PGL Major Antwerp
17.04.2022
Twitch
gamerlegion
fnatic
gamerlegion
vs
fnatic
Peste 25.5 Runde pe Harta 1
1.57
14:30

Ponturi eSports GamerLegion VS Fnatic – PGL Major RMR

Alexandru Lupu
15 aprilie 2022
5/5 - (1 vote)

Turnele de eSports vin cu o mulțime de ponturi pariuri pentru noi, împreună cu niște cote excelente. Astfel, echipa BETuri.ro ți-a pregătit cele mai bune predicții pentru partidele disputate în scena de Counter Strike GO. Iată ce pariuri eSports îți propunem pentru disputa GamerLegion vs Fnatic, de la PGL Major Antwerp.

Informații despre competiție

  • Turneul PGL Major ne oferă cea mai importantă competiție din scena de Counter Strike Global Offensive. Pentru a se califica la acest eveniment, echipele sunt nevoite să treacă printr-o etapă de calificări. Etapa se desfășoară în meciuri din toate regiunile, într-un sistem de BestOf1, respectiv BestOf3.
  • După RMR și Challengers Stage, un număr total de 16 organizații se vor lupta pentru trofeu și o bună parte din fondul de premiere. Pentru această ediție, organizatorii oferă 1 milion de Euro. Pe lângă fondul de premiere, echipele vor obține, în funcție de rezultate, și puncte în clasamentul mondial HLTV.
  • PGL Major RMR Europa A va începe cu o sesiune de BestOf1, iar apoi unele partide vor continua pe cel puțin două hărți de joc. Așadar, avem parte de multe ponturi pariuri esports. Etapa de grupa va începe cu o singură hartă, iar în funcție de rezultate, unele echipe vor avansa și în etapa de BestOf3, acolo unde vor disputa partide pe cel puțin 2 hărți.

Statisici echipe GamerLegion VS Fnatic

  • GamerLegion se clasează pe locul 29 la nivel mondial, echipa fiind în TIER 2. În ultimele trei luni de eSports, organizația a obținut o rată de 53% pentru victorii. Totuși, echipa a obținut și victorii împotriva unor echipe foarte bune în ultima perioadă de CSGO. Așadar, pentru acest turneu, GamerLegino pare o echipă echilibrată și ofensivă.
  • Fnatic este una dintre cele mai apreciate și populare organizații de eSports. În prezent, organizația se clasează pe locul 15 la nivel mondial și vine cu o rată de câștig de 48%. Totuși, Fnatic este o echipă bine organizată și are un stil de joc inteligent și dinamic. Echipa va încerca să obțină un rezultat cât mai bun în acest duel, demonstrând astfel valoarea adevărată a echipei de CSGO.

Cote & Ponturi Pariuri GamerLegion VS Fnatic

Meciul disputat în Grupa A din cadrul PGL RMR dintre GamerLegion VS Fnatic ne oferă cotă excelente. Deși echipa oaspete este favorită evenimentului, nu ar trebui să uităm de faptul că scena de eSports este una dinamică și competitivă. Pentru această partidă, Betano pariuri esports ne oferă cele mai bune cote, iar echipa de la Beturi vine cu cu o mulțime de ponturi câștigătoare.

  • GamerLegion primește o cotă de 2.65 pentru o victorie în acest meci. Fnatic are, pe Betano pariuri, o cotă de 1.45. Pariul Peste 25.5 Runde vine într-o cotă de 1.57, în timp ce Peste 26,5 Runde pe Harta 1 ne oferă o cotă de 1.87. Pentru câștigarea rundei de pistoale, GamerLegion primește o cotă de 2.30, în timp ce Fnatic are o cotă de 1.57.
  • Pentru ponturi pariuri GamerLegion VS Fnatic vă oferim un pariu excelent, și anume Peste 25.5 Runde pe Harta 1. Astfel, indiferent de rezultatul final, dacă ambele organizații vor obține 10 runde cel puțin, pariul va fi unul câștigat. De asemenea, o altă variantă pentru ponturi pariuri GamerLegion VS Fnatic fi victorie Fnatic, cotă de 1.45.

Concluzii GamerLegion VS Fnatic

Deși meciul se arată clar în favoarea celor de la Fnatic, partida se va disputa pe o singură hartă. Așadar, scorul începe de la 0 la 0, deci ambele echipe au șanse egal, în teorie. Scena de eSports este una dinamică, iar pentru ponturi pariuri GamerLegion VS Fnatic vom miza pe numărul de runde, care ne va oferi o cotă de 1.57 la Betano pariuri esports. Tot de la aceeași competiție vezi predicțiile noaste și pentru MOUZ vs OG. Să fie cu spor(t)!

Alte ponturi utile:

wydad casablanca al hilal
Campionatul Mondial al Cluburilor
04.02.2023
Stade Moulay Abdallah
Chindia UTA
Superliga
03.02.2023
Stadionul Eugen Popescu
rapid bucuresti fc voluntari
Superliga
04.02.2023
Stadionul Giulești
Juventus Lazio
Cupa Italiei
02.02.2023
Allianz Stadium
lens nice
Ligue 1
01.02.2023
Stade Bollaert Delelis
fc hermannstadt FC Arges
Superliga
04.02.2023
Stadionul Municipal, Sibiu