Baumbet Pariuri Sportive - Oferta, informații și păreri

Ultimul update pe: ianuarie 11, 2021
4.6/5 - (40 votes)

Baumbet pariuri este cea mai importantă casă de pariuri din Transilvania, fiind o agenție 100% românească. Citește aici cum îți faci cont, dar și cum iei bonusul de bun venit de până la 500 lei! Poți profita și de pariurile gratuite săptămânale de la Baumbet Online. Ce mai aștepți? Află mai multe din recenzia noastră!

Scurt Istoric

Baumbet Pariuri a obținut licența în România în 2017 și s-a dezvoltat treptat de la câteva locații în Dumbrăveni, județul Sibiu, la o adevărată agenție de pariuri și slot-machine.

Dacă vrei să începi aventura Baumbet online trebuie să știi că există două site-uri diferite pentru offline și online. Dacă vrei să pariezi online trebuie să accesezi baumbet.ro, în timp ce dacă vrei doar să consulți oferta trebuie să intri pe http://www.baum.bet/, acolo unde poți să verifici starea biletului, dar și să generezi coduri pe care să le plasezi în agenții.

Rating 8.2
Anul Înființării 1996
Licență ONJN L1170663W000707
Telefon 0374941858
Întrebări generale suport@baumbet.ro

Plusuri și minusuri Baumbet pariuri - Merită să îți faci cont ?

Baumbet oferă avantaje, dar și dezavantaje în raport cu alte case de pariuri online din România. Merită sau nu merită să îți faci cont la Baumbet? Asta decizi doar tu.

 • Bonus de 500 de lei la prima depunere
 • Pariu gratuit de până la 500 de lei în fiecare săptămână
 • Funcția de cashout
 • Retrageri pe loc prin agenție
 • Bonus de 8% pentru fiecare depunere realizată în agenții
 • Lipsă transmisiuni live stream video
 • Chatul live funcționează destul de greu

Iată ce poți găsi în rândurile de mai jos legat de Baumbet pariuri:

 1. Înregistrare Baumbet – Cum îmi fac cont la Baumbet?
 2. Baumbet depunere – Cum fac prima depunere Baumbet pariuri?
 3. Baumbet retragere – Cum retragi bani de la Baumbet pariuri?
 4. Ce bonusuri primești la Baumbet pariuri?
 5. Cum faci un bilet la pariuri Baumbet?
 6. Oferta Baumbet – pariuri prelive și pariuri live.
 7. Live streaming video Baumbet.
 8. Aplicația Baumbet – Cum putem să pariem de pe telefon?
 9. Contact Baumbet.
 10. Baumbet Pareri.
 11. Concluzii.

Nu rata seria de întrebări frecvente și răspunsuri din finalul articolului!

1. Baumbet Pariuri – Cum te înregistrezi online

Dacă vrei să deschizi un cont Baumbet pariuri trebuie să accesezi în primul rând linkul de pe site-ul nostru. Pe pagina dedicată caselor de pariuri online găsești mereu cele mai bune oferte. Apoi, pentru a finaliza o înregistrare Baumbet ai nevoie de datele personale din buletin, dar și un nume de utilizator sau numărul de telefon.

Primul pas pentru a deschide cont nou Baumbet este completarea rubricilor de Prenume și Nume aflate în fruntea listei de înregistrare. Ulterior trebuie să alegi un nume de utilizator pe care îl vei folosi la logare, dar și o parolă pe care trebuie să o confirmi.

Data nașterii, adresa de e-mail, limba și moneda sunt alte rubrici obligatorii în procesul de creare cont Baumbet. Dacă ești rezident român ai nevoie de CNP, iar în cazul în care ai rezidența în altă țară va trebui să treci datele din pașaport.

Baumbet pariuri solicită adresa exactă, precum și țara sau codul poștal. Ultimul pas pentru înregistrare este completarea întrebării de securitate, dar și a codului Captcha.

La final trebuie să accepți termenii și condițiile, dar și să confirmi faptul că ai peste 18 ani și dacă ești sau nu de acord să primești bonusuri și corespondență publicitară.

