Viorel Berbece
26 februarie 2018

Cele mai surprinzătoare castiguri pariuri sportive!

Zilele trecute citeam despre cum simpli oameni au ajuns să aibă castiguri pariuri sportive printr-un singur bilet inspirat. Am decis să împărtășim cu voi câteva din poveștile de succes ale unor pariori. Rămâne că voi să decideți dacă ei au avut inspirație divină sau noroc chior!

Castiguri pariuri sportive – Întoarcerea de scor a naționalei țării Mali

Puțini se așteptau că Mali să evite înfrângerea în meciul disputat împotriva Angolei în Cupa Nationalelor Africii din 2011. Cu 11 minute rămase pe ceas din partida, Mali era condusă cu 4 la 0 și rezultatul părea deja stabilit.

Totuși, un parior ambițios a spus să-și încerce norocul la ponturi pariuri sportive. Și a pariat 5 lire sterline pe rezultatul de egal. Meciul ajunsese în minutul 9, iar rezultatul era neschimbat, fanii Angolei sărbătorind deja victoria.

Atunci inevitabilul s-a întâmplat. Mali a marcat 4 goluri în perioada de prelungiri. Și a scris istorie cu una dintre cele mai mari întoarceri de scor din istoria fotbalului. Dar nimeni nu credem că a sărbătorit mai tare decât pariorul nostru care a câștigat 5000 de lire în urma pariului plasat.

Predicția lui Adrian Hayward la pariuri sportive

În 2006, Liverpool juca împotriva celor de la Luton Town în cea de-a 3-a rundă a FA Cup. Liverpool conducea în ultimele minute ale meciului. Cei de la Luton au decis să riște totul pentru a scoate un egal. Aa că și-au trimis până că și portarul în jumătatea adversă de teren.

Dintr-o dată, Liverpool intră în posesia balonului prin Xabi Alonso. Și din jumătatea sa de teren, el vede poartă goală a adversarilor și șutează. Și marchează uimitor pentru scorul de 5 la 3! Toți fanii erau în extaz, dar niciunul mai tare decât Adrian Hayward.

Pariorul nostru visase cu un an în urmă că Xabi Alonso va înscrie din propria sa jumătate de teren. Așa că s-a dus la un provider de pariuri sportive pentru a plasa acest pariu fotbal inspirat. Casa de pariuri i-a oferit o cota de 125, crezând că nu vor mai auzi de acesta. După ce plasase 200 de lire pe acest pariu, Adrian a ajuns să câștige 25.000 de lire

Mick Gibbs a dat lovitura – castiguri pariuri sportive mari!

Mick Gibbs era cândva un constructor de acoperișuri. Acesta construia și repara acoperișuri în Staffordshire, Anglia. Dar acesta nu era singurul sau talent.

Gibbs avea deasemenea un talent în a face bilete multiple. Primul sau mare câștig a venit în anul 1999. Atunci, pe un pariu de 2.5 lire a prezis corect 9 meciuri de fotbal la pariuri sportive din toată Europa. Și a câștigat 157.000 de lire!

Însă acesta este un câștig mai mic în comparație cu ce avea să câștige mai departe. În 2001, Gibbs a pariat 30 pence ( undeva în jurul a 2 lei) pe un bilet de 15 meciuri din toată Europa. Cota sa finala la pariuri sportive fotbal? 1.666.666!

Primele 14 meciuri i-au ieșit exact cum au fost prezise. Iar acum totul depindea de meciul dintre Bayern Munich și Valencia în care acesta pariase pe victoria nemților. Meciul s-a terminat la penalty-uri.

Ultima lovitură a meciului a aparținut jucătorului Valenciei, Mauricio Pellegrino. În momentul în care acesta a șutat iar portarul celor de la Bayern a prins mingea în mâna, Gibbs s-a trezit și el cu 500.000 de lire în mâna castiguri pariuri sportive. Deloc rău pentru un pariu de 2 lei.

Richard Hopkins prezice o stea în devenire

Unele pariuri au nevoie de timp pentru a ieși. Richard Hopkins din Peterborough, Anglia a înregistrat castiguri pariuri sportive de 165.000 de lire. El a pariat pe faptul că Lewis Hamilton va câștiga atât Formulă 1 cât și Campionatul Mondial.

Acesta a reușit să obțină niște cote fantastice prin simplul fapt că a pariat acest lucru atunci când Hamilton avea doar 13 ani! Da, 13 ani!

Hopkins a sesizat talentul inascut al lui Hamilton atunci când acesta se întrecea la karting cu fiul sau. El a decis să parieze 200 de lire pe faptul că Hamilton va câștigă un Grand Prix până la vârstă de 23 de ani. Pentru asta, a primit cota de 200. De asemenea, el a mai pariat 100 de lire pe faptul că Hamilton va deveni campion mondial până la vârstă de 25 de ani. Pentru o cota pariuri de 500!

Predicțiile acestuia au devenit realitate în anul 2008. Lewis Hamilton a câștigat primul Mondial de F1 la un singur punct diferența!

Fanul care nu se dă bătut și bifează castiguri pariuri sportive impresionante!

Există întotdeauna fani ce au o încredere oarbă în echpele lor preferate. Aceștia pariază pe echipele lor preferate chiar și atunci când realizează că acesta au aproape șanse inexistente de câștig. Dar, aparent, uneori chiar merită să facem acest lucru!

În 2011, un fan anonim de pariuri sportive, un fan al baseballului că să fim mai exacți a pariat 250 de dolari pe faptul că  St. Louis Cardinals vor ajunge la World Series, obțînând o cota de 500. Acest parior a mai pariat 125 de dolari și pe faptul că aceștia vor câștigă World Series. Pentru o cotă de 999!

St. Louis Cardinals de abia dacă arata impresionant la momentul plasării pariului. Curând, însă, au început să câștige meci după meci. Aceștia au terminat anul că fiind cei mai neașteptați campioni ai World Series. Iar fanul nostru a încasat 375.00 de dolari pentru încrederea și devotamentul sau față de echipa favorită!

Concluzii

În concluzie, am putea spune că ai nevoie de noroc că să bifezi sume impresionante la pariuri sportive. Dar ca să poți câștigă constant ai nevoie de talent, experiență și multă muncă. Acestea sunt doar câteva cazuri de pariori ce au avut castiguri pariuri sportive mari. Și nu neapărat exemple de urmat pentru cei ce doresc să facă o carieră în pariuri. Nu se știe niciodată de unde vine norocul. Dar inspirația poate veni de la noi. Ai biletul zilei mereu pe site. Spor la pariat!