ESL Pro League
29.08.2021
mousesports
Evil Geniuses
mousesports
vs
evil geniuses
2-0 mouesports
2.03
21:00 - Youtube, Glitch

mousesports VS Evil Geniuses: Ponturi pariuri esports și analiză meci – 29.08.2021

esports
26 august 2021
5/5 - (2 votes)

Salut și bine te-am regăsit pe site-ul nostru, locul unde se vor discuta în detaliu analize și ponturi pentru titlul Counter Strike: Global Offensive din scena eSports. Pentru zi, vom analiza disputa mousesports vs Evil Geniuses. Partida va avea loc pe 29 august la ora 21:00 și poate fi vizionată în direct pe Twitch sau YouTube.

ESL Pro League sezonul 14 este în plină desfășurare, toți pasionații de CS:GO privesc cu atenție cum cele mai puternice echipe din lume se lupta pentru titlu. Turneul se desfășoară pe perioada a 4 săptămâni și găzduiește 24 de echipe. Cele 24 de echipe nu lupta doar pentru titlu, ci și pentru cei 750.00 dolari puși la bătaie.

Pe baza feedback-ului colectat de la comunitate, ESL Pro League 14 și-a schimbat formatul pentru Play Off-uri și vor elimina etapă Play-In înainte de Play-Off. Echipele câștigătoare pentru fiecare dintre cele patru grupe vor avansa direct în sferturile de finală, în timp ce echipele clasate pe locul al doilea și al treilea din fiecare grupă vor trece la optimile de finală.

Formatul competiției – Ponturi esports

Meciurile sunt disputate în sistemul BestOf3, mai puțin marea finală, ce va fi disputată în sistemul BestOf5. Dintre cele 24 de echipe participante, 12 dintre acestea sunt invitate în mod direct, fiind parteneri oficiali ai ligii. Cele 12 echipe partenere sunt: ​​Astralis, Complexity, ENCE, Evil Geniuses, FaZe Clan, Fnatic, G2 Esports, mousesports, Natus Vincere, Ninjas în Pyjamas, Team Liquid și Vitality.

ESL Pro League Sezonul 14 include și următoarele echipe, invitate în baza clasamentului Global ESL sau prin intermediul ESEA Leagues: BIG, Heroic, FURIA, Virtus.pro, OG, Gambit Esports, Team Spirit, Entropiq, Sinners, Bad News Bears, Team One și Forze. Ultimul loc a fost rezervat inițial pentru Renegades, însă din cauza restricțiilor de călătorie echipa a fost înlocuită cu Forze

Cele mai bune echipa din competiție vor acumula puncte pentru ESL Pro Tour și pentru BLAST Premier 2021. Toate meciurile din cadrul ESL Pro League Sezonul 14 pot fi vizionate în direct pe platforma Twitch sau Youtube. Deci dacă ești curios să vezi disputa mousesports vs Evil Geniuses, acolo o găsești!

Componența grupelor ESL Pro League

Acum, haideți să discutăm puțin despre grupe:

Grupa A este formată din Astralis, Heroic, Team Vitality, Team Spirit și Bad News Bear. Spre surprinderea tuturor, ENCE și Team Vitality au reușit să se impună în această grupă, ocupând locul 3 și 2, în fruntea grupei se află cei de la Heroic cu 15 puncte acumulate și 0 înfrângeri.

Grupa B este formată din OG, Complexity, forZe, Virtus.pro, SINNERS Esports și G2 Esports. OG, Complexity și forZe se lupta pentru prima poziție din grupe. În momentul actual prima poziție este ocupată de OG cu 9 puncte și 3 victorii – 0 înfrângeri.

Grupa C este formată din BIG, Evil Geniuses, FaZe Clan, Fnatic, Natus Vincere și mousesports. NaVi este cea mai de temut echipa din această grupă, ocupând locul 1 în clasamentul global. Nici restul echipelor nu sunt mai prejos, însă, NaVi este singura echipa pentru care putem presupune cu sigurantă că va merge mai departe in turneu, celelalte două locuri fiind discutabile.

Grupa D este formată din Entropiq, Furia Esports, Gambit Esports, Ninjas în Pyjamas, Team Liquid și Team oNe eSports. NiP și Gambit sunt echipele cu cele mai bune rezultate din această primăvară și ne așteptăm că aceștia să avanseze. Echipa One are eliminarea garantată fiind de departe cea mai slabă echipă din această competiție.

Cote pariuri mousesports VS Evil Geniuses – Pariuri esports

Cotele oferite de MaxBet Pariuri Sportive pentru partida mousesports vs Evil Geniuses în cazul unei victorii sunt de 1.28 pentru mousesports și 3.30 pentru Evil Geniuses.

Așadar, o opțiune de pariere care are atât un potențial ridicat, cât și o șansă de reușită mare, este Runde Peste / Sub 25.5, Harta 1. Pentru aceast pariu, MaxBet oferă o cotă de 1.60 Peste 25.5 runde. Pentru o partidă ce se va juca Sub 25.5 runde primim o cota de 2.16.

Din oferta MaxBet nu lipsește nici opțiunea de pariere în cazul unei victorii pe fiecare hartă în parte. Gazde/Oaspeți, Harta 1 vine cu o cotă de 1.41 în cazul unei victorii pentru mousesports. Oponenții lor primesc o cotă de 2.68. Cotele sunt aproape identice pentru toate cele 3 hărți.