Pentru clienții noi se parcurge procesul de verificare Baumbet, fiind nevoie de o poză cu un act de identitate la prima depunere. Verificare cont Baumbet este un pas pe care trebuie să îl parcurgi în mod obligatoriu, dar care nu-ți va răpi mult timp.

2. Cum faci prima depunere Baumbet pariuri?

Baumbet, la fel ca toate casele de pariuri online, are ca metodă principală de depunere cardul de credit. Depunerea minimă la Baumbet Pariuri este de 20 de lei, în timp ce depunerea maximă este de 9.000 de lei.

Baumbet pariuri oferă șansa unor depuneri și retrageri prin agenție. Dar dacă ai depus mai mult de 200 euro ești obligat să verifici contul înaintea unor altor depuneri. La Baumbet nu sunt percepute taxe în momentul depunerii, însă banca poate reține un mic comision de 1 sau 2% în momentul tranzacției.

 • Carduri de credit și debit Visa / Mastercard + card Revolut – depunerea minimă este de 20 lei, cea maximă de 9,000 lei. Banii intră pe loc
 • Skrill / Neteller – depunere Baumbet minimă cu portofele electronice este de 20 lei, cea maximă de 9,000 lei.
 • Paysafecard – poți efectua depuneri și cu Paysafecard. Depunerea minimă este și aici de 20 de lei. Dar nu poți retrage banii prin această metodă! Depunerea maximă este de 9.000 de lei. Cartelele paysafe au valori de 25, 50, 100, 200 și 300 de lei la terminale.
 • Trustly – acesta este un transfer bancar rapid. În acest caz suma minimă la depunere BaumBet este de lei. Cea maximă este nelimitată
 • Depunere în agenție – Baumbet pariuri are și depunere în agenție, iar suma minimă acceptată este de 20 de lei, în timp ce suma maximă nu este stabilită.

Pentru a putea depune bani la Baumbet pariuri trebuie să intri la secțiunea „Depozit de bani” în secțiunea de sus a paginii de pornire. Pagina te va redirecționa către o zonă în care butonul „Depozit” este vizibil și prioritar pentru o astfel de operațiune.

Modalități de depunere Baumbet

Dacă vrei să depui prin card de credit atunci trebuie să completezi nume, prenume, număr card, data expirării cardului și CVV (codul de securitate de pe spatele cardului). Trebuie să știi că depunerile se pot efectua doar cu propriul card, deoarece altfel pot exista probleme în momentul procesului de verificare.

Depunerile prin Skrill/Neteller/paysafecard se realizează cu ajutorul contului pe care îl deții pe această platformă. În momentul depunerii ai nevoie de numele de utilizator și parola pentru a accesa propriul tău cont.

Cea mai simplă metodă de depunere este prin agenție. Asta deoarece totul se face în câteva secunde. În momentul în care ajungi la o agenție stradală trebuie doar să înmânezi buletinul și suma de bani pe care vrei să o depui în contul tău de utilizator. Cei din agenție vor depune banii instant și poți paria în câteva secunde.

3. Cum retragi bani de la Baumbet pariuri? Care este cea mai rapidă metodă?

Cel mai fericit moment din viața de parior este momentul retragerii banilor din contul de pariuri online. Retragere minimă Baumbet este de 50 de lei indiferent de metoda pe care o alegi, iar durata depinde în funcție de metoda aleasă.

Cea mai rapidă metodă de retragere Baumbet este prin agenție. Însă și aici, la fel ca și la restul retragerilor trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC înainte să poți scoate banii din cont. La acest proces de verificare trebuie să trimiți cu un act de identitate, o factură de utilități sau un extras de cont care să dovedească reședința.

Retrageri Baumbet se pot realiza doar prin aceeași metodă prin care banii au fost depuși. În cazul în care ai depus totuși prin paysafecard trebuie să știi că retragerea se va face prin agenție și trebuie să mergi să-ți ridici banii personal.

Cât durează retragerile la Baumbet pariuri?

Timpul de așteptare diferă în funcție de fiecare metodă de retragere, dar contează și dacă în trecut ai mai retras de la casa de pariuri respectivă.

