ESL Pro League
02.04.2022
Astralis
NAVI
astralis
vs
navi
victorie NaVi
1.47
20:30

Astralis VS NaVi – Ponturi Pariuri Esports – ESL Pro League

esports
31 martie 2022

Astralis vs NaVi, e-sports la cel mai înalt nivel. Evenimentele din eSports ne oferă o mulțime de partide interesante. Astfel, în această categorie ți-am pregătit cele mai bune ponturi pariuri și cote CSGO. Rămâi cu noi pentru o analiză a meciului disputat între Astralis și NaVi. Ambele echipe sunt experimentate, însă forma este una diferită.

Turneul ESL Pro League este unul dintre cele mai apreciate în scena de CSGO, iar evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 15. În această competiție, cele mai bune echipe din lume se duelează. Premiul este unul pe măsură, fondul având suma de 823.000 de dolari. Astfel, prima echipa va pleca acasă cu 175.000 de dolari și marele trofeu. Cât despre restul sumei, acesta va fi împărțită între restul organizațiilor.

ESL Pro League Season 15 – doar echipe de TOP

Să discutăm un pic despre turneul. ESL Pro League Season 15 este compus din 4 grupe. Fiecare grupă are un număr de 6 organizații participante, care au fost selectat aleatoriu. În această etapă, organizațiile vor juca 5 meciuri, disputând astfel un meci împotriva fiecărei echipe din grupă. La final, echipa de pe locul 1 va avansa în sferturile de finală. Locurile 2 și 3 vor avea în Playoff-uri.

Toate partidele din ESL Pro League Season 15 se vor disputa în sistemul de BestOf3. Mai exact, fiecare organizație va alege câte o hartă preferată, iar robotul pe cea decisivă. Cât despre marea finală, acolo vom avea parte de un sistem de BestOf5. Pe același model se va desfășura și Astralis vs NaVi.

În total, un număr de 24 de organizații se vor duela de-a lungul acestui eveniment. Unele echipe sunt invitate prin parteneriat direct, în timp ce restul participă datorită ESL World Rank. Pentru ediția de anul acesta, organizatorii desfășoară evenimentul pe cele mai populare și apreciate hărți de Counter Strike Global Offensive. Așadar, ne așteaptă o mulțime de partide disputate și interesate.

Pariuri esports Astralis VS NaVi – ESL Pro League

  • Cote pariuri Astralis vs NaVi sunt prezentate de MaxBet pariuri eSports. Astralis a primit o cotă de 2.60 pentru o posibilă victorie, cota fiina una ridicată. Cât despre NaVi, favorita evenimentului, aceasta are o cotă de 1.47. Totuși, pentru forma echipelor, cotele sunt excelente.
  • Să discutăm și despre pariul Peste / Sub Runde pe Harta 1. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine într-o cotă de 1.50 la MaxBet pariuri esports. De asemenea, pariul Peste 26.5 Runde pe Harta 1 ne oferă o cotă excelentă de 1.81. Pentru ca acest pariu să fie câștigător, este necesar ca ambele echipe să aibe o prima hartă ofensviă.
  • Operatorul oferă și alte tipuri de pariuri interesante. Spre exemplu, pariul Peste 2,5 Hărți în meci are o cotă de 2.05. Sub 2,5 Hărți ne oferă o cotă de 1.71 la pariuri MaxBet. De asemenea, există și pariuri de tipul Scor Corect, Handicap Runde și multe altele.
  • Pentru Ponturi Pariuri Astralis VS NaVi îți propun două pariuri foarte interesante. Primul constă în victoria echipei oaspete și îți oferă o cotă de aproape 1.50. De asemenea, pariul Peste 25.5 Runde pe Harta 1 vine cu o cotă excelentă de eSports.

Statistici Astralis VS NaVi

Astralis trece printr-o formă modestă. Echipa nu a reușit să câstige mare lucru în ultimul timp, stilul de joc fiind unul destul de slab. Organizația se clasează pe locul 11 la nivel mondial, având o rată de câștig de 50%. La IEM Katowice, Astralis a obținut un loc în clasamentul 7-8, după 2 victorii și tot atâtea înfrangeri.

NaVi este numărul 1 la nivel mondial. În ultimele trei luni de eSports însă, rata de câștig a scăzut de la 90% la 60%. Totuși, formația a demonstrat faptul că este una foarte stabilă și echilibrată, având un stil de joc agresiv și inteligent. În cadrul IEM Katowice 2022, NaVi a ajuns până în semifinale, câștigând 3 partide din 4 disputate.

Concluzii

Partida disputată între Astralis vs NaVi va avea un rol important pentru grupa D din ESL Pro Leauge Season 15. Ți-am pregătit cele mai bune cote și ponturi pariuri, iar la MaxBet poți paria în siguranță. În plus, ai și un bonus pentru eSports, cât și cele mai bune metode pentru a realiza depuneri și retrageri.

Pe canalul de Telegram BETuri ai și mai multe ponturi gratis, special pentru tine!

Alte ponturi utile:

vitesse utrecht
Eredivisie
22.05.2022
GelreDome, Arnhem
Lazio Verona
Serie A
21.05.2022
Stadio Olimpico
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
23.05.2022
Roland Garros
Fiorentina Juventus
Serie A
21.05.2022
Stadio Artemio Franchi
az alkmaar heerenveen
Eredivisie
22.05.2022
AFAS Stadion
FC Barcelona Lyon
Women’s Champions League
21.05.2022
Juventus Stadium