamna GG la pariuri

De multe ori, acest tip de pariu poate fi foarte ușor personalizat. Cataloagele operatorilor sunt pline de variante precum 1 & GG, GG și 3+, GG în prima repriză sau chiar GG în ambele reprize. Vom analiza toate opțiunile de care poți avea parte când îți pui întrebarea ce inseamna GG la pariuri. Apoi vom trage concluziile care îți pot îmbunătăți performanța în jocul online de pariuri sportive. Vom discuta și despre strategii pe care să le aplicăm atunci când vrem să jucăm ambele marchează. Dar și către ce ligi să ne orientăm când încercăm acest tip de tactică.

Ne amintim de exemplu că Bundesliga, campionatul german, este pretabil tradițional pentru ce inseamna GG pariuri sportive. Ne uităm desigur, cu exemple concrete, la ofertele pentru GG ce inseamnă la case de pariuri precum Superbet și Casa Pariurilor. Asta pentru a trece în revistă două dintre cele mai populare case de pariuri de la noi din țară.

2. Cote mici și cote mari – ambele echipe marchează. Diferite situații

Împărțirea este una destul de simplă atunci când vrem să știm ce inseamna GG cu cote mici și cu cote mari. Pentru un meci dezechilibrat (din Spania sau Germania, de exemplu Real vs. Cadiz sau Bayern vs. Arminia Bielefeld) cota pentru ambele echipe marchează este una mai mare, adică posibil să treacă de 2,1 – 2,2.

Nu același lucru se poate spune despre un meci echilibrat, cum ar fi de exemplu o partidă între Wolfsburg și Borussia Dortmund din Bundesliga. Acolo ambele echipe marchează ar putea fi printre cele mai solicitate de către pariori. Aici cotele pot fi mici, uneori chiar sub 1,5. Combinată cu alte selecții valoroase pot da un curs final pe bilet care să-ți aducă o margine de profit apreciabilă.

Sfaturi pariuri când vine vorba de GG

În cazul unui derby, de obicei GG ce inseamnă ar trebui să fie cu o cotă mai mică pentru DA și cu una mai mare pentru NU. Aici va conta foarte mult și factorul campionat. Mai ales că în Italia sau în Franța la derby-uri ambele marcheaza se întâmplă mai arar decât într-un campionat precum cel al Angliei, Danemarcei sau Olandei. În ligile cu suporteri foarte pasionați va conta foarte mult și presiunea publicului gazdă, care își va spune mai mult sau mai puțin cuvântul.

Un caz similar se poate întâmpla în ligile unde dominația celor două, maxim trei echipe, se traduce în importanța capitală a duelurilor directe, unde totul începe de la defensivă. Ne gândim de exemplu la partidele Glasgow Rangers vs. Celtic Glasgow. GG 3+ ce inseamnă poate fi adesea ocolit în Liga 1. De câțiva ani campionatul nostru înregistrează foarte multe remize. Dar și victorii scurte 1-0 sau, în cel mai rău caz, 2-0. Pe BETuri.ro găsești și alte strategii, cum ar fi de pildă aceea pentru pariuri handicap asiatic.

3. Ambele marchează – cum alegem meciurile cele mai bune cu GG. Situații favorabile pentru tine

O variantă foarte bună pe care o ai la îndemâna este aceea de a studia o ligă (de exemplu campionatul olandez) și să-ți alegi 2-3 echipe în ale căror meciuri se dau foarte multe goluri. Te poți axa de exemplu pe echipe de mijlocul clasamentului cu goluri marcate și primite semnificative la numărul de meciuri care s-a desfășurat în sezonul curent.

De asemenea, tot în Eredivisie, pentru ce inseamna GG poți ataca derby-urile precum Ajax – PSV, Ajax -Feyenoord sau PSV – Feyenoord. Deși cotele nu sunt atât de mari la GG (poate și sub 1,60), poți spune că aproape mergi la sigur cu trademarkul GG pe un combo spectaculos.

GG-ul poate fi util în cel puțin trei situații în care poate ajunge un parior care a văzut ceva opțiuni la viața lui și care folosește cu încredere Biletul Zilei.

Trei situații unde se impune pariul de tip GG

 • Cauți și găsești GG aproape de cota 2, pe care construiești o strategie de tip Martingale. Dacă te documentezi suficient vei găsi destule meciuri care să te ajute în ce inseamna GG;
 • Un balans fin între pre-live și live la jocul cu ambele echipe marchează. Dacă înainte de fluierul de start vei avea în fața ochilor o cotă de 1,50, în caz de 0-0 în minutul 25, cota de GG va crește, iar tu, având o idee asupra jocului vei putea profita de 1,70-1,80 în live la ambele marchează;
 • Celebra CONTRĂ la ultimul meci pe bilet. Ai rămas să zicem cu ultima partidă în joc, GG, cu o cotă cuprinsă între 1,40 și 1,80. Vei pune, pentru a securiza o bună parte din câștig, NGG (nu înscriu ambele) pe același meci, împărțind banii între cele două opțiuni (nu există o a treia). Chiar dacă vei câștiga mai puțin, vei fi sigur că nu rămâi pe dinafară cu acest combo.

