ESL Pro League
03.04.2022
Heroic
NAVI
heroic
vs
navi
Peste 26.5 Runde pe Harta 1
1.85
20:30

Heroic VS NaVi – Ponturi Pariuri Esports – ESL Pro League

esports
31 martie 2022

Heroic vs NaVi, o nouă ciocnire la cel mai înalt nivel în eSports. Scena de eSports este una competitivă și dinamică, iar operatorii de pariuri sportive ne oferă cele mai bune cote. Noi ți-am pregătit cele mai bune pariuri esports. Această industrie se dezvoltă, iar partidele sunt interesante.

Atunci când spui ESL Pro League, orice jucător de CS:GO se gândește la unul dintre cele mai importante evenimente. Pentru ediția de anul acesta, cele mai importante organizații de eSports se duelează. Organizatorii, alături de sponsori, au pregătit un fond de premiere ce depășește suma de 800.000 de dolari. Astfel, ESL Pro League devina una dintre cele mai bine plătite competiții pentru titlul Counter Strike: Global Offensive.

Cum se desfășuară ESL Pro League Season 15

ESL Pro League Season 15 va începe cu 4 grupe, fiecare având un număr de 6 echipe participante. Dacă primul loc va avansa spre Sferturile de finală, locurile 2 și 3 vor merge în Playoff-uri. Restul de 3 echipe vor pleca acasă, primind doar o mică compensație. Astfel, fiecare echipa va disputa 5 partide în etapa de grupe, având astfel mai multe șanse de a obține punctele necesare.

Meciurile se vor disputa pe cele mai populare hărți ale acestui joc – Dust2 & Mirage fiind cele mai populare și apreciate. Fiecare organizație va avea dreptul de a își alege câte o mapă, fiind vorba depsre un sistem BestOf3. Totuși, marea finală se va disputa într-un sistem de BestOf5, cu cel puțin 3 hărți disputate în partidă.

Pariuri eSports Heroic VS NaVi

Pentru cote Heroic VS NaVi, MaxBet pariuri eSports oferă cele mai generoase cote. Aici poți paria în siguranță, astfel ca datele tale să fie mereu protejate. În continuare vom discuta și despre cele mai bune cote și ponturi pariuri pentru această partidă de sport electronic.

  • Cote pariuri Heroic VS NaVi de la MaxBet Pariuri Esports sunt excelente. Heroic primește o cotă de 2.16 în cazul unei victorii. NaVi, favorita evenimentului, a primit de asemenea o cotă de 1.66. Totuși, ambele echipe au un stil de joc similiar și la fel de ofensiv.
  • Pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.55. Cât despre Peste 26.5 Runde pe Harta 1, vom avea la MaxBet o cotă de 1.85. Dacă ambele organizații vor avea o hartă ofensivă, ambele pariuri pot fi câștigătoare. Așadar, acest tip de pariu este unul destul de eficient.
  • Ponturi pariuri Heroic VS Navi îți oferă două tipuri de pariuri interesante, ce vin în cote bune. Primul pont este despre pariul Peste 26.5 Runde pe Harta 1, cu o cotă de 1.85. De asemenea, pariul Peste 2,5 Hărți în meci oferă o cotă excelentă de 1.96 pentru acest duel.

Statistici Heroic VS NaVi

Heroic, una dintre cele mai inteligente echipe din acest joc, se clasează pe locul 5 la nivel mondial. Forma echipei este una destul de bună, organizația înregistrând o rată de câștig de 77% în ultimele trei luni de eSports. La ultimul turneu la care a participat, Pinnacle Winter 3, Heroic a plecat acasă cu marele premiu, după 3 victorii încheiate cu scorul de 2 la 0.

NaVi se menține drept cea mai puternică echipă din lume conform HLTV. Organizația se clasează pe primul loc și are o rată de câștiguri de 60% în ultima perioadă de sport electronic. După ce a câștigat BLAST Premier World Final 2021, pentru NaVi a urmat o clasare pe locul 4-6, respectiv 3-4 în următoarea perioadă. Totuși, organizația este una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

Concluzii

Duelul dintre Heroic și NaVi se anunță unul foarte spectaculos și echilibrat, iar cotele oferite de MaxBet sunt excelente. Ți-am pregătit două ponturi pentru acest duel, iar cu bonusul de bun-venit pentru eSports poți obține un pariu gratuit în valoare de 50 RON. Profită acum și câștigă cu eSports!

Hai alături de noi și pe canalul de Telegram BETuri pentru și mai multe ponturi gratis!

Alte ponturi utile:

hamburg hertha
Bundesliga
23.05.2022
Volksparkstadion, Hamburg
Sassuolo AC Milan
Serie A
22.05.2022
Mapei Stadium – Citta del Tricolore
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
23.05.2022
Roland Garros
u cluj Dinamo Bucuresti
Liga 1
21.05.2022
Cluj Arena
vitesse utrecht
Eredivisie
22.05.2022
GelreDome, Arnhem
Lazio Verona
Serie A
21.05.2022
Stadio Olimpico