betfair bonus de bun venit

Betfair Pariuri Bonus de Bun venit – Bonus de până la 550 Ron gratis

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: ianuarie 1, 2024
5/5 - (2 votes)

Betfair pariuri a fost una dintre primele case de pariuri care a apărut în România în mediul online, iar acum propune constant promoții oferte. Betfair bonus de bun venit ajunge până la 550 de lei.

betfair pariuri
Bonus de Bun Venit Betfair – 550 RON Gratis
Pariezi liniștit la Betfair, cu un bonus de bun venit de 550 lei!

Cod Bonus: ZSKW11

 • Îți deschizi cont pornind de la oferta din imagine.
 • Depui minimum 50 de RON, folosind codul mai sus afișat.
 • Primești bani cadou în fiecare săptămână.
 • Rulajul este ușor de făcut!

Betfair bonus de bun venit

Într-un alt articol, Beturi.ro îți arată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru creare cont Betfair. Pentru a putea paria online trebuie să parcurgi prima dată pașii de inregistrare Betfair cont nou. Inregistrare Betfair pariuri se poate face în doar câteva minute și poți obține bonusul Betfair la prima depunere foarte ușor.

Operatorul are o ofertă bogată de oferte la depunere Betfair, dar și în cadrul unor altor campanii. Cum poți avea un bonus din lista Betfair promoții?

Primul cadou pe care îl poți avea este Betfair bonus de bun venit. Dacă te înregistrezi folosind cod bonus Betfair ZSKW11 poți obține un bonus bun venit de până la 550 de lei.

Depui și pariezi cel puțin 50 RON și primești automat un bonus inițial în valoare de 50 lei (sunt eligibile pentru această promoție doar depunerile cu cardul). Apoi, timp de 