4. Campionate pe care să pariem ambele marchează – ce inseamna GG3+

Sunt mai multe ligi pe care pariorii experimentați le recomandă pentru tactica cu ce inseamnă GG3+. De asemenea sunt și campionate pe care ar fi bine să le eviți în acest caz în care alegi să mergi pe strategia ambele echipe marchează. Înainte de a-ți oferi cele două liste, poate că ar fi bine să ții cont de faptul că atunci când mergi pe jocul cu ce inseamna GG la pariuri nu te vei arunca la acele ligi sau meciuri amicale unde nu ai suficiente informații. În cazul acesta riscul de a cădea într-o capcană este destul de greu de ținut sub control.

Iată lista cu ligile recomandate pentru ambele marcheaza – GG3+ ce înseamnă:

 • Eredivisie – Olanda – aici un rezultat de 5-2 e mai degrabă o obișnuință decât un accident. NU mai spunem de faptul că se întâmplă ca echipe precum Ajax să aibă meciuri în care trec de 6-7 goluri. Over 4,5 este iarăși un pariu care ar putea funcționa.
 • Bundesliga – e campionatul clasic de top pentru iubitorii de ce inseamna GG la pariuri. Cam în toate meciurile poți să-ți rotunjești veniturile cu GG3+;
 • Bundesliga Austria – sora mai mică a campionatului german;
 • Superligaen, un campionat care merită atacat frontal pentru ce inseamna GG la pariuri sportive;
 • A-League din Australia – ideal pentru ambele marchează și peste 2,5 goluri. Ține cont de sfaturi pariuri prezentate de echipa BETuri!

Unde nu marchează ambele deobicei

Există și o listă de campionate pe care ar fi bine să o eviți atunci când te bucuri de ambele marchează. Asta nu înseamnă că dacă ai găsit un super-pont nu îl voi exploata corespunzător mai ales când e vorba de ce inseamna GG pariuri. Iată totuși gruparea de campionate cu NU:

 • Ligue 1 din Franța (s-au văzut multe de 0-0 în anii aceștia)
 • Serie B italiană – nu e chiar ideală pentru ambele marchează și peste 2,5 goluri;
 • Liga 1 din România – am argumentat deja;
 • Portugalia – o ligă dificil de abordat pentru novicii care nu știu foarte multe despre ce inseamna GG.
 • Rusia – un campionat extrem de imprevizibil.

5. Ce inseamna GG combo – combină acest pariu cu altele

Ambele marchează si peste 2.5 goluri sau așa-numitul GG3+ este cel mai popular pariu combinat care include ce inseamna GG. Pentru ca pariul cu DA să fie câștigător avem nevoie de cel puțin un gol de fiecare parte și un minim de trei goluri. Scoruri câștigătoare sunt 3-1, 2-1, 3-3, 5-2 etc. Dar aceasta nu e singura opțiune de pentru cei care vor să combine ce inseamna GG pariuri cu alte tipuri de pariuri.

Iată câteva dintre variantele de mare interes și cu trecere largă printre jucătorii români. Ține cont de faptul că GG în cazul meciurilor eliminatorii va lua în calcul doar golurile marcate în timpul regulamentar. Deci nu și cele înscrise în prelungiri sau la penalty-uri.

Un pariu mai puțin riscant decât un GG3+ sau chiar GG2+ poate over 1,5 sau over 2,5 în care nu excluzi și varianta victoriei categorice a uneia dintre combatante, de tipul 2-0, 3-0 sau chiar 4-0. Aici cotele sunt mai mici decât ce inseamna GG, însă șansele de câștig cresc.

Combo-uri ce includ GG extrem de spectaculoase

 • GG prima repriză – pariu câștigător dacă în primele 45 de minute înscriu ambele echipe.
 • GG a doua repriză (ambele echipe marcheaza DR) – pariu câștigător dacă se marchează în ambele porți după minutul 46;
 • GG ambele reprize – căștigi pariul dacă în meci vor înscrie ambele echipe în fiecare repriză (de exemplu: 2-1 la pauză și 6:2 la final);
 • GG&O2+ – Ambele echipe marchează și echipa oaspete înscrie în meci cel puțin două goluri.
 • G2+&O2+ – Ambele echipe marchează în meci câte cel puțin două goluri. Scoruri câștigătoare: 2-2, 4-3, 6-3 etc.
 • ce inseamna 1&GG la pariuri – este ușor de anticipat, mai ales dacă știi deja ce înseamă 1 la pariuri sportive – gazdele câștigă și ambele echipe marchează;
 • 2&GG – Dacă știi deja ce înseamnă 2 la pariuri, acest pronostic este ușor de tradus – victorie oaspeți și ambele marchează.
 • NG1 – gazdele nu reușesc să marcheze niciun gol;
 • NG2 – echipa oaspete nu va marca în meci;
 • NG11R+ – gazdele nu marchează în prima repriză;

Ce inseamna GG poate fi testat la foarte multe case de pariuri, pe care le găsești doar în secțiunea top case de pariuri online. Vei avea parte și de multe oportunități pentru bonusuri de bun venit.

