BLAST Premier Spring Groups 2022
03.02.2022
BIG
Evil Geniuses
big
vs
evil geniuses
Victorie BIG
1.50
19:30 - Twitch

BIG vs Evil Geniuses – Ponturi BLAST Premier Spring 2022

esports
31 ianuarie 2022
5/5 - (2 votes)

BIG vs Evil Geniuses! Secțiunea de eSports de pe BETuri.ro îți oferă informații desrepe cele mai interesante partide. Meciurile din scena de CSGO sunt foarte apreciate, iar cotele sunt excelente. Astfel, operatorii caselor de pariuri online ne oferă o ofertă diversificată de pariere.

Hai alături de noi pe canalul de Telegram BETuri pentru un contact non-stop cu cele mai tari ponturi!

Ce oferă turneul BLAST Premier Spring Groups 2022

Turneul este organizat într-o formulă destul de simplă, iar meciurile se vor disputa în sistemul de BestOf3 (Cea mai bună echipă din 3 mape). BLAST Premier Spring Groups începe cu etapa de Group Stage, formată din 3 grupe. Apoi, în funcție de rezultate, fiecare organizație se va duce în Lower Final sau Upper Final. Fiecare dintre aceste grupe va avea câte o echipă câștigătoare.

Per-total, 12 organizații de TOP vor participa la acest eveniment. Pentru acest turneu, organizatorii au pregătit suma de 177.500 de dolari. În funcție de rezultate și de clasament, această suma va ajunge la echipele participante. Evenimentul se va desfășura în perioada 28 Ianuarie – 6 Februarie, iar MaxBet ne oferă multe cote interesante.

Primele 6 echipe se vor califica la turneul BLAST Premier Spring Final, în timp ce restul de 6 se vor califica în etapa de Spring Showdown. Evenimentul are o miză importantă pentru toat echipele, acest turneu fiind foarte apreciat în scena de eSports. Toate echipele ce participă la acest eveniment sunt înscrise în contextul de parteneriat, pe care fiecare organizație l-a semnat alături de BLAST. Turneul este organizat într-o formulă destul de simplă, iar meciurile se vor disputa în sistemul de BestOf3 (Cea mai bună echipă din 3 mape).

Dari să vedem ce pariuri eSports am găsit pentru tine în duelul BIG VS Evil Geniuses!

Cote & Ponturi pariuri BIG VS Evil Geniuses

  • BIG a primit de la MaxBet pariuri esports o cotă de 1.50 pentru o victorie în acest meci. Echipa adversă, Evil Geniuses, are o cotă de 2.58. Așadar, organizația gazdă pleacă cu prima șansă în acest duel, fiind echipa mai eficientă în ultimele dueluri.
  • Total Runde pe Harta 1 vine cu o mulțime de opțiuni de pariuri pentru cote pariuri BIG VS Evil Geniuses. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.53, respectiv 1.81. De asemenea, pariul Peste 27.5 Runde pe Harta 1 vine la Maxbet într-o cotă de 2.23. Dacă ambele echipe vor reuși să obțină multe runde, putem avea parte de foarte multe opțiuni câștigătoare pentru acest tip de pariu.
  • De asemenea, există și alte pariuri interesante la MaxBet. Puteți plasa un bilet pe pariul Peste 2,5 Hărți în meci, Handicap Runde, Gazde / Oaspeți pe Harta 1 sau 2. Așadar, diversitatea din eSports este una excelentă.
  • Pentru ponturi pariuri BIG VS Evil Geniuses îți prezint o cotă excelentă. Este vorba despre pariul Peste 25,5 Runde pe Harta 1. Ambele echipe sunt ofensive și au un line-up destul de solid. Așadar, dacă organizațiile vor obține câte 10 runde, pariul va fi unul câștigător. Meciul se anunță unul echilibrat, chiar dacă cotele sunt destul de diferite pentru cele două organizații.

Statistici echipe BIG VS Evil Geniuses

  • BIG se clasează pe locul 13 pe plan mondial, echipa fiind recunoscută și apreciată de mulți gameri de CSGO. În ultimele trei luni de eSports, organizația a reușit o rată de câștig de 47%. Cu un stil de joc ofensiv și echilibrat, BIG este una dintre cele mai bune echipe din Europa.
  • Turneul V4 Future Sports Festival i-a adus echipei o clasare pe locurile 3-4, echipa reușind 2 victorii din 3 meciuri disputate. Apoi, evenimentul BLAST Premier Fall Final 2021 a fost unul slab, acolo unde echipa s-a clasat pe locurile 7-8. Apoi, orgaizația BIG a participat și la turneul IEM Winter 2021, obținând locurile 9-12. Pentru Funspark, echipa s-a clasat pe locul 3.
  • Evil Geniuses nu are nici un rank la momentul actual, echipa trecând printr-o etapă de reconfigurare. Forma echipei este una destul de slabă, organizația nereușind să obțină o clasare cel puțin modestă la ultimele turnee unde a participat. Unul dintre cele mai bune evenimente la care EG a participat a fost IEM Fall 2021 North America, acolo unde s-a clasat pe locul 5. Ce va fi deci în duelul BIG vs Evil Geniuses?

Concluzii BIG VS Evil Geniuses

Deși ambele echipe au un stil de joc foarte interesant, BIG pleacă cu prima șansă de a obține victoria. MaxBet ne oferă niște cote foarte bune, iar pariul Peste 25,5 Runde pe Harta 1 în meciul BIG vs Evil Geniuses este unul excelent. O cotă similară este și pentru victoria echipei gazdă din acest duel de eSports.

Pe BETuri ai și ponturi din lumea sportului. Îți propunem Burkina Faso – Senegal și Argentina – Columbia!

Alte ponturi utile:

jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
los angeles fc fc dallas
MLS
30.06.2022
Banc of California Stadium
ryan peniston duckworth
ATP
28.06.2022
Wimbledon
duckworth ryan peniston
ATP
28.06.2022
Wimbledon
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
28.06.2022
Wimbledon
djurgarden hammarby
Allsvenskan
03.07.2022
Tele2 Arena