PGL Major Stockholm
26.10.2021
Astralis
Copenhagen Flames
astralis
vs
copenhagen flames
Victorie Astralis
1.57
11:00 - Twitch

Astralis VS Copenhagen Flames – Ponturi Pariuri PGL Major Stockholm – 26.10.2021

esports
25 octombrie 2021

Salutare și bine te-am (re)găsit pe site-ul nostru de pariuri. Astralis VS Copenhagen Flames reprezintă meciul din PGL Major Stockholm, noua competiție de CSGO care urmează să înceapă. Indiferent că vrei să afli detalii despre o partidă disputată în fotbal, baschet, tenis, sau chiar în sportul viitorului (eSports), aici este locul perfect. Împreună cu cei mai buni analiști sportivi, îți vom oferi cele mai bune și obiective ponturi de pariere. În plus, la noi pe site vei găsi și o mulțime de oferte prin care poți obține bonusuri foarte bune.

După ce scena de eSports a jocului Counter Strike Global Offensive a avut parte de un an senzațional, cu o mulțime de evenimente și turnee disputate, titlul va avea parte, la sfârșitul acestei luni, de primul turneul Major al anului: PGL Major Stockholm 2021. Acesta este cel mai important turneul al anului, iar premiile sunt pe măsură.

În această rundă se mai dispută și duelul dintre Team Spirit vs FaZe întâlnire analizată de echipa noastră pe site.

În ce forma vine turneul PGL Major Stockholm – Astralis VS Copenhagen Flames

Evenimentul PGL Major Stockholm reprezintă cel mai mare turneu disputat în scena de eSports al jocului CSGO. La eveniment vor participa 16 dintre cele mai bune echipe ale lumii, iar meciurile se anunță unele foarte spectaculoase. Opt echipe sunt deja calificate pentru marea scenă. Alte opt se vor duela pentru un loc în competiție. Astfel, turneul va începe cu scena de Challengers Stars. Acolo, doar 8 echipe din cele 16 participante se vor califica.

Sesiunea de calificări de la Challengers Stars se va disputa în perioada 26 – 29 Octombrie, iar nume mari din eSports își vor duce lupta pentru un loc în marele evenimente. Astfel, organizații precum Heroic, Astralis, FaZe, Virtus.Pro și multe altele se vor duela. Prima etapa din Challengers Stars se va disputa într-un sistem de BestOf1. Acolo, harta va fi aleasă de către joc. Dar să vedem mai multe detalii înainte de duelul Astralis vs Copenhagen Flames!

Fond de premiere și echipe pentru PGL Major Stockholm

Fondul de premiere pentru acest turneu este în valoare de 2 milioane de dolari. Major-ul devenind astfel cea mai bine plătită competiție din competițiile de CSGO. Sesiunea de calificări a venit în urma evenimentelor RMR, acolo unde echipele au obținut puncte pentru un loc la marele eveniment. Echipa câștigătore va pleca acasă cu 1 milioane de euro, în timp ce locul secund va obține 300.000 de euro. Restul fondului se va împărți între echipe, în funcție de locul obținut.

Turneul se va desfășura în perioada 30 octombrie – 07 noiembrie. Toate partidele se vor transmite, în direct, pe canalul de Twitch al organizatorilor. De asemenea, vor exista și foarte multe opțiuni de pariere pentru aceste partide. Pe lângă premiile în bani, echipele vor obține și o mulțime de puncte HLTV pentru aceste meciuri, turneul fiind așteptat de foarte multe echipe.

Cote & Ponturi Pariuri Astralis VS Copenhagen Flames

Cotele pentru meciurile din PGL Major Stockholm ne vor oferi o diversitate de tipuri de pariuri. Iar noi îți vom prezenta cele mai bune variante. Astăzi discutăm despre partida disputată și cote pariuri Astralis și Copenhagen Flames. Deși echipele au o experiență foarte diferită în scena profesionistă, organizația oaspete a reușit o mulțime de rezultate excelente în ultimele luni de CSGO. Astfel, pentru predicții pariuri Astralis VS Copenhagen Flames ți-am pregătit o analiză completă.