 • Carduri de credit / debit – retragere minimă de 50 lei, aceasta este procesată în 2-4 zile lucrătoare. Nu există taxe din partea Baumbet, dar banca ar putea să ia un mic comision pentru transfer.
 • Skrill / Neteller – retragere minimă de 50 lei, aceasta este procesată în maxim 1-2 zile lucrătoare. Taxele sunt zero la această metodă
 • Retragere agenții Baumbet – retragerea minimă de 50 lei, iar cea maximă de 3,000 lei. Banii pot fi ridicați imediat după ce ai primit mailul de confirmare al retragerii.

Pentru a finaliza o retragere de pe Baumbet trebuie să te loghezi în primul rând pe contul tău de utilizator. După ce ai intrat în cont trebuie să accesezi „Contul Meu”, secțiunea „Retrageri”. După ce ai selectat metoda de plată dorită vei completa suma pe care vrei să o retragi și apeși „Pasul următor”. Dacă ai o retragere din locații stradale trebuie să selectezi agenția din care vrei să o faci, iar după confirmarea tranzacției poți pune mâna pe bani.

4. Ce bonusuri primești la Baumbet pariuri ?

Baumbet pariuri este una dintre casele de pariuri care oferă cel mai mare bonus la prima depunere. Dacă ești client nou poți încasa un bonus Baumbet de bun venit de până la 500 de lei la secțiunea de promoții din cadrul bonus prima depunere Baumbet.

Pentru a beneficia de Baumbet bonus trebuie să intri pe site și să accesezi rubrica „Promoții”. Ulterior, selectează „Pariuri Sportive – 100% bonus de bun venit”. Dacă apeși butonul de „Ia bonusul acum” vei fi redirecționat către pagina de „Depunere” După ce face un depozit de maximum 500 de lei vei primi un pariu bonus 100% egal cu suma depusă. Următoarele două depuneri (depunerile 2 și 3) îți aduc două pariuri gratuite egale cu 100% din suma depusă de tine (maxim 100 lei pentru depunerea cu nr. 2 și maxim 50 lei pentru depunerea cu nr. 3).

Nu uita că există un bonus casino Baumbet, de până la 1500 RON. Cât despre ofertele speciale, ține minte că avem o pagină dedicată acesta pe site-ul nostru. Așa că vei afla primul dacă apare o astfel de ofertă și la Baumbet, de pildă.

Cât trebuie să rulez banii la Baumbet pariuri?

În cazul bonusului de bun venit rulaj Baumbet se realizează destul de ușor. Bonusul va putea fi accesat după ce rulezi suma depusă o dată pe cote de 1.60+. Pentru a putea retrage bonusul, este necesar să îl rulezi de 10 ori pe cote de 1.60+ în maxim 30 de zile de la creditare.

Condiții rulare Baumbet sunt ușor de îndeplinit. Asta întrucât o cotă de 1.60 se poate găsi ușor într-o zi cu multe evenimente. E drept, există case de pariuri care au obligații mai lejere decât condiții rulare bonus Baumbet.

E foarte important în momentul în care beneficiezi de un bonus să nu te gândești la condiții de rulare. Asta deoarece ai timp 30 de zile pentru a paria pe ce meci vrei. Nu există condiții rulare bonus Baumbet pentru pariurile gratuite pe care le primești.

Baumbet pariuri oferă un pariu gratuit de până la 500 de lei în fiecare săptămână – Cum funcționează ?

Baumbet oferă și alte bonusuri interesante după ce te-ai înregistrat. O promoție excelentă te ajută să îți recuperezi banii dacă pierzi un bilet pe un singur meci. Plasează un pariu format din exact 4 evenimente. Dacă acesta va fi pierdut doar la un singur meci, îți vei primi banii înapoi sub forma unui pariu gratuit, până la suma de 300 lei. Pariul Gratuit este fără condiții de rulaj!

