ESL Pro League
30.04.2024
Malta
NiP
Heroic
NiP
vs
heroic
Heroic Harta 2
1.36
17:30 - HLTV

NiP – Heroic – Ponturi ESL Pro League – 30.04.2024

Alexandru Lupu
30 aprilie 2024

În cadrul turneului ESL Pro League Season 13, Ninjas in Pyjamas și HEROIC se întâlnesc în faza grupelor. Turneul are un fond de premiere în valoare de $750,000, acolo unde 32 dintre cele mai bune organizații de Counter-Strike participă. Meciurile sunt disputate într-un sistem BestOf3, cu hărțile clasice ale jocului precum Mirage, Nuke, Overpass. NiP – Heroic are loc în 30.04.2024, de la orele 17:30. Află chiar acum cele mai bune ponturi!

Ponturi NiP – Heroic – Pariuri eSports ESL Pro League

Betano Pariuri
Pronostic NiP vs Heroic
Cota 1.70

Pronostic NiP – Heroic – Peste 20,5 runde pe Harta 2 – cotă 1.70 la Betano Pariuri Online. Pentru ca pariul să fie unul câștigător, este necesar că ambele organizații să câștige cel puțin 10 runde în harta secundă a jocului. Având în vedere experiență, cât și stilul de joc similar, pariul vine într-o cotă foarte bună. Atât NiP, cât și HEROIC, sunt două organizații ce au în lot jucători experimentați care caută, de asemenea, să scoată echipa din forma extrem de modestă din ultimele partide oficiale.

Forma gazdelor – ESL Pro League

Ninjas in Pyjamas depășesc una dintre cele mai slabe perioade încă de la înființarea organizației. Echipa suedeză se clasează pe poziția cu numărul 54 în clasamentul global, fiind departe de cele mai bune formații din Counter-Strike 2. Cu un winrate de doar 37% în ultimele trei luni, NiP vine după o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Cea mai bună clasare recentă a fost la ESL Challenger, unde echipa a obținut locul secund.

 • NiP – Braz Luz 0-1
 • NiP – OG 0-2
 • NiP – BetBoom 0-2
 • NiP – Gods Reign 2-0
 • NiP – Aurora 0-2

Forma oaspeților înainte de NiP – Heroic – Ponturi ESL Pro League

Heroic, organizație ce mult timp a stat pe prima poziție în clasament, a trecut printr-o mulțime de schimbări în line-up. În prezent, deși organizația nu are o chimie stabilită, există numeroși jucători cu experiență precum dupreeh, TeSes și sjuush care pot face diferența oricând. Echipa se află pe poziția 10 la nivel mondial și are o rată de câștig de 60% în ultimele confruntări din CS2. Astfel, observăm evoluția echipei, care în urmă cu două luni se afla pe locul 22 și avea o rată de câștig mai modestă. Ca și formă recentă, HEROIC vine după două victorii în cinci partide.

 • Heroic – G2 0-2
 • Heroic – FURIA 2-1
 • Heroic – 9Z 2-0
 • Heroic – Liquid 0-1
 • Heroic – paiN 0-2

Meciuri directe (H2H) – Meciuri ESL Pro League

Pronosticuri NiP – Heroic din trecut au venit în line-up-uri diferite, deci în acest moment nu putem considera că cele două formații s-au întâlnit, mai ales în noul joc CS 2.

Pronostic NiP – Heroic – Ponturi eSports ESL Pro League

 • Ponturi NiP – Heroic – HEROIC Harta 2 – 1.36 la Betano Pariuri Online. Oaspeții au o echipă solidă, bazată pe jucători ofensivi, cu un stil de joc agresiv și multă încredere. Astfel, organizația pleacă cu prima șansă în meciul de marți după-amiază, mai ales după schimbările din cadrul echipei adverse. De asemenea, întâlnesc o echipă care se află pe locul 50 în lume și se află într-o formă cel puțin modestă.

Concluzii

Pentru ponturi NiP – Heroic vom miza pe un meci ofensiv. Totuși, oaspeții pleacă cu prima șansă, având un line-up mai solid și cu mai multă experiență în această formulă.

Vezi și ponturile pentru FlyQuest – NaVi. Dar și analizele pentru semifinalele Ligii Campionilor, Bayern – Real Madrid și Dortmund – PSG. Dar vezi în această perioadă și oferte casino de Paște, pe pagina noastră specială. Spor(T) în toate!

Alte ponturi utile:

Lazio Sassuolo
Serie A
26.05.2024
Stadio Olimpico
frosinone Udinese
Serie A
26.05.2024
Stadio Benito Stirpe
cristina dinu laura pigossi
WTA
24.05.2024
Paris
sara errani gabriela ruse
WTA
24.05.2024
Paris
Vissel Kobe tokyo verdy
26.05.2024
Noevir Stadium
FK Csikszereda Dinamo Bucuresti
Superliga
27.05.2024
Stadionul Municipal Miercurea Ciuc