ESL Pro League
01.05.2024
Malta
FlyQuest
NAVI
FlyQuest
vs
navi
Navi câștigă Harta 1
1.33
14:30 - HLTV

FlyQuest – NaVi – Ponturi ESL Pro League – 01.05.2024

Alexandru Lupu
30 aprilie 2024

În cadrul turneului ESL Pro League Season 13, FlyQuest debuează împotriva celor de la NaVi, care vin după câștigarea celu mai prestigios trofe al jocului. Turneul are un fond de premiere în valoare de $750,000, acolo unde 32 dintre cele mai bune organizații de Counter-Strike 2 participă. Meciurile sunt disputate într-un sistem BestOf3 și pot fi urmărită în direct pe HLTV sau YouTube.

FlyQuest – NaVi are loc în 01.05.2024, de la orele 14:30. Ponturi esports de top AICI!

Ponturi FlyQuest – NaVi – Pariuri eSports ESL Pro League

Betano Pariuri
Pronostic FlyQuest vs Natus Vincere
Cota 1.33

Pronostic FlyQuest – NaVi – NaVi câștigă Harta 1 – cotă 1.33 la Betano Pariuri Online. NaVi este, fără dar și poate, favorita în meciul de miercuri după-amiază. Echipa se află pe locul doi în rank-ul global și vine după câștigarea unui Major, cel mai important turneu din istoria jocului. De asemenea, echipa pare că și-a consolidat, în sfârșit, un line-up solid și ofensiv. Natus Vincere vine după o serie de patru victorii consecutive, meciurile fiind disputate împotriva celor mai bune formații.

Forma gazdelor – ESL Pro League

FlyQuest se clasează pe locul 25 la nivel Mondial și debutează în ESL Pro League împotriva uneia dintre cele mai puternice organizații din lume. Formația, compusă doar din jucători australieni, are un win rate impresionant de 77% în ultimele trei luni. Totuși, meciurile castigate au venit în urma unor competiții locale, și nu internaționale, acolo unde ar fi jucat împotriva unor echipe de top.

 • FlyQuest – BNK 2-0
 • FlyQuest – Rooster 2-0
 • FlyQuest – Mindfreak 2-0
 • FlyQuest – FaZe 0-2
 • FlyQuest Nemiga 2-0

Forma oaspeților înainte de FlyQuest – NaVi – Ponturi ESL Pro League

După o perioadă de stagnare, NaVi și-a recăpătat statului drept echipă de top. Echipa unde evoluează și românul iM se clasează pe locul doi în rank-ul general, cu o rată de câștig de 68% în ultimele trei luni. Forma celor de la NaVi este, de asemenea, una de invidiat, cu patru victorii în ultimele cinci dueluri disputate. Astfel, cu nucleul format în echipă și forța jucătorilor ofensivi, organizația este una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

 • NaVi – Faze 2-1
 • NaVi – G2 2-1
 • NaVi – Eternal Fire 2-0
 • NaVi – paiN 2-0
 • NaVi – Cloud9 0-2

Meciuri directe (H2H) – Meciuri ESL Pro League

Pronosticuri FlyQuest – NaVi din trecut nu au existat, aceasta fiind prima confruntare directă între cele două organizații.

Pronostic FlyQuest – NaVi – Ponturi eSports ESL Pro League

 • Ponturi FlyQuest – NaVi – Sub 2,5 Hărți – 1.50 la Betano Pariuri Online. Ne așteptăm la un meci dominat de NaVi cap coadă, unde negru-galbenii vor reuși să se impună în două hărți, fără să fie nevoie să se ajungă la harta decisivă. De asemenea, în ultimele patru confruntări împotriva unor echipe de top, Natus Vincere a pierdut doar două hărți în patru meciuri.

Concluzii

Pentru ponturi FlyQuest – NaVi vom miza pe echipa oaspete, care are un lot mult mai experimentat și vine după cucerirea celui mai important trofeu al jocului. De asemenea, ESL Pro League vine cu o miză ridicată pentru Natus Vincere, care vor să cucerească tot în acest an. Vezi și ponturile pentru NiP – Heroic. Dar și pariuri UFC pentru Martinez vs Aldo și Pantoja vs Erceg. Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

alexander zverev nicolas jarry
ATP
19.05.2024
Roma
Atalanta leverkusen
Europa League
22.05.2024
Aviva Stadium
fc nordsjælland midtjylland
Superliga Danemarca
20.05.2024
Right to Dream Park
djurgarden halmstad bk
Allsvenskan
20.05.2024
Tele2 Arena
bk hacken malmo ff
Allsvenskan
20.05.2024
Bravadia Arena
servette fc young boys berna
Super League Elveția
20.05.2024
Stade de Geneve