Riverbet Pariuri Sportive
Andreeas B.
23 martie 2023

Riverbet Pariuri Sportive – Oferta de pariuri și bonusuri

5/5 - (2 votes)

În cadrul acestui articol vom prezenta oferta de pariuri de la Riverbet, o casă de pariuri românească. Riverbet Pariuri Sportive nu se numără printre cele mai populare agenții de pariuri din țară din cauza faptului că nu au așa multe locații ca și competitorii lor.

Chiar daca Riverbet este prezent în online, pariurile pot fi plasate doar în locațiile fizice ale acestora. Agențiile de pariuri stradale încă sunt foarte populare în România, în ciuda faptului că majoritatea pariorilor s-au mutat în online.

Riverbet – Ofertă de pariuri

Oferta de pariuri de la Riverbet este destul de variată. Găsim, desigur, principalele sporturi, cele mai căutate de pariorii români: fotbal, tenis, baschet și handbal. Totodată, mai poți paria și pe volei, snooker, fotbal în sală, hochei, rugby, darts, sporturi de contact, polo și multe altele.

Interfața de pariere este intuitivă și ușor de utilizat. În partea stângă a platformei se găsește „Oferta pe sporturi”, de unde se poate selecta cu ușurință sportul dorit. Tot aici, pariorii pot filtra oferta de pariuri în funcție de ziua dorită.

Partea de mijloc este rezervată evenimentelor și a opțiunilor de pariere. Partea dreaptă a site-ului se găsește secțiunea legată de crearea biletului de pariuri, verificare bilet Riverbet, precum și o listă cu bilete câștigătoare.

Ofertă Fotbal – Riverbet Pariuri Sportive

Oferta Riverbet este destul de amplă și stufoasă când vine vorba de evenimentele din fotbal. Pe lângă principalele ligi ale Europei, inclusiv Superliga României, găsim oferte pentru ligi mai puțin populare, cum ar fi: Algeria, Costa Rica, Iran, Ghana, Hong Kong sau Zambia.

Oferta la fotbal pe meci conține principalele piețe. Un dezavantaj ar fi faptul că nu găsim piețele pe jucători, însă sunt prezente în ofertă pariuri pe minutul primului gol, scoruri corecte sau cartonaș roșu/penalty.

Pentru a putea accesa aceste pariuri, trebuie să mergem în dreptul competiției din care face parte evenimentul și să apăsăm pe butonul “Final”. Apoi va apărea o listă cu toate tipurile de pariuri disponibile pentru evenimentul respectiv.

Ofertă Tenis – Riverbet Pariuri

Riverbet oferă o varietate de competiții și pentru tenis. Turnee Challenger sau ITF se regăsesc alături de Grand Slam-uri și principalele turnee. Numărul piețelor este mare, iar evenimentele sunt adăugate din timp. Ai o opțiune rar întâlnită, “Combo Bet Primul Set Game-uri”, care îți oferă posibilitatea de a paria simultan pe câștigătorul primului set și pe numărul de game-uri din acel set.

Ofertă Baschet – Pariuri Sportive Riverbet

Varietatea ligilor de pariere oferită de Riverbet este asemănătoare celorlalte case de pariuri. Alături de NBA și cele mai populare ligi europene, întâlnim și campionate de mâna a treia, precum: Austria, Bulgaria sau Thailanda.

Dezavantajul este reprezentat de numărul piețelor de pariuri, care este redus în comparație cu alte agenții de pariuri. Nu există pariuri pe  jucător, sfert sau repriză, ceea ce îngustează mult aria de pariere. Singurele pariuri oferite sunt cele pe câștigător la final, total puncte, handicap, total puncte echipă și un combo bet.

Ofertă Jocuri – Ofertă Riverbet

Pe lângă oferta de pariuri sportive, agenția pune la dispoziția clienților și pariuri pe loto sau jocuri de noroc virtuale. Printre aceste jocuri se regăsesc clasicele: curse de cai virtuale, curse de câini virtuale, blackjack și poker.

