ESL Pro League
09.03.2022
NiP
fnatic
NiP
vs
fnatic
Victorie NiP
1.45
20:30

NiP VS Fnatic – ESL Pro League 15 (Grupa A) – Ponturi E-sports

Alexandru Lupu
8 martie 2022

NiP vs Fnatic, CSGO la cel mai înalte nivel!

Salutare! Turneul ESL Pro League a ajuns și la ediția cu numărul 15 în scena de eSports. Astfel, noi ți-am pregătit cele mai bune cote și ponturi pariuri. Rămai în continuare pe site-ul nostru pentru cele mai bune bilete din categoria de sport electronic.

Turneul ESL Pro League Season 15 se va desfășura în perioada 9 martie – 10 aprilie. În această perioadă, cele mai bune organizații de CS:GO se vor duela. Sistemul turneului este unul clasic, compus din patru grupe. Fiecare grupă are un număr total de 6 echipe, dintre care doar 3 vor avansa în următoarea etapă.

Câștigătoarea fiecărei grupe va avansa în etapa de Sferturi de finală. Cât despre restul echipelor, acestea se vor duela în Playoff-uri. Toate partidele se vor desfășura în sistemul de BestOf3. Totuși, marea finală va avea un sistem de Cea mai bună din 5 Mape. Așadar, opțiunile de pariere vor fi diversificate.

Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe ponturi bune!

Ce fond de premiere oferă ESL Pro League Season 15

Pentru acest eveniment, organizatorii au oferit un fond de premiere în valoare de $823.000. Astfel, cele mai bune echipe vor concura pentru marele premiu, cât și trofeul ESL. Restul fondului de premiere va ajunge la organizații, în funcție de clasament și rezultatele obținute.

Cote & Ponturi pariuri NIP VS fnatic

Pentru cote pariuri NiP VS Fnatic vom începe cu cele mai bune oferte de la MaxBet. Deși ambele organizații au un stil de joc similar, echipa gazdă trece printr-o perioadă mai bună. Totuși, ponturi pariuri NiP VS Fnatic îți voi oferi o mulțime de variante interesante.

  • Pe MaxBet pariuri eSports avem cele mai bune cote. Pentru acest meci, NiP primește o cotă de 1.45 pentru o victorie. Cât despre fnatic, organizația are o cotă de 2.45. Așadar, gazdele sunt favoritele pentru acest duel de eSports. Clasamentul general și ultimele meciuri confirmă, de asemenea, acest lucru.  
  • Totuși, există șanse mari ca meciul să fie unul competitiv. Așadar, pariul Runde Peste / Sub reprezintă o variantă excelentă. Spre exemplu, pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.51. Cât despre Peste 26.5 Runde pe Harta 1, vom avea la MaxBet o cotă de 1.78.
  • Acest meci vine și cu alte pariuri interesante. Spre exemplu, Scor Corect Tot meciul oferă cote cuprinse între 2,50 și 4,75. De asemenea, Handicap Runde, Prelungiri și alte pariuri oferite de MaxBet pariuri esports ne oferă cote excelente pentru acest duel.
  • Primul pariu constă în victoria echipei gazdă, ce trece printr-o perioadă bună. Pentru acest pariu, primim o cotă de 1.45. De asemenea, pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 (cotă 1.51) reprezintă o variantă excelentă pentru acest duel de eSports.

Statistici NiP VS Fnatic

  • NiP, echipă cunoscută sub numele de Ninjas In Pyjamas, se află pe locul 6 la nivel mondial. În ultimele trei luni de eSports, organizația a obținut un procent de 52% de victorii. Așadar, forma este una decentă. La turneul IEM Katowice, după 2 victorii din 4 meciuri disputate, echipa s-a clasat pe locurile 7-8. Totuși, stilul de joc al organizației este unul foarte inteligent și ofensiv.
  • Fnatic este organizația aflată pe locul 14 la nivel mondial, conform HLTV. Echipa are un winrate de doar 40% și nu trece printr-o perioadă excelentă, mai ales cu schimbări de line-up. La IEM Katowice, fnatic a fost eliminată foarte rapid. După ce a câștig un singur meci din trei disputate, fnatic s-a clasat pe locurile 9-12 și a plecat acasă.

Concluzii

Ponturi pariuri NiP VS Fnatic vă oferă două tipuri de pariuri excelent. Rivalitatea între cele două echipe se poate resimți în acest duel, ambele echipe venind din Suedia. Astfel, avem parte de un derby adevărat, în care se poate întampla orice. Totuși, chiar dacă noi ne așteptăm la victoria gazdelor, partida va fi una disputată și competitivă.

Nu rata nici Entropiq vs MOUZ, un alt meci interesant pentru fanii e-sports!

Alte ponturi utile:

tampa bay lightning new york islanders
NHL
02.04.2023
Amalie Arena
werder hoffenheim
Bundesliga
02.04.2023
Weserstadion
CS Mioveni Chindia
Superliga
03.04.2023
Stadionul Mioveni
schalke leverkusen
Bundesliga
01.04.2023
Veltins Arena
petra kvitova sorana cirstea
WTA
31.03.2023
Miami