Scor corect este de asemenea o variantă de pariere, care vine cu o cotă de 2.03 în cazul unei victorii de 2-0 pentru mousesports. Opțiunile de pariere sunt numeroase pentru disputa mousesports vs Evil Geniuses. Așadar, ai de unde să alegi pentru această partida disputată în cadrul ESL Pro League 14.

Predicții pariuri mousesports vs Evil Geniuses

Pentru ponturi pariuri mousesports vs Evil Geniuses ți-am pregătit, ca de obicei, trei tipuri diferite de pariuri. Fiecare vine într-o cotă diferită și îți oferă diverse abordări de pariere pentru disputa mousesports vs Evil Geniuses. Așadar, primul pont începe cu victoria gazdelor, echipa mousesports aflându-se într-o formă excelentă.

Pentru acest tip de pariu, Maxbet pariuri sportive ne oferă o cotă excelentă de 1.28. Partida mousesports vs Evil Geniuses se va desfășura pe trei hărți diferite. Așadar, cei de la mousesports vor avea la dispoziție suficient timp pentru a-și demonstra valoarea de echipă de top.

Mai departe discutăm despre un pariu foarte interesant, și anume Numărul de Runde pe Harta 1. Competiția ESL Pro League Season 14 reprezintă un obiectiv pentru toate echipele. Acest lucru sigur le va motiva să ofere tot ceea ce au mai bun. Să nu uităm nici de faptul că Evil Geniuses este o echipă cu experiență, care oricând poate câștiga o partidă de CSGO.

Pariul Peste 24.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.40 la confruntarea între mousesports VS Evil Geniuses. Din punctul nostru de vedere, cota este una excelentă.

Bineînțeles, în acest caz putem plusa cu încă o rundă, iar astfel vom obține o cotă de 1.58. Pentru Peste 26.5 Runde pe Harta 1, care de asemenea este un pariu bun, obținem o cotă excelentă de 1.87.

Ce poți plasa pe cote mai mari?

Pentru ponturi pariuri mousesports vs Evil Geniuses îți oferim și pontul victoriei echipei gazdă cu scorul de 2 la 0, care vine într-o cotă de 2.03. Așadar, acest pariu reprezintă cea mai ridicată cotă pentru partida disputată în ESL Pro League Season 14.

O altă variantă, foarte similară cu acest pariu este Sub 2.5 Hărți în meci. La Maxbet pariuri aceasta vine într-o cotă de 1.64. Singura diferență este că aici, indiferent de cine va câștiga cu scorul la 0, ne va oferi un pariu câștigător.

Statistici echipe mousesports VS Evil Geniuses – ESL Pro League Season 14

În acest moment, mousesports se plasează pe locul 12 mondial în clasamentul HLTV, aceștia si-au atins varful reușind sa ajungă pe locul 6 în clasamentul mondial si au o rata de castig (Winrate) de 54% in ultimele 3 luni de eSports. Este primul meci ce se va disputa în cadrul ESL Pro League 14 pentru cele 2 echipe. Mousesport are doi jucători noi, este vorba despre acoR si dexter, odată cu venirea celor 2, mousesports și-a crescut considerabil rata de succes datorită sinergiei bune cu jucătorii noi veniti.

Evil Geniuses este plasată pe locul 23 în clasamentul mondial HLTV, aceștia și-au atins vârful reușind sa ajungă pe locul 4 în lume, în clasamentul mondial. În momentul de față echipa înregistrează o rată de succes (Winrate) de 33.3% în ultimele 3 luni de eSports. Odată cu plecarea lui tarik și stanislaw, Evil Geniuses au semnat cu un nou jucător pe nume ‘daps’, însă, spre deosebire de rivalii de la mousesports, din păcate nu a existat nici o sinergie cu noul venit.

Concluzii

În concluzie, partida disputată între mousesports VS Evil Geniuses se anunță un spectacol pe cinste, ca orice alt meci disputat în ESL Pro League Season 14. Fiind o competiție ce oferă premii substanțiale, toate echipele au ca obiectiv câștigarea acestui eveniment. An de an, cele mai bune echipe de CS GO se întâlnesc pentru liga ESL Pro.

Cel mai sigur tip de pariu este victoria echipei gazdă, pariu care vine într-o cotă de 1.28 la Maxbet. Nu uita, poți obține 50 RON la Maxbet folosind codul 50 ESPORTS la înregistrare. Nu uita că avem ponturi pariuri diverse pentru tine, inclusiv pentru Marele Premiu al Belgiei! Dar și pentru o altă dispută de CS Go, NaVI vs BIG!

Alte ponturi utile:

rennes lille
Ligue 1
01.12.2021
Roazhon Park
watford Chelsea
Premier League
01.12.2021
Vicarage Road Stadium
Chindia Sepsi
Cupa României
30.11.2021
Stadionul Ilie Oană
PSG nice
Ligue 1
01.12.2021
Parc des Princes
PSG – Nice | Ponturi Pariuri Ligue 1 | 01.12.2021
Alexandru Lupu
29 noiembrie 2021
Real Madrid Athletic-Bilbao
La Liga
01.12.2021
Santiago Bernabeu
Aston Villa Manchester City
Premier League
01.12.2021
Villa Park