IEM Katowice
25.02.2022
Virtus.Pro
G2
virtus pro
vs
g2
Peste 25.5 Runde pe Harta 1
1.53
16:30 - Twitch

Virtus.Pro VS G2 – IEM Katowice 2022 Sferturi de finală

Alexandru Lupu
23 februarie 2022

Virtus.Pro vs G2, spectacol digital! Bine ai revenit în categoria de sport electronic. Turneul IEM Katowice 2022 ne-a oferit o mulțime de partide interesante, însă acesta a fost doar începutul. Turneul a ajuns în etapa de sferturi de finală, iar echipele sunt pregătit să ofere ce au mai bun. Astfel, ți-am pregătit o mulțime de ponturi pariuri esports.

Turneul IEM Katowice 2022 este unul dintre cele mai apreciate evenimente de CSGO. Pentru ediția de anul acesta, IEM Katowice 2022, organizatorii oferă un fond de premiere în valoare de 1 milion de dolari. Cele mai bune organizații participă la acest turneu de eSports.

Evenimentul a început și cu o sesiune Play-In, acolo unde 16 s-au duelat pentru a obține un loc în marele evenimente. Totuși, doar 8 echipe au reușit să se califice în următoarea etapă a turneului. În prima sesiune, fondul de premiere a fost unul modest, de 28.000 euro. Astfel, dupa etapa de grupe, s-a ajuns și în sferturi de finală.

Meciurile se desfășoară în sistemul de BestOf3.

Evenimentul principal se va desfășura în perioada 17-27 februarie. În această perioadă, echipele de CSGO se vor duela în sistemul de BestOf3. Vom avea parte de o serie de Double Elimiation, urmată de Playoff-uri. Câștigătoarele de grupe vor ajunge în semifinale, în timp ce locurile 2 și 3 se vor califica pentru sferturi de finală. 

Cât despre marea finală, acest meci se va disputa în sistemul de BestOf5. Ambele organizații vor avea la dispoziție două hărți alese. Cât despre mapa decisivă, aceasta va fi aleasă, automat, de către joc. Toate partidele se vor transmite live și gratuit pe platforma Twitch.

Cote & Ponturi pariuri Virtus.Pro VS G2 Esports

Partida disputată între Virtus.Pro și G2 se anunță una incendiară. Astfel, ți-am pregătit cele mai bune cote oferite de operatorul Betano. Pentru ponturi pariuri Virtus.Pro VS G2 îți voi prezenta mai multe opțiuni de pariere interesante. În plus, operatorul dispune de o colecție bogată de tipuri de pariuri pe sport electronic.

  • Din punctul de vedere al caselor de pariuri, duelul va fi unul foarte echilibrat. Astfel, cotele pentru pariul de Victorie sunt echilibrate. Virtus.Pro are o cotă de 2.00 pentru o posibilă victorie în acest meci. Cât despre G2, echipa a primit o cotă de 1.75 pentru un rezultat pozitiv. Astfel, se anunță un meci incendiar și disputat.
  • Dacă vrei să mizezi pe runde, atunci înseamnă că ești un parior adevărat de eSports. Acest meci ne poate aduce multe cote câștigătoare pentru acest pariu. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 are o cotă de 1.53. Cât despre pariul Peste 26.5 Runde, aici vom avea o cotă de 1.87. 
  • Pe Betano pariuri eSports există și alte variante interesante. Cote pariuri Virtus.Pro VS G2 sunt excelente și pentru pariul Scor Corect. De asemenea, poți plasa bilete și pe Handicap pe Rundă, Câștigător Runde Pistoale, Total kill-uri pentru jucători și multe altele.
  • Pentru ponturi pariuri Virtus.Pro VS G2 îți prezint două variante. Astfel, vei avea de ales între două cote excelente oferite de Betano pariuri eSports. Primul pont este Peste 25.5 Runde pe Harta 1. De asemenea, poți plasa un bilet pentru o cotă mai mare pe victoria echipei G2 Esports.

Hai pe Telegram BETuri dacă vrei să ai parte de cote la pariuri sportive de top, zi de zi!

Statistici Virtus.Pro VS G2

Virtus.Pro este una dintre cele mai respectate organizații din regiunea CIS. Organizația se clasează pe locul 4 la nivel mondial și trece printr-o formă destul de bună. Cât despre rata de câștig în ultimele trei luni de eSports, organizația a obținut un procent de 81%. Ultimul eveniment câștigat de Virtus.Pro a fost ESL Challenger February, acolo unde a obținut 4 victorii consecutive și a plecat acasă cu marele premiu.

G2 este, de asemenea, o echipa foarte apreciată în scena de eSports. Organizația se clasează pe locul 5 conform HLTV și are o rată de câștig de 68%. Cunoscută pentru stilul de joc agresiv și inteligent, echipa este una foarte solidă și ofensivă. În etapa de grupe IEM Katowice 2022, organizația a obținut 3 victorii din 4 meciuri disputate. Astfel, forma este una bună.

Concluzii

Partida dintre Virtus.Pro VS G2 va fi, cu siguranță, una cel puțin interesantă. Ambele echipe caută victoria în acest meci, iar stilul ofensiv va fi utiliat. Unul dintre cele mai bune pariuri pe care poți miza este Peste 25,5 Runde pe Harta 1. Astfel, dacă organizațiile vor obține cel puțin 10 runde, pariul va fi unul câștigător. Totuși, oferta de pariere este foarte diversificată.

Tot vineri se joacă și Gambit vs FaZe, tot în sferturile de finală ale Intel Extreme Masters Katowice.

Alte ponturi utile:

Fiorentina Cagliari
Serie A
02.10.2023
Stadio Artemio Franchi
FCSB u cluj
Superliga
02.10.2023
Arena Națională, București
Newcastle United burnley
Premier League
30.09.2023
St. James Park
Everton luton town
Premier League
30.09.2023
Goodison Park
hajduk split dinamo zagreb
SuperSport HNL
01.10.2023
Stadion Poljud
salernitana inter milano
Serie A
30.09.2023
Stadio Arechi