IEM Katowice
15.02.2022
ENCE
Entropiq
ence
vs
entropiq
peste 25,5 runde pe Harta 1
1.55
14:40 - Twitch

ENCE VS Entropiq – IEM Katowice 2022 Play-In

Alexandru Lupu
14 februarie 2022

Salutare! Categoria de sport electronice din cadrul beturi.ro îți oferă cele mai bune ponturi pariuri. Scena de eSports organizează foarte multe turnee interesante, iar partidele ne oferă o mulțime de opțiuni pentru pariuri esports excelente.

Evenimentul începe cu o sesiune de Play-In, acolo unde 16 echipe se vor duela pentru a obține un loc în marele eveniment. Astfel, doar 8 echipe vor ajunge în următoare etapa și vor concura pentru marele premiu. Pentru această sesiune de calificări, organizatorii oferă și un fond de 28.000 de dolari.

Intel și ESL organizează o ediție unde cele mai bune echipe din lume se duelează. Pentru ediția de anul acesta, IEM Katowice 2022, organizatorii oferă un fond de premiere în valoae de 1 milion de dolari.

Evenimentul începe cu o sesiune de Play-In, acolo unde 16 echipe se vor duela pentru a obține un loc în marele eveniment. Astfel, doar 8 echipe vor ajunge în următoare etapa și vor concura pentru marele premiu. Pentru această sesiune de calificări, organizatorii oferă și un fond de 28.000 de dolari.

Partidele se vor disputa în sistem de BestOf1, BestOf3 și BestOf5.

Evenimentul se va desfășura în perioada 17-27 februarie. În această perioadă, echipele de CSGO se vor duela în sistemul de BestOf3. Vom avea parte de o serie de Double Elimiation, urmată de Playoff-uri. Câștigătoarele de grupe vor ajunge în semifinale, în timp ce locurile 2 și 3 se vor califica pentru sferturi de finală. 

Cât despre marea finală, acest meci se va disputa în sistemul de BestOf5. Astfel, ambele organizații vor avea la dispoziție două hărți alese. Cât despre mapa decisivă, aceasta va fi aleasă, automat, de către joc. Toate partidele se vor transmite live și gratuit pe platforma Twitch.

Cote & Ponturi pariuri ENCE VS Entropiq

Pentru ponturi pariuri ENCE VS Entropiq îți voi prezenta pentru început cele mai bune cote oferite de MaxBet. Partida se va disputa în sistemul de BestOf1, iar pariurile vor fi destul de limitate. Totuși, există multe cote interesante pentru această partidă.

  • ENCE are o cotă de 2.15 pentru o posibilă victorie pe site-ul celor de la MaxBet pariuri esports. Adversarii de la Entropiq vin într-o cotă de 1.72. Așadar, se anunță un meci echilibrat din partea caselor de pariuri. Stilul de joc agresiv definește ambele echipe, deci cel mai bine evităm aceste două opțiuni.
  • Total Runde pe Harta 1 vine cu multe opțiuni de pariuri pentru cote pariuri ENCE VS Entropiq. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.55, respectiv 1.84. Dat faptul că ambele echipe au un stil de joc similar, acest pariu reprezintă cea mai bună variantă.
  • Pentru ponturi pariuri ENCE VS Entropiq, după cum am menționat și mai sus, pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 este unul excelent. Cota de 1.55 ne oferă o șansă de a înmulții miza, iar evenimentul poate fi combinat și cu alte partide de sport sau esports.

Statistici ENCE VS Entropiq

ENCE se clasează pe locul 22 la nivel mondial. Echipa este recunoscută pe plan internațional pentru stilul său agresiv de joc, dar și eficient. Totuși, în ultimele turnee disputate în scena de eSports, organizația nu a reușit mare lucru, fiind eliminată foarte rapid din competiții. Totuși, echipa este una solidă și destul de experimentată.

Entropiq este echipa aflată pe locul 10 în clasamentul general HLTV. Cu o rată de câștig de 69%, Entropiq este una dintre cele mai bune organizații de CSGO la momentul actual. Forma echipei este de asemenea una foarte bună, organizația reușind un win streak de 5 partide în eSports.

Concluzii

MaxBet pariuri esports ne oferă foarte multe cote interesante. Dacă echipa ta favorită joacă în acest duel, poți paria și direct pe victorie. În mod normal, echipele pleacă cu șanse de 50-50, chiar dacă cotele sunt un pic diferite. Totuși, cel mai bun pariu rămâne cel Peste 25,5 Runde pe Harta 1.

Pentru și mai multe ponturi bune, hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri. Cele mai tari evenimente din lumea sportului sunt analizate de echipa noastră! Joi avem parte de FURIA vs Astralis!

Alte ponturi utile:

rennes lens
Ligue 1
01.04.2023
Roazhon Park
ratiopharm ulm u bt cluj
Eurocup
29.03.2023
Ratiopharm Arena
Cadiz Sevilla
La Liga
01.04.2023
Estadio Nuevo Mirandilla
Oțelul Galați csa steaua
Liga 2
30.03.2023
Stadionul Oțelul
cremonese Atalanta
Serie A
01.04.2023
Stadio Giovanni Zini
auxerre troyes
Ligue 1
01.04.2023
Stade de l’Abbe-Deschamps