smartbet pariuri sportive

SmartBet Pariuri Sportive – Oferta integrală a operatorului

Autor: Vlad Marina
Ultimul update pe: iulie 29, 2022
5/5 - (1 vote)

Smart Bet a intrat în industria pariurilor în anul  2014 și de atunci a devenit una dintre cele mai importante case de pariuri din țară, cu cote mari și caracteristici uimitoare. SmartBet pariuri sportive se poate mândri cu una dintre cele mai importante și variate platforme de pariuri sportive din România. 

Pe parcursul acestui articol veți afla informații importante cu privire la operatorul Smart Bet Pariuri Sportive. Printre acestea menționăm ceea ce este disponibil în oferta de SmartBet Pariuri Sportive, agențiile Smart Bet și program de lucru Smart Bet, tipuri de pariuri pe SmartBet, procesul de verificare bilet SmartBet sau modalitățile de contact SmartBet.

Pe site-ul nostru poți găsi și alte articole similare ce pot fi de interes pentru jucători. Te invităm să arunci o privire peste oferta de pariuri Efbet, oferta de pariuri Mozzart Bet, oferta de pariuri Seven sau oferta de pariuri de la Betmen, Senatorbet sau Magnumbet

Opțiuni de pariere în lumea sportivă – SmartBet Pariuri Sportive

Cotele de pariuri disponibile în oferta SmartBet Pariuri Sportive sunt concepute cu o senzație retro pentru a face pariurile mai ușoare, iar cotele oferite de Smart Bet sunt surprinzător de bune.

Chiar dacă cotele se schimbă, Smart Bet Pariuri Sportive garantează cele mai bune prețuri pentru toate cursele de cai din Marea Britanie și Irlanda, astfel încât cotele de pariuri se compară favorabil cu alte case de pariuri sportive. Apreciem faptul că Smart Bet oferă și strategii de pariuri cu handicap asiatic și ne plac pariurile pe fotbal.

Smart Bet oferă o gamă largă de sporturi. Există o mulțime de piețe pe care poți să pariezi, cu aproximativ 30 de sporturi diferite din care să alegi. Aceste piețe sunt susținute de o mare varietate de opțiuni de pariere. Există puțin mai puține opțiuni decât alți operatori majori, dar mai mult decât suficiente. 

Cu toate acestea, opțiunile din joc sunt semnificativ mai mici. Limita de pariere este ajustabilă, profitul maxim pentru un singur pariu este de 100.000 RON, iar miza minimă este de 0,10 RON.

Sporturi disponibile la Smart Bet Pariuri Sportive

Mai jos vom enumera toate sporturile pe care poți paria din oferta de SmartBet pariuri sportive. Lista este una tentantă!

 • Fotbal
 • Tenis
 • Baschet
 • Handbal
 • Hochei
 • Volei
 • Baseball
 • Box
 • Darts
 • Formula 1
 • Fotbal american
 • Fotbal australian
 • Rugby
 • Tenis de masă

SmartBet Pariuri Sportive – Agenții și program Smart Bet

Oferta de Pariuri Sportive SmartBet este variată și disponibilă pentru toate gusturile, însă agențiile Smart Bet Pariuri Sportive sunt mici și destul de puține în țară. 

Numărul de agenții Smart Bet disponibil în țara noastră este de aproximativ 20. Am văzut o mulțime de pariori intrând în micuțele agenții SmartBet. De asemenea, cei pasionați de bile ar trebui să știe că într-o agenție Smartbet, au cele mai mari șanse de a câștiga în acest joc.

Program Smart Bet Pariuri Sportive

Programul celor de la SmartBet este unul clasic pentru agențiile de pariuri. Disponibilitatea agențiilor SmartBet este perfectă pentru plasarea biletelor într-un timp util de către jucători. 

Program agenții Smart Bet – Luni-Duminică: 10:00 – 22:00

Alte tipuri de pariuri disponibile la Smart Bet – SmartBet Pariuri Sportive

Pe lângă cele prezentate din oferta SmartBet Pariuri Sportive, operatorul dispune de o serie de alte opțiuni disponibile pentru jucători:

 • SmartBet Live – Operatorul pune la dispoziție pentru jucători opțiunea de pariuri SmartBet Live pentru multe dintre sporturile menționate mai sus. Această opțiune de pariere este una foarte populară în ultimii ani.
 • Smart Bet Loto – Pentru opțiunile de Loto SmartBet avem și aici multă diversitate. Menționăm variantele ce pot fi abordate: Polonia Keno, Cehia Keno, Grecia Kino, Italia Keno sau Slovacia Keno.
 • Smart SIX – Reprezintă un pariu în cotă fixă, bazat pe rezultatele unor evenimente produse fără a fi implicat organizatorul, evenimentele fiind generate aleatoriu prin intermediul unui sistem independent. Jucătorul va alege 6 numere din 48 posibile, iar câștigul biletului va fi determinat de cota aferentă ultimului număr (pe baza extragerii) pronosticat corect.
 • Curse de câini SmartBet – Cursele de câini sunt rulate din 5 în 5 minute în agențiile SmartBet. Programul acestora este zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, intervalul agenției mai exact.

SmartBet verificare bilet – Află dacă biletul tău este câștigător

Cum afli dacă biletul tău este câștigător la SmartBet Pariuri Sportive? Simplu! Îți vom menționa pașii mai jos:

 1. Accesează site-ul operatorului smart-bet.ro
 2. Va trebui să introduci codul de pe bilet în cadrul casetei din partea de sus a ecranului. Acolo scrie “Verificare Bilet”. Mai apoi, va trebui să apeși tasta Enter. 

Odată cu introducerea serie biletului (acesta este format din 14 caractere) vei avea opțiunea de a vedea nu doar statusul biletului de pariuri, ci și selecțiile individuale de pe bilet, cota totală a biletului, miza + alte detalii aferente biletului. Verificare bilet Smart Bet pare un proces simplu, nu-i așa?

Modalități de contact Smart Bet

Din păcate, operatorul SmartBet nu are disponibil un chat live, ci doar o adresă de mail și un număr de telefon

 • Adresa de email SmartBet – office@smart-bet.ro
 • Telefon SmartBet – 021 323 32 22

Concluzii

SmartBet Pariuri Sportive este o casă de pariuri autohtonă aflată în plină expansiune. Bucură-te de posibilitățile oferite de aceștia și verifică cu atenție informațiile de mai sus pentru o experiență cât mai reușită la acest operator.

Combină ponturile la pariuri de pe pagina noastră cu cotele oferite de Smart Bet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Aruncă un ochi și pe Facebook sau Telegram BETuri pentru un plus de inspirație.

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale, vei putea regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și promoții. Dacă vrei să revendici un bonus de bun venit sau să găsești cele mai tari oferte și bonusuri fără depunere la cazino, te așteptăm pe secțiunea de Oferte Cazino de pe BETuri.ro. Nu uita de secțiunea Ghid Pariuri, acolo unde vei afla tot ce vrei să știi despre casele de pariuri/cazinourile disponibile în România. Ca de pildă despre Princess Casino sau Cashpot Online sau despre oferta de pariuri Magnumbet. Hai noroc!