Pariuri Live RiverbetRiverbet pariuri sportive

În ciuda faptului că Riverbet este o agenție stradală, există posibilitatea de a paria și live pe sporturile preferate. Dezavantajul este că o poți face doar fizic, deplasându-te într-o locație Riverbet. Acest lucru implică riscul de modificare a cotelor din momenutl de creare al biletului până în momentul plasării. Această secțiune de live betting este slab dezoltată și nu reprezintă unul din punctele forte ale casei de pariuri.

Promoții Riverbet pariuri sportive

Prin încercarea de a se impune în rândul agențiilor de pariuri stradale, Riverbet oferă o multitudine de bonusuri și avantaje. Aceste promoții sunt tipice caselor de pariuri care se bazează pe plasarea fizică a unui bilet.

River PlusRiverbet Pariuri Sportive

River Plus este bonusul perfect pentru pariorii care preferă un număr mai mare de evenimente pe bilet. Acesta poate mări câștigul cu până la 150%. Pentru a fi eligibil la bonusul River Plus, biletul trebuie să conțină evenimente  cu cote minime de 1.25 per selecție. În funcție de numărul selecțiilor pe bilet, câștigul poate crește după cum urmează:

 • 5 selecții – bonus 3%
 • 6 selecții – bonus 7%
 • 7 selecții – bonus 10%
 • 8 selecții – bonus 15%
 • 9 selecții – bonus 20%
 • 10 selecții – bonus 25%
 • 11 selecții – bonus 30%
 • 12 selecții – bonus 45%
 • 13 selecții – bonus 50%
 • 14 selecții – bonus 55%
 • 15 selecții – bonus 60%
 • 16 selecții – bonus 65%
 • 17 selecții – bonus 70%
 • 18 selecții – bonus 75%
 • 19 selecții – bonus 80%
 • 20 selecții – bonus 85%
 • 21-24 selecții – bonus 100%
 • 25 selecții – bonus 150%.

Super CotăRiverbet Pariuri

Super Cota reprezintă prilejul perfect pentru pariorii care preferă un număr redus de evenimente pe bilet și o sumă mare. Această ofertă aduce un număr limitat de meciuri alese de agenția de pariuri Riverbet cărora cotele le vor fi mărite. Aceste meciuri vor avea doar opțiunile de pariere 1×2 și șansă dublă. Ele nu vor putea fi combinate cu evenimente de bază pe același bilet marca Riverbet pariuri sportive.

Pariu River Extra

Alături de evenimentele care beneficiază de Super Cotă, oferta de pariere Riverbet îți oferă un număr de meciuri care vor benefica de o cotă special cu opțiuni de pariere 1 sau 2. Pe fiecare bilet poți plasa un singur eveniment River Extra, cu condiția să mai ai minim 5, respectiv 10  selecții.

Șansă 200 Riverbet Pariuri Sportive

O promoție tot mai populară în rândul pariorilor în ultimii ani. Aceasta este perfectă pentru un bilet cu multiple evenimente deoarece îți permite să pierzi o selecție de pe bilet. În acest caz, biletul va fi considerat câștigător, cu un câștig în valoare de 10 ori miza biletului.

Cum spune și denumirea, condiția care trebuie îndeplinită pentru a te califica la Pariu Șansă 200 este ca și cota totală să fie de 200 sau mai mare. Totodată, cota maximă admisă pentru un eveniment este de maxim 7. În cazul unui sau mai multor evenimente anulate (cota 1.00), condiția de bonus (cotă totală minima 200) se va aplica cotei rămase după aplicarea cotei 1.00.

Pariu Șansă

Promoția Pariu Șansă reprezintă “premiul de consolare” primit de pariori în cazul unui eveniment pierdut de pe biletul plasat. Pentru a beneficia de „Pariu Șansă”, biletul trebuie să conțină cel puțin 11 evenimente cu o cotă minimă de 1.25 per selecție. Dacă pierzi un singur pronostic, oferta Riverbet pariuri sportive îți va oferi 10% din câștigul de pe bilet împărțit la miza pronosticului pierzător. Similar, am putea spune, cu pariu șansă Superbet.