Tot ce trebuie să faci este să plasezi pariuri pe baumbet.ro. Nu contează dacă sunt câștigătoare sau pierzătoare. Si vei primi pariuri gratuite săptămânale Baumbet de până la 500 Lei! Acesta va fi creditat în fiecare zi de luni. Și va fi acordat pentru pariurile plasate săptămâna precedentă.

Pentru a putea obține pariurile gratuite trebuie să pariezi minim 50 de lei pe bilet și o cotă minimă de 1.65 și vei primi bonusuri după cum urmează:

Număr bileteMiză MinimăCotă MinimăPariu Gratuit
10-19 Bilete50 leiMinim 1.6550.00
20-29 bilete50 leiMinim 1.65100.00
30-39 bilete50 leiMinim 1.65200.00
40-49 bilete50 leiMinim 1.65400.00
50+ bilete50 leiMinim 1.65500,00

5. Cum faci un bilet la pariuri Baumbet

Baumbet este una dintre casele de pariuri din România cu cea mai mare ascensiune în ultima perioadă. Pariorii români au o alternativă foarte bună față de casele de pariuri clasice și pot paria pe siteul Baumbet.ro.

Ca să pariezi la Baumbet ai nevoie de un cont nou de pariuri pe care îl poți deschide foarte ușor. În momentul în care ai deja cont, următorul pas este să efectuezi prima ta depunere. Dacă ai contul și bani pe el poți să plasezi primul tău pariu.

Din păcate, la Baumbet pariuri nu avem serviciu de live streaming. Meciurile nu sunt transmise video. Vei avea afișat doar scorul și câteva statistici despre partida respectivă.

Site-ul Baumbet este extrem de ușor, iar în partea stângă ai campionatele de top, în timp ce în partea superioară sporturile. Cauți meciul dorit și apeși cota pe care o dorești, iar astfel adaugi pe biletul tău de pariuri primul pronostic.

După ce ai pus pariul dorit poți să alegi miza și într-un final plasezi biletul prin apăsarea butonului „Plasați Pariu”. Află de pe Beturi.ro și cum faci verificarea bilet Baumbet.

6. Oferta Baumbet – Prelive & Live

Oferta de pariuri este foarte bogată la Baumbet. Poți paria pe cele mai exotice meciuri de fotbal, tenis, volei sau E-Sports.

Ai șansa să pariezi inclusiv pentru evenimente antepost, dar și pe alegeri politice din diferite țări. Baumbet are o secțiune de Mega Cote unde găsești cele mai bune recomandări la cote mărite.

Dacă vrei o casă de pariuri cu o ofertă bogată de pariuri, atunci Baumbet este locul unde te regăsești perfect.

La Baumbet România poți paria inclusiv pe cursele de cai sau câini. Dar și bilete de tip loto. Oferta Baumbet live este dezvoltată și poți găsi pariuri inclusiv pentru numărul de puncte pe care le înscriu jucătorii de hochei sau baschetbaliștii din cele mai importante campionate.

Baumbet pariuri live are și cashout, o funcție care te ajută enorm în timpul pariurilor. Aproape toate casele de pariuri online au în acest moment funcția de cashout prin care îți poți închide pariul înainte de finalizare lui.

7. Live streaming video Baumbet

Singurele competiții pe care le poți vedea live streaming video la Baumbet sunt meciurile de Counter-Strike, Dota, League of Legends sau StarCraft.

Din păcate, această casă de pariuri nu a ajuns la un acord pentru transmiterea unui număr mai mare de meciuri din alte sporturi. Totuși, există șanse ca pe viitor cei de la Baumbet să transmită mai multe partide live video.

8. Baumbet aplicație mobilă – Cum putem să pariem de pe telefon

Operatorul are de curând și o aplicație. Această aplicatie Baumbet este una modernă și ușor de accesat. Baumbet ios sau Baumbet Android sunt disponibile pentru tine, dacă vrei să treci la nivelul următor cu pariurile tale.

Baumbet.ro se mișcă bine și nu ai probleme pentru plasarea pariurilor. În schimb, nu poți să-ți personalizezi aplicația ca la alte case de pariuri. Marele minus în cazul aplicației Baumbet este legat de notificări. Nu vei primi notificări în momentul în care se marchează sau se stabilește rezultatul unui bilet. Acest lucru se întâmplă la alte aplicații de pariuri pe mobil.

