Ghid pariuri esports

ghid pariuri esports online

Azi venim cu o propunere interesantă pentru această perioadă. Este vorba despre pariuri esports. Dacă ești gamer, vei fi încântat să afli că multe jocuri sunt și în oferta caselor de pariuri.  În cadrul acestui articol o să îți spunem care sunt cele mai populare jocuri pe care se poate paria și te vom ajuta să îți formezi și o primă părere despre pariurile de acest tip.

Fiind un iubitor al sportului, în special al fotbalului, suntem siguri că ai jucat de foarte multe ori în viața ta FIFA. Într-o zi în care meciurile sunt puține ca număr poți alege să pariezi pe meciurile de FIFA.  Alte jocuri foarte populare pe care se poate paria sunt DOTA 2, Counter-Strike sau League of Legends. Cel puțin odată în viață ai jucat aceste sporturi dar acum ai și ocazia să plasezi pariuri esports.  De câțiva ani jocurile E-sports se află în oferta caselor de pariuri din țara noastră și au chiar cote foarte bune.

Dacă nu ai încredere în sporturile virtuale poți să alegi să pariuri esports. Chiar dacă la prima vedere poate nu ai încredere, ține cont că ele generate de jucători profesioniști care ar face totul să câștige. Acești jucători profesioniști numiți și gameri. Aceasta este meseria lor și în plus premiile puse în joc sunt unele foarte consistente. 

Profită de un bonus la case de pariuri de top!

Pariuri esports pentru FIFA

FIFA este cel mai popular joc pe calculator. De-a lungul anilor jocul de FIFA a avansat și el, iar cel din 2020 este unul cât se poate de modern și foarte aproape de realitate. Încearcă să compari FIFA 98 cu FIFA 20 și o să vezi cât de mult a evoluat acest joc. Este și normal să fie cel mai popular joc pe calculator din moment ce fotbalul este sportul rege. Așa cum se pot face pariuri pe fotbalul real, se pot face și pariuri esports.

Ca și în fotbalul real, la FIFA sunt două echipe, fiecare conduse de unul sau doi jucători. De obicei durata unui meci este de 12 minute dar pot fi setate și alte interval de timp. Fiecare jucător de FIFA își poate orice jucător care să îi reprezinte echipa. Jocul de FIFA poate fi locul în care orice jucător să își îndeplinească visul și să vadă jucătorii preferați împreună.  

Esport – pariuri pe FIFA

Legat de pariuri esports, așa cum am mai spus ele au fost introduce în oferta caselor de pariuri. Pentru jocul de FIFA pariurile disponibile sunt foarte populare. Ca și în fotbalul real putem paria pe rezultatul final al meciului. În plus avem pariuri disponibile pentru rezultatul primei reprise dar și pentru numărul de goluri, peste sau sub 2,5 goluri. Un alt pariu care este foarte interesant legat de jocul de FIFA este cel referitor la numărul exact de goluri. Astfel putem paria pe unul, două, trei sau mai multe goluri. Aceste tipuri de pariuri ne aduc cote foarte interesante de pe urma cărora putem câștiga sume importante.

Pariuri e-sporturi pe Counter Strike

Counter Strike este un joc foarte popular în țara noastră. Aproape că nu este tânăr care nu a jucat în viața lui Counter. La prima vedere jocul este destul de simplu. Sunt două echipe formate din 5 jucători. Una dintre echipe se numește Tero (teroriști) și cealaltă echipă Counter (contra teroriști).  Obiectivul teroriștiilor este să plaseze o bombă pe terenul echipei adverse. Este necesar de 35 de secunde ca bomba să explodeze dar în acest timp Counterii au timp să o dezamorseze. Dacă bomba va exploda vor câștiga teroștii, iar dacă va fi dezamorsată vor caștiga Counterii. O altă metodă de câștig este să reușești să împuști toți componenții echipei adverse. Pare simplu, nu-i așa? De ce să nu încerci și pariuri CS Go?

În cadrul duelurilor pe care putem plasa pariuri esports, o echipă este timp de 15 runde tero după care tot 15 runde Counter.În jocurile de Counter Strike profesioniste sunt aproximativ 6-7 hărți pe care se joacă. Astfel din acest motiv poți paria pe câștigătorul unei harți dar pe câștigătorul întregului meci.Așa cum era și normal, fiind un joc atât de popular, Counter-ul a pătruns și în oferta caselor de pariuri.

Pariuri esports pentru League of Legends

League of Legends este și el un joc foarte popular  în rândul iubitorilor de jocuri pe calculator. Și pe meciurile cele mai importante din League of Legends se poate paria. Acest joc este unul destul de ușor de înțeles. Sunt două echipe, formate din 5 jucători care la rândul lor conduc câte un personaj.  Fiecare echipă are propria bază dar și turnuri de apărare. Pe parcursul jocului personajele pot dobândi noi abilități care să le facă mai puternice. Obiectivul jocului este să distrugi turnurile de apărare ale adversarului dar și baza. După ce ai distrus baza adversă ești declarat câștigător al meciului. Cum știai deja și pe meciurile de League of Legends poți să plasezi pariuri esports. Cotele oferite sun unele destul de bune și dacă ai inspirația necesară poți câștiga sume importante.

DOTA 2 este un joc asemănăntor cu League of Legends. Nu credem că mai este nevoie să spunem că grafica este diferită, personajele dar abilitățile pe care acestea le au. Dacă ești un bun cunoscător ale jocului DOTA 2 poți alege să mize fără probleme pe acest tip de pariuri esports. Mai ales că unt multe turnee pe care poți paria.

De ce ai alege pariuri esports?

Pariuri e-sporturi nu au apărut de foarte mult timp în oferta caselor de pariuri. Acest tip de pariuri se găsește cel mai mult pe platformele online. Trebuie să știi că aceste jocuri sunt controlate în totalitate de jucători profesioniști  și nu este ca în cazul sporturilor virtual unde doar norocul contează. Ca și în cazul oricărui pariu ai nevoie și de o doză de noroc. Pentru a veni în avantajul tău și pentru a vedea că totul este cât se poate de real, dacă dorești poți beneficia de live-stream. Astfel poți vedea în timp real ce se întâmplă în jocul pe care tu ai ales să pariezi.

În plus, îți oferim un sfat de care ar trebui să ți cont atunci când alegi să mizezi pe pariuri e-sporturi.  Ar fi indicat să plasezi pariuri pe jocul la care ai cele mai bune cunoștințe. Astfel, în cazul jocurilor DOTA 2 sau League of Legends, dacă ai cunoștințe foarte bune despre arme sau eroi, poți profita de cote foarte bune. Așa cum am spus, jucătorii sunt grupați în echipe. Astfel dacă tu cunoști tactica uneia dintre cele două echipe, poți ajunge să beneficiezi de cote foarte mari de pe urma cărora să câștigi sume importante. Informații despre jucători și echipele din aceste jocuri nu o să le găsești de obicei pe site-uri sportive. Aceste informații vor fi găsite pe site-urile specializate de gaming. Aceste pariuri esports pot să îți aducă un profit foarte mare, cu condiția să pariezi informat și responsabil.

Mult noroc!

Citește și articolul despre pariuri virtuale!