gambit
faze clan
IEM Katowice
25.02.2022
Victorie Gambit
1.62
20:00 - Twitch

Gambit VS FaZe – IEM Katowice 2022 Sferturi de finală

Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

Gambit vs FaZe, sferturi de finală IEM Katowice 2022. Cele mai bune partide din IEM Katowice 2022 sunt aici! Organizațiile de top au ajuns până în etapa de sferturi de finală, iar aici găsești ponturi excelente. De asemenea, Betano pariuri eSports ne oferă o colecție diversificată de pariuri și cote interesante. Așadar, rămai cu noi pentru o analiză completă.

Evenimentul IEM Katowice 2022 a început cu o sesiune de Play-In. Acolo, din 16 echipe participante, doar 8 au avut șansa să se califice în etapa de grupe. Pentru marele eveniment, organizatorii oferă nu mai puțin de 1 milion de dolari fond de premiere. În funcție de rezultate, banii se vor împărți între echipele participante.

Fiind vorba despre un turneu de top, cele mai bune echipe participă. Astfel, meciurile sunt foarte interesante, iar cotele de pariuri ne oferă multe pariuri bune. După ce etapa de grupe din IEM Katowice 2022 s-a încheiat, a venit timpul pentru Sferturile de finală. Două echipe s-au calificat deja în etapa de Semifinale, câștigând prin Upper Bracket.

Cele mai ofensive organizații participă la IEM Katowice 2022

Evenimentul se va desfășura în perioada 17-27 februarie. Meciurile de CSGO s-au disputat în sistemul Cel mai bun din Trei Hărți. Astfel, fiecare echipa și-a ales harta favorită, în timp ce harta decisivă a fost aleasă de joc. Totuși, marea finală a evenimentului ne va oferi un sistem de Cea mai bună din 5 mape.

Evenimentele din scena de CS:GO sunt foarte apreciate, iar organizatorul pentru această ediție este respectat. Pe lângă premiile în bani, echipele vor primi și puncte pentru clasamentul general HLTV. Așadar, vom avea parte de foarte multe partide disputate și interesante.

Cote & Ponturi pariuri Gambit VS FaZe

Cote pariuri Gambit VS FaZe oferite de Betano pariuri eSports sunt excelente. Există foarte multe opțiuni de pariere, iar noi îți vom prezenta cele mai bune ponturi pariuri Gambit VS FaZe. Ambele echipe au un stil de joc foarte bun și trec printr-o formă excelentă de CS:GO.

  • Pe Betano pariuri eSports Gambit a primit o cotă de 1.62 pentru o victorie. FaZe are o cotă de 2.20. Așadar, echipa gazdă este favorită la câștigarea acestui duel. Totuși, ambele echipe trec printr-o formă bună și au un stil foarte bun de joc.
  • Un pariu foarte interesant pentru acest duel este Peste / Sub Runde pe Harta 1 sau 2. Astfel, îți vom prezenta niște cote pentru acest pariu. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.53. Cât despre pariul Peste 26.5 Runde pe Harta 1, aici operatorul ne oferă o cotă de 1.87. Dacă ambele echipe au o mapă ofensivă, ambele pariuri vor fi câștigătoare.
  • Poți plasa bilete și pe pariuri mai interesante, ce vin în cote mărite. Peste 2,5 Hărți în Meci are o cotă de 2.02. Așadar, pentru a fi câștigător, este necesar ca ambele organizații să câștige cel puțin o mapă din acest BestOf3. Există și alte opțiuni precum Scor Corect, Handicap Runde și altele.
  • Ponturi pariuri Gambit VS FaZe încep cu victoria echipei gazdă. Organizația trece printr-o formă excelentă, iar cota este una foarte bună. Totuși, poți miza și pe pariul de Runde prezentat mai sus, acolo unde este necesar ca ambele organizații să aibă o hartă ofensivă. Pentru o cotă de 2+, îți recomandăm pariul Peste 2,5 Hărți în meci.

Hai cu noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru un plus de inspirație la pariuri!

Statistici Gambit VS FaZe

Gambit a avut un an excelent și, în continuare, trece printr-o formă bună. Echipa se află pe locul 2 la nivel mondial și este una dintre cele mai ofensive organizații din lume. Cât despre rata de câștig din ultimele trei luni, Gambit a înregistrat o rată de 76%. La ultimul turneu la care a participat înainte de IEM Katowice, echipa s-a clasat pe locul 1, după 4 victorii consecutive.

FaZe este o echipă apreciată în scena de eSports. Organizația se află pe locul 9 la nivel mondial, conform site-ului HLTV. În ultimele trei luni de eSports, organizația a obținut o rată de câștiguri de 62%. Astfel, forma echipei este una destul de bună. Înainte de a se califica la IEM Katowice, FaZe a câștigat grupele turneului BLAST Premier Spring.

Concluzii

Ponturi pariuri Gambit VS FaZe vă oferă o mulțime de cote excelente. Partida este una disputată între două organizații echilibrate, cu un stil de joc inteligent. Totuși, casele de pariuri indică victoria echipei gazdă, care trece printr-o perioadă excelentă de CS:GO. Există multe tipuri de pariuri ce pot fi câștigătoare, iar Peste / Sub Runde pe Harta 1 poate fi unul dintre acestea.

Nu uita ca tot vineri se joacă și Virtus.Pro vs G2 în aceeași fază a competiției!

Alte ponturi utile:

gais
aik stockholm
Allsvenskan
22.07.2024
Stadion Gamla Ullevi
lugano
fenerbahce
Champions League
23.07.2024
Stockhorn Arena
red bull bragantino
athletico paranaense
Campeonato Brasileiro Série A
22.07.2024
Nabi Abi Chedid