PGL Major Antwerp
17.04.2022
Twitch
MOUZ
OG
mouz
vs
og
Peste 26,5 runde pe Harta 1
1.70
15:45

Pariuri esports MOUZ vs OG – PGL Major Antwerp – 17.04.2022

Alexandru Lupu
15 aprilie 2022

Salutare! Meciurile din eSports devin din ce în ce mai apreciate, iar casele de pariuri ne oferă o mulțime de pariuri și cote interesante. În acest articol vom discuta despre o partidă de Counter Strike, disputată în cadrul turneului de calificări PGL Major Antwerp și anume MOUZ vs OG.

Informații despre PGL Major Antwerp

  • Turneul PGL Major ne oferă cea mai importantă competiție din scena de Counter Strike Global Offensive. Pentru a se califica la acest eveniment, echipele sunt nevoite să treacă printr-o etapă de calificări. Etapa se desfășoară în meciuri din toate regiunile, într-un sistem de BestOf1, respectiv BestOf3.
  • După RMR și Challengers Stage, un număr total de 16 organizații se vor lupta pentru trofeu și o bună parte din fondul de premiere. Pentru această ediție, organizatorii oferă 1 milion de Euro. Pentru aceste dueluri, organizatorii au ales cele mai clasice și apreciate hărți de Counter Strike Global Offensive.
  • PGL Major RMR Europa A va începe cu o sesiune de BestOf1, iar apoi unele partide vor continua pe cel puțin două hărți de joc. Așadar, avem parte de multe ponturi pariuri esports. După primele runde din grupă, unele echipe vor continua partidele într-un sistem de BestOf3, acolo unde doar o parte se vor califica mai departe.

Statisici echipe MOUZ VS OG

  • MOUZ se clasează pe locul 17 la nivel mondial. Echipa are o rată de câștig de 57% și trece printr-o formă destul de modestă. Totuși, a reușit 4 victorii în ultimele partide disputate, însă împotriva unor echipe destul de mediocre. MOUZ reprezintă, însă, o echipă puternică și determinată, care este foarte apreciată în scena de Counter Strike Global Offensive.
  • OG trece printr-o fază ofensivă excelentă. Echipa are o rată de câștig de 75% și se clasează pe locul 18 la nivel mondial. Organizația are un stil de joc agresiv, dinamic și inteligent, fiind o echipă de Top. După ce în trecut forma echipei a fost una foarte slabă, se pare că organizația și-a găsit echilibrul și este gata de atac!

Cote & Ponturi Pariuri MOUZ VS OG

Partida dintre MOUZ VS OG se va disputa pe o singură hartă. Echipele sunt apreciate în scena de eSports și au un stil de joc ofensiv. Așadar, partida se anunță una destul de echilibrată. Cote pariuri MOUZ VS OG sunt oferite de Betano, o platformă modernă și sigură pentru pariuri eSports.

  • MOUZ are o cotă de 1.87 la victorie, în timp ce OG a primit la Betano pariuri eSports tot o cotă de 1.87. Pariul Peste 25.5 Runde vine într-o cotă de 1.50, în timp ce Peste 26,5 Runde pe Harta 1 ne oferă o cotă de 1.70. Pentru runda de pistoale, echipele primesc, din nou, cotele de la victorie.
  • Pentru ponturi pariuri MOUZ VS OG vă propunem o variantă excelentă, ce vine într-o cotă de 1.70. Este vorba despre Pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1. Cel mai probabil vom avea parte de o partidă echilibrată, iar acest lucru ne va aduce câștigul pe bilet. De asemenea, pentru ponturi pariuri MOUZ VS OG vă recomandăm și victoria celor de la OG, care se află într-o formă bună la momentul actual.

Concluzii MOUZ VS OG

Partida disputată între MOUZ VS OG PGL reprezintă cel mai echilibrat duel din grupa A. Astfel, echipele au un stil de joc ofensiv, iar forma este una destul de similară. Fiind vorba despre o partidă disputată într-un sistem de BestOf1, nu există însă foarte multe opțiuni de pariere. Totuși, am ales un pariu excelent, ce vine într-o cotă de 1.70 la Betano pariuri eSports. Vezi pe site ponturile noastre și pentru disputa gamerlegion vs Fnatic! Pariază în siguranță pe BETuri.ro!

Alte ponturi utile:

inter milano AC Milan
Serie A
05.02.2023
San Siro
AS Roma empoli
Serie A
04.02.2023
Stadio Olimpico
as monaco basket Real Madrid
Euroliga
03.02.2023
Salle Gaston Medecin
olympiacos bc anadolu efes
Euroliga
03.02.2023
Stark Arena, Belgrad
marseille nice
Ligue 1
05.02.2023
Stade Velodrome
derrick lewis sergey spivak
UFC
05.02.2023
UFC Apex, Las Vegas