6. Ce inseamna GG combo la Superbet – cu exemple concrete pe un meci

Vedem acum ce inseamna GG combo la Superbet Sport, unul dintre operatorii de top atât din online, cât și din offline. Și vom alege să exemplificăm un meci cu cote reale. Asta pentru a înțelege cât de vastă este posibilitatea când vine vorba de ce inseamna GG la pariuri sportive. Alegem meciul de Liga I dintre UTA Arad și CSU Craiova. și avem următoarele variante când vine vorba de ambele marchează. Ne concentrăm pe câteva dintre cele mai populare variante:

 • Standardul GG – cota 2;
 • NGG – nicio echipă sau maxim una dintre echipe marchează – cota 1,72;
 • GG3+ – Ce inseamnă gg3+? Simplu – ambele înscriu și cel puțin trei goluri în meci – cota 2,40;
 • NGG3+ – se vor marca între 0 și 2 goluri și/sau nu vor marca ambele echipe – cota 1,47;
 • I GG – ambele combatante vor înscrie în prima repriză – cota 4,88;
 • I NGG – maxim una dintre echipe va înscrie în prima repriză – cota 1,14;
 • II GG – ambele combatante vor înscrie în prima repriză – cota 3,77;
 • GG&G2+ – ambele echipe înscriu, iar gazdele punctează de două ori – cota 5,71;
 • GG&O2+ – ambele formații punctează pe tabela de marcaj, iar oaspeții o fac de două ori – cota 2,84;
 • GG& 2-4 – ambele echipe înscriu și se vor marca între 2 și 4 goluri cota 2,10;
 • G2+O2+ – atât gazdele cât și oaspeții înscriu minim două goluri. Scoruri câștigătoare sunt: 2-2, 3-3, 6-2, 5-4 etc. Cota pentru acest pariu este 7,79;
 • I GG & II GG – ambele echipe marchează în ambele reprize – cota este 18,40;

7. Casa Pariurilor ambele marchează

Trecem acum la Casa Pariurilor Online ambele marchează, un alt operator care dă o importanță deosebită pentru tot ce inseamna GG. Aici denumirile sunt puțin diferite față de ceea ce am descoperit mai sus la Superbet. Aici avem parte de mai puține abreviere, iar lucrurile par puțin mai clare. Dar să vedem în continuare principalele marketuri pe care le-au pregătit specialiștii de la Casa Pariurilor pentru tine. Și vom exemplifica pe un meci din Primera Division, Celta Vigo vs Cadiz. Să începem:

 • Ambele marchează – DA – 2,17; NU – 1,69;
 • Ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri – DA – 2,88; NU – 1,35;
 • Rezultat final + ambele echipe înscriu. Casa Pariurilor ambele marcheaza este ceva mai complicat aici, pentru că avem șase situații cu care ne confruntăm: 1/DA – 4,25; b. 1/NU – 2,49; c. X/DA – 4,80; d. X/NU – 7,10; e. 2/DA – 11,00; f. 2/NU 7,50;
 • Ambele echipe marchează în ambele reprize – cota 24. Cota pentru NU la ce inseamna GG este extrem de mică și nici măcar nu a fost publicată;
 • Gazdele marchează în ambele reprize – DA – 3.05; NU – 1,31;
 • Oaspeții marchează în ambele reprize – DA – 7,70; NU – 1,05;

Depinde foarte mult de tine dacă te pliezi pe sistemul de notații cu prescurtări de la Superbet. Sau poate pe varianta descriptivă propusă de Casa Pariurilor. Deși, pentru ce inseamna GG, ar fi mai bine să alegi mereu cotele cele mai bune. Asta pentru că orice sistem de notații, oricât de complicat, va fi descifrat la un moment dat.

Concluzii – ce inseamna GG la pariuri sportive

Cam așa stă treaba cu ce inseamna GG, alături de sora mai generoasă GG3+ sau chiar fratele GG4+ pentru cunoscători. Am văzut cum abordezi strategia cu ambele echipe marchează. Am punctat ligile unde poți folosi cu încredere tactica. Am tras cu ochiul în ograda Casa Pariurilor ambele marcheaza și ce inseamna GG combo la Superbet.

Desigur că cerul este limita când vine vorba de pariuri speciale. Însă acum ai un punct de plecare de la care te poți bucura de alte strategii decât clasicul 1X2 în timp regulamentar. Îți recomandăm și articolele despre Handicap Asiatic pe înțelesul tuturor, Handicap European sau Pariuri Meci Amânat.

Rămâi conectat cu BETuri cu ponturi și idei utile pentru aproape orice sport din lume pentru care există cote. Pentru a fi la curent cu cele mai fresh ponturi, alătură-te grupurilor noastre de Facebook și Telegram BETuri!