UFC
06.05.2024
Jeunesse Arena, Rio de Janeiro
Alexandre Pantoja
Steve Erceg
alexandre pantoja
vs
Steve Erceg
Victorie Erceg
2.62
06:30 - Pro Arena

Alexandre Pantoja – Steve Erceg – Ponturi UFC 301 – 05.04.2024

Aurelian Rotea
30 aprilie 2024

O nouă super gală de UFC se aproprie. Echipa BETuri îți pune la dispoziție cele mai bune pronosticuri pentru meciul Alexandre Pantoja – Steve Erceg, Main Event-ul de la UFC 301.

Pantoja va încerca să-și apere pentru a doua oară titlul la categoria ”muscă”. A reușit să o facă prima oară la UFC 296, în fața lui Brandon Royval. Acum, are în fața sa un alt luptător interesant.

Steve Erceg a primit o șansă mare de a deveni campion din partea celor de la UFC. Deși probabil Kai Kara-France sau Amir Albazi ar fi meritat mai mult o astfel de șansă. Erceg este neînvins în UFC și vine cu speranțe mari în acest meci.

Meciul Pantoja – Erceg este Main Event-ul galei UFC 301, ce se va disputa duminică, 05.04.2024 la Jeunesse Arena din Rio de Janeiro. Meciul va începe în jur de ora 06:30, ora României. Nu uita că avem ponturi bune și pentru Martinez vs Aldo!

Motivarea Ponturilor – Pantoja – Erceg – Pronosticuri UFC 301

  • Meciul Pantoja – Erceg va fi o luptă interesantă striker vs grappler. Alexandre Pantoja este un maestru al solului, ce își duce cu ușurință adversarii la podea, iar apoi domină lupta prin cunoștințele sale de Jiu-Jitsu. Mereu înainte adversarului în ceea ce privește tranzițiile, atacă constant manevrele de submission.
  • Erceg de cealaltă parte este un striker desăvârșit. Tehnic, rapid și puternic, australianul a reușit să-și domine adversarii prin volumul său. De asemenea, este un luptător destul de bun în ceea ce privește lupta la sol.
  • Chiar dacă Erceg are în palmares numeroase victorii prin submission, este obligat să țină această luptă în picioare, unde are un avantaj în fața lui Pantoja. Brazilianul este la un alt nivel în ceea ce privește lupta la sol, lucru demonstrat și în meciurile cu Brandon Moreno și Brandon Royval. Erceg este luptătorul mult mai înalt. Are cu șapte centimetri mai mult decât Pantoja, lucru ce-l va ajuta.
  • Ambii luptători sunt foarte durabili. Va conta foarte mult însă condiția fizică. Pantoja încetinește ritmul după primele trei runde, deși reușește să lupte suficient de bine încât să rămână în siguranță. Erceg nu a disputat niciun meci de cinci runde în UFC, dar are capacitatea de a duce o astfel de luptă.

Ponturi Pantoja – Erceg – Pariuri UFC 301

Betano Pariuri
Pronostic Pantoja vs Erceg
Cota 2.62

Noi îți oferim cel mai bun pronostic pentru meciul Pantoja – Erceg. În acest meci mergem pe o victorie a contenderului (Steve Erceg câștigă), la o cotă de 2.62 oferită de Betano Pariuri. Suntem de părere că Erceg este suficient de bun încât să nu fie controlat la podea de Pantoja. Și are un avantaj destul de mare în striking, prin care va reuși să-l pedepsească pe Pantoja în lupta din picioare, mai ales în ultimele runde.

Formă Alexandre Pantoja – Ponturi UFC 301

Alexandre Pantoja este un luptător incredibil. A luptat împotriva celor mai buni luptători de la categoria ”muscă” și a reușit să-i învingă. Iar acum încearcă să-și păstreze centura de campion, cucerită în urmă cu aproape un an.

Seria de victime a lui Pantoja este una impresionantă. A reușit să-i învingă pe Matt Schnell, prin knockout, pe Manel Kape și Brandon Moreno la decizie, iar pe Alex Perez și Brandon Royval prin submission. În ultimul meci, contra lui Royval, în care și-a apărat centura, a fost destul de obosit spre finalul luptei, dar a reușit să-l ducă pe american la sol și să-l controleze, iar astfel a obținut o decizie favorabilă.

Brazilianul va avea un meci foarte greu duminică, în disputa Pantoja – Erceg. Va reuși oare să-și apere și de această dată titlul?

Formă Steve Erceg – Pariuri UFC 301

Steve Erceg este unul dintre cei mai interesanți luptători la această categorie. Este foarte înalt, foarte tehnic, foarte rapid și extrem de puternic. Și duminică dimineața poate deveni campion.

Australianul a intrat în UFC abia anul trecut, cu un record de 7-1 la profesioniști. A reușit însă să impresioneze devreme. A câștigat primul meci cu David Dvorak în care l-a rănit de mai multe ori pe ceh. Apoi, a făcut o demonstrație de striking și în fața lui Alessandro Costa, și a obținut decizia favorabilă. Ultimul meci a fost și cel mai impresionant. L-a făcut knockout pe Matt Schnell, cu o combinație devastatoare.

Dacă se impune în meciul Pantoja – Erceg, australianul poate deveni campion. Va fi însă capabil să câștige acest meci?

Concluzii

Noi îți oferim cele mai bune ponturi pentru meciul Pantoja – Erceg, Main Event-ul de la UFC 301.Suntem de părere că această luptă va fi una extrem de echilibrată. Dar mergem pe mâna contenderului. Ajuns la 34 de ani, deși rămâne un luptător foarte bun la sol, care lovește puternic, Pantoja dă semne de slăbiciune. Și credem că va fi învins de luptătorul mai tânăr, mai mare, mai puternic și mai periculos, care deține abilități bun la sol, dar și o tehnică extraordinară în lupta din picioare.

Pentru tine am analizat și alte meciuri interesante de fotbal precum Dortmund – PSG, Chelsea – Tottenham, AS Roma – Leverkusen, Marseille – Atalanta, Aston Villa – Olympiacos, Fiorentina – Brugge sau Farul – Sepsi. Te sfătuim să arunci un ochi și pe paginile noastre de UFC și Baschet, dar și Tenis, unde venim cu cele mai bune pronosticuri de la Mastersul de la Madrid. Dar fii atent și la celelalte evenimente sportive. Rămâi alături de noi și pariază profesionist. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

edson barboza lerone murphy
UFC
19.05.2024
UFC APEX, Las Vegas
jonathan martinez Jose Aldo
UFC
06.05.2024
Jeunesse Arena, Rio de Janeiro
charles oliveira arman tsarukyan
UFC
14.04.2024
T-Mobile Arena, Las Vegas
justin gaethje max holloway
UFC
14.04.2024
T-Mobile Arena, Las Vegas
alex pereira jamahal hill
UFC
14.05.2024
T-Mobile Arena, Las Vegas
tai tuivasa marcin tybura
UFC
17.03.2024
UFC Apex, Las Vegas