Pariu Șansă Fotbal

Dacă promoția „Pariu Șansă” era valabila pentru evenimente din orice sport, aceasta este dedicată fanilor fotbalului. În cazul unui bilet alcătuit doar din meciuri de fotbal, respectând condițiile ofertei „Pariu Șansă”, pariorul va primi 15% în loc de 10% din produsul cotelor câștigătoare, înmulțit cu miza biletului.

Important! În cazul în care un bilet se califică pentru mai multe bonusuri, se va acorda bonusul valoric cel mai mare.

Pariu Șansă Miză Înapoi

Bazat pe clasica regulă cu minim 11 evenimente pe bilet, cu o cotă de minim 1.25 per selecție, acum poți beneficia și dacă pierzi 2 meciuri. Da, ai citit bine! Riverbet îți oferă miza înapoi dacă pierzi exact 2 evenimente și îndeplinești condițiile amintite mai sus.

Verificare Bilet Riverbet

Precum toate agențiile de pariuri, River Bet are o secțiune în care poți verifica statusul biletelor tale. Pe pagina principal, în partea dreaptă, vei găsi secțiunea “Verifică Biletul Tău”. Pentru a duce la capăt acest proces, va trebui să introduci seria si codul biletului tău. Acestea se regăsesc deasupra câștigului pe biletul plasat. Cu un singur click pe butonul de „Verifică” vei putea vedea dacă biletul tău este: câștigător, pierdut sau în desfășurare. Acesta este tot procesul River Bet pariuri sportive verificare bilet.

Riverbet Online

Site-ul River Bet nu permite plasarea de bilete online. Site-ul servește ca metodă de creare a biletului. Astfel, pariorii pot economisi timpul petrecut în agenție. Ei se pot prezenta la orice locație River Bet cu codul generat pe site în vederea plasării biletului.

Pe site-ul River Bet poți găsi secțiunea de “Riverbet Rezultate”, care îți permite vizionarea rezultatelor din lumea sportului din ultimele 6 zile, precum și statistici și clasamente. Riverbet Pariuri Sportive nu beneficiază de aplicație de mobil.

Riverbet Agenții – Locații și Program

Numărul și locațiile agențiilor River Bet nu se regăsește pe site-ul acestora. Cu toate acestea, vei găsi case de pariuri marca River Bet în toate orașele mari, cum ar fi: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Botoșani sau Iași. Ținând cont de conceptul inovativ al operatorului, poți găsi o agenție River Bet chiar într-un bar din orașul tău.

Chiar dacă pe site-ul River Bet nu se regăsește niciun detaliu referitor la program, aceștia operează de regulă în intervalul orar 10:00 – 22:00. Acest program a fost regăsit în majoritatea locațiilor pe care le-am identificat. Vezi și program agenții Superbet sau program agenții Winner!

Concluzii

Ne bucurăm că ai urmărit acest articol în întregime!  Sperăm că ți-a fost de folos, mai ales datorită faptului că oferta de pariuri de la River Bet este decentă. Bucură-te de oportunitățile oferite de casele de pariuri/cazinouri și urmărește tot timpul inspirația și responsabilitatea!

Combină meciurile zilei de pe pagina noastră cu cotele oferite de Riverbet și cu siguranță vei avea multe bilete verzi! Aruncă un ochi și Telegram BET-uri pentru un plus de inspirație.

Pe pagina noastră la categoria de Oferte speciale , vei regăsi numeroase alte bonusuri pariuri și oferte de la case de top. Cele mai tari promoții și bonusuri de bun venit le găsești la secțiunea Ofere cazino de pe site-ul BET-uri. Te invităm să accesezi și secțiunea Ghid pariuri, unde găsești informații utile despre casele de pariuri/cazinourile din România. Ca de exemplu despre Senator Bet sau Eldorado sau despre oferta de pariuri Winner sau Betmen. Spor(t) în toate!