NiP
Endpoint
PGL Major Antwerp
21.04.2022
Twitch
Sub 26,5 Runde pe Harta 1
1.64
13:15

NiP vs Endpoint – Ponturi eSports – PGL Major Antwerp

Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

Bine te-am regăsit în categoria de eSports! Locul de unde obții cele mai bune bonusuri, cote & ponturi eSports pentru meciurile de sport electronic. Pentru partida NiP vs Endpoint am ales MaxBet, un operator de încredere, acolo unde obții cote excelente. De asemenea, datele tale sunt mereu în siguranță pe această platformă modernă și securizată.

Informații despre PGL Major Antwerp

  • Turneul PGL Major ne oferă cea mai importantă competiție din scena de Counter Strike Global Offensive. Pentru a se califica la acest eveniment, echipele sunt nevoite să treacă printr-o etapă de calificări. Etapa se desfășoară în meciuri din toate regiunile, într-un sistem de BestOf1, respectiv BestOf3.
  • PGL RMR și-a disputat partide în toate regiunile importante ale lumii, oferind meciuri spectaculoase. După ce Europa a avut parte de grupa A, această regiune începe și grupa B, ce se anunță una spectaculoasă și extrem de echilibrată.
  • Pentru această ediție, organizatorii oferă 1 milion de Euro. Partidele se vor desfășura pe cele mai apreciate hărți de Counter Strike Global Offensive. PGL Major RMR Europa A va începe cu o sesiune de BestOf1, iar apoi echipele vor continua și într-un sistem de BestOf3. Doar cele mai bune organizații se vor califica mai departe, în funcție numărul de victorii.

Statistici echipe NiP VS Endpoint

  • NiP se clasează pe locul 7 la nivel mondial, fiind una dintre cele mai ofensive organizații la momentul actual. Echipa vine cu o rată de 57% victorii în ultima perioadă și este gata să obțină un loc la turneul major de PGL. În ultima participare oficială, la ESL Pro League Season 15, NiP a ajuns până în etapa de semifinale, după ce a reușit multe victorii și meciuri excelente.
  • Endpoint vine dintr-un alt TIER, aflându-se pe locul 46 la nivel mondial. Forma echipei este una destul de bună, cu o rată de câștig de 59%. În ultimele 5 partide disputate în scena de eSports, organizația a obținut 4 victorii, reușind să demonstreze forța ofensivă. Totuși, într-un duel împotriva unei echipe puternice, Endpoint a pierdut cu scorul de 0 la 2, fără să câștige nici o mapă.

Cote & Ponturi eSports NiP VS Endpoint

Pentru ponturi pariuri NiP VS Endpoint vom începe cu prezentarea cotelor. Operatorul MaxBet ne oferă o ofertă diversificată pentru sportul electronic, iar cotele sunt excelente. Citește în continuare și despre cele mai bune ponturi esSports pentru NiP VS Endpoint.

  • NiP are o cotă de 1.20 la victorie, în timp ce Endpoint a primit 3.80. Așadar, gazdele sunt clar favoriții meciului. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.72, în timp ce Peste 26.5 are o cotă de 2.09. Cât despre pariurile pe Sub Runde Harta 1, primim pentru pariurile de mai sus o cotă de 1.98, respectiv 1.64. De asemenea, puteți paria și pe Scor Exact.
  • Pentru ponturi pariuri NiP VS Endpoint există puține variante, meciul fiind disputat pe o singură hartă. De asemenea, victoria celor de la NiP au o cotă mică. Am ales o variantă de Sub 26.5 Runde pe Harta 1, ce vine într-o cotă de 1.64. Pentru ca acest pariu să fie unul câștigător, este necesar ca NiP să nu piardă mai mult de 10 runde în partidă. Vezi extra ponturi, chiar și pentru live, pe grupul de Telegram BETuri!

Concluzii

Cotele pentru disputa NiP VS Endpoint sunt destul de limitate, însă am ales un pariu cu mari șanse de câștig. NiP este echipa mult mai experimentată și trece printr-o formă ofensivă excelentă. După primele etape, echipele vor avansa către un sistem de BestOf1, respectiv BestOf3, în funcție de rezultate. Revenim atunci cu alte ponturi eSports valoroase! Nu uita că ai pronosticuri și din alte sporturi pe site, dar și oferte de la casele de pariuri de care ar trebui să profiți. Profită, de pildă, de un bonus fără depunere de la Getsbet. Spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

gloria buzau
Sepsi
Superliga
22.07.2024
Stadionul Gloria
Dinamo Bucuresti
petrolul ploiesti
Superliga
21.07.2024
Stadionul Arcul de Triumf