Dacă pariezi doar în anumite momente de pe mobil atunci acest lucru nu te va încurca prea tare. În cazul în care ești un parior care utilizează frecvent telefonul pentru a plasa bilete acest lucru este destul de complicat.

9. Baumbet Contact

Baumbet stă destul de slab la partea de relații cu clienții și oferă doar două metode prin care poți rezolva problemele cu departamentul tehnic.

Această casă de pariuri pune la dispoziție numărul de telefon 0744 764 072 pentru cei care doresc să apelez. Departamentul de relații cu clienții funcționează în perioada 8:00 – 20:00.

Dacă ești client Baumbet poți să trimiți și E-mail la suportclienti@baum.bet pentru probleme legate de bilete și pariuri. Despre modalitățile pentru contact Baumbet am scris mai pe larg într-un articol din secțiunea de Ghid Pariuri.

Baumbet în Social Media

Baumbet România îl are ca ambasador pe Ionel Ganea, fostul mare jucător român. Operatorul sportiv este foarte activ pe rețelele de socializare și încearcă să devină cât mai cunoscut. Zi de zi au oferte pentru cele mai tari meciuri de fotbal din Europa.

În plus, pe pagina de Facebook găsești cele mai interesante statistici pentru meciurile tari. Nu uita că și noi suntem super activi pe pagina noastră de Facebook, dar și pe Telegram BETuri!

10. Baumbet Pareri

Chiar dacă Baumbet este o casă de pariuri relativ nouă, jucătorii sunt foarte mulțumiți. Cei mai mulți dintre pariori sunt mulțumiți de numărul de cum arată site-ul, oferta de pariere și faptul că pot retrage prin agenție.

Singurul dezavantaj al celor de la Baumbet este lipsa transmisiunilor video. Totuși, Baumbet este singura casă de pariuri din România care oferă bonus la fiecare depunere prin agenție. Dacă efectuezi o depunere de 4000 de lei te vei alege cu un bonus de 300 de lei.

11. Concluzii

Aceasta a fost recenzia noastră pentru Baumbet Pariuri. Nu uita că pe pagina dedicată găsești cele mai pertinente opinii de pe piață. În plus, pe site-ul nostru găsești inspirație zi de zi pentru biletul tău. Fie că vorbim de predicții fotbal sau ponturi pariuri, acolo unde găsești la un loc cele mai bune pronosticuri din sport. Pentru tine am pregătit și ghidul pariorului începător, pe care îl regăsești în pagina aferentă. Pe BETuri.ro ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin de experiența pariurilor online.

Întrebări Comune

Cine deține Baumbet?

Baumbet este o casă 100% românească. Casa este deținută de SC Baum Online SRL, o firmă din Sibiu.

Cum iau bonusul de bun venit de la Baumbet?

Vezi secțiunea dedicată din această recenzie. Dar și articolul dedicat bonusului de bun venit de la Baumbet, pe site-ul nostru. Foarte pe scurt: apeși pe butonul de „Profită acum!” de pe această recenzie și urmezi pașii descriși mai departe în acest articol. Tot procesul nu-ți va lua mai mult de 5 minute.

Cum joc pe Baumbet?

Site-ul e simplu de înțeles. La fel și maniera în care poți plasa bilete la pariuri sportive. Descriem procedura mai sus în acest articol. Dacă ești începător în pariurile online, îți recomandăm cu căldură pagina de Ghid Pariuri, pentru articole extrem de utile pentru orice începător.

Cum îmi iau banii de la Baumbet?

Procedura de retragere este foarte simplă. Ea este descrisă mai sus în acest articol. Dar i-am dedicat un articol întreg și în secțiunea de Ghid Pariuri. Totul pentru ca tu să fii informat și inspirat!

Pot să văd meciuri pe Baumbet?

Din păcate, singurele transmisiuni live disponibile în prezent sunt cele de la competițiile de E-sports. Probabil că în viitor acest operator va oferi și alte streaminguri live.