  • Astralis are o cotă de 1.57 în cazul unei victorii, în timp ce Copenhagen Flames primește o cotă de 2.45 pentru o posibilă victorie. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 are o cotă de 1.64, în timp ce Peste 26.5 Runde pe Harta 1 primește o cotă de 1.96. Pentru pariul Peste 27.5 Runde pe Harta vom avea o cotă de 2.40. Astralis primește o cotă de 1.80 pentru câștigarea primei runde, în timp ce oaspeții au o cotă de 2.06.
  • Maxbet Pariuri ne oferă și pariul Par / Impar, care vine într-o cotă de 2.03, respectiv 1.75. De asemenea, există și foarte multe variante de cote pentru pariul Handicap Runde pe Harta 1. Pariul Primul la 6, respectiv Primul la 12 Runde, vine cu cote favorizante pentru echipa gazdă. Fiind un meci disputat pe o singură hartă, multe pariuri nu sunt disponibile pentru acest meci.
  • Trecând la ponturi pariuri Astralis VS Copenhagen Flames vom începe cu pariul pe echipa gazdă, care este echipa mult mai experimentată la acest turneul final. Astfel, vom primi o cotă de 1.57 pentru o victorie a celor de la Astralis. Un alt tip de pariu pe care vi-l recomandăm este Sub 27.5 runde pe Harta 1, pariu ce ne oferă o cotă de 1.53.

Statistici echipe Astralis VS Copenhagen Flames

Astralis a fost, pentru o bună perioadă de timp, cea mai bună organizație de CSGO din lume. Acest lucru s-a confirmat atât prin numărul de turnee câștigate de echipă, cât și de jocul inteligent de care organizația a dat dovadă. Totuși, Astralis se clasează în acest moment pe poziția a 9-a în clasamentul general HLTV, cu o rată de câștig de 58%. Ultimul turneul pentru organizație a fost IEM Fall 2021, eveniment la care Astralis a reușit să obțină a 4-a poziție.

Copenhagen Flames este, în prezent, una dintre revelațiile acestui joc. Echipa se află pe locul 14 în clasamentul general și are un winrate de 78%, devenind astfel una dintre cele mai ofensive și eficiente organizații de CSGO. După ce a obținut locul 7 în cadrul IEM Fall 2021 și a reușit să învingă multe echipe de top, organizația a avut un parcurs excepțional și în cadrul evenimentului Elisa Invitational Fall 2021, acolo unde însă a pierdut marea finală (0-2) cu Fiend. Ce va fi acum în duelul Astralis vs Copenhagen Flames?

Concluzii

În concluzie, pentru ponturi pariuri Astralis VS Copenhagen Flames pariul principal este victoria echipei gazdă, care este mult mai experimentată în acest titlu. Totuși, scena de eSports este foarte dinamică și ne poate oferi o partidă foarte echilibrată. Ți-am pregătit cele mai bune predicții pariuri Astralis VS Copenhagen Flames, cât și o analiză completă a meciului, ca tu să poți alege cel mai bun tip de pariu.

Poți accesa și pagina noastră pentru ponturi pariuri fotbal unde echipa noastră ți-a pregătit cele mai tari avancronici de pe marile scene ale fotbalului. Pe Facebook și Telegram BETuri găsești cote și ponturi fresh pentru biletele tale!

Spor(t) în eSports!

Alte ponturi utile:

romania kazahstan
2021 World Women’s Handball Championship
05.12.2021
Pabello Ciutat de Castello
Bologna Fiorentina
Serie A
06.12.2021
Stadio Renato Dall'Ara
Napoli Atalanta
Serie A
04.12.2021
Stadio Diego Armando Maradona
AS Roma inter milano
Serie A
04.12.2021
Stadio Olimpico
fc botosani universitatea craiova
Liga 1
06.12.2021
Stadionul Municipal, Botoșani
FC Barcelona Betis Sevilla
La Liga
04.12.2021
Camp Nou