ESL Pro League
09.03.2022
Entropiq
MOUZ
entropiq
vs
mouz
peste 25,5 runde Harta 1
1.47
17:00

Entropiq VS MOUZ – ESL Pro League 15 (Grupa A)

Alexandru Lupu
8 martie 2022
1/5 - (2 votes)

Entropiq vs MOUZ, CS:GO la cel mai înalt nivel!

Scena de sporturi electronice devine din ce în ce mai interesantă. Astfel, noi ți-am pregătit cele mai bune ponturi și cote din eSports. Turneul ESL Pro League Season 15 este unul foarte apreciat și popular, acolo unde cele mai bune echipe se întalnesc. Pentru astăzi ți-am pregătit o analiză a unui meci foarte interesant.

ESL Pro League Season 15 se va disputa în perioada 9 martie – 10 aprilie. Echipele participă la turneu fie din calitate de parteneri, fie prin diverse calificări. Sistemul turneului este unul clasic, compus din patru grupe. Fiecare grupă are un număr total de 6 echipe, dintre care doar 3 vor avansa în următoarea etapă.

Cele mai bune trei echipe, din fiecare grupă, vor avansa în următoarea fază. Dacă prima echipa va avansa în sferturi, restul 2 din fiecare grupă vor ajunge în PlayOff-uri. Fiecare partidă, cu excepția finalei, se va disputa în sistemul de Cea mai bună din trei hărți. Așadar, vom avea parte de foarte multe meciuri interesante în această ediție de ESL.

Premiile oferite de ESL și sponsori vor depăși suma de 800.000 de dolari. Astfel, acest turneu devine una dintre cele mai bine plătite competiții de CSGO. Pe lângă premii în bani, echipele vor primi și puncte HLTV, în funcție de rezultatele obținute în turneu.

Hai și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe informații utile!

Cote & Ponturi pariuri Entropiq VS MOUZ

Cote pariuri Entropiq VS MOUZ îți oferă cele mai bune cote de la MaxBet. Oferta de pariere este una diversificată, iar tu poți plasa bilete pe cele mai bune ponturi pariuri Entropiq VS MOUZ. Ambele echipe sunt ofensive și trec printr-o formă bună, iar meciul se anunță unul excelent.

  • Entropiq primește o cotă de 2.14 pentru o posibilă victorie. Cât despre oaspeți, aceștia au o cotă de 1.60 de la MaxBet. Așadar, casele de pariuri se așteaptă la o victorie din partea celor de la MOUZ. Totuși, partida va fi, cu siguranță, una echilibrată și disputată.
  • Pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.47. Cât despre Peste 26.5 Runde pe Harta 1, vom avea la MaxBet pariuri esports o cotă de 1.75. Dacă ambele echipe vor avea un meci ofensiv în prima hartă, ambele tipuri de pariuri pot fi câștigătoare. Cotele sunt excelente, iar pariul este unul foarte probabil.
  • Dacă vrei cote mai mari, MaxBet are de toate. Peste 2,5 Hărți în meci primește o cotă de 1.95. Dacă fiecare organizație va câștiga cel puțin o hartă, acest pariu va fi unul câștigător. La MaxBet pariuri esports poți plasa și pe alte pariuri de genul Prelungiri, Par / Impar și multe altele.
  • Ponturi pariuri Entropiq VS MOUZ îți oferă două variante foarte bune. Primul tip de pariu este Peste 25.5 Runde pe Harta 1, acolo unde vei primi o cotă de 1.47. De asemenea, poți miza și pe pariul Peste 2,5 Hărți în meci, acolo unde cota este aproape 2.00. Per-total, suntem de părere că va fi un meci echilibrat și ofensiv.

Statistici Entropiq VS MOUZ

  • Entropiq este echipă aflată pe locul 11 la nivel mondial. Așadar, organizația s-a menținut drept una dintre cele mai ofensive echipe de eSports din ultimul an. Cât despre forma actuală, Entropiq a obținut o rată de câștig de 64% în ultimele dueluri de eSports. De asemenea, organizația a câștigat și turneul Elisa Invitational Winter 2021, acolo unde a înregistrat 4 victorii consecutive.
  • MOUZ se clasează pe locul 19 la nivel mondial. În ultimele trei luni de eSports, echipa a obținut un procent de doar 37% victorii. Forma este una destul de modestă, însă organizația este una puternică și foarte inteligentă. La turneul IEM Katowice 2022, echipa a plecat acasa dupa ce a obținut o singură victorie din 3 meciuri disputate.

Concluzii

Ponturi pariuri Entropiq VS MOUZ poți plasa, de asemenea, și pe victoria echipei favorite. Cu siguranță meciul va fi unul foarte ofensiv, iar șansele de câștig pentru acest duel sunt de 50-50. Totuși, pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 reprezintă cea mai bună variantă de pariat.

Nu rata nici NiP vs Fnatic, un alt meci interesant pentru fanii e-sports!

Alte ponturi utile:

bayern leipzig
Bundesliga
24.02.2024
Allianz Arena
gaziantep istanbul Basaksehir
Superlig
24.02.2024
Kalyon Stadyumu
Fiorentina Lazio
Serie A
26.02.2024
Stadio Artemio Franchi
scotia anglia
Six Nations
24.02.2024
Murrayfield
toulouse lille
Ligue 1
25.02.2024
Stadium Municipal
PSG rennes
Ligue 1
25.02.2024
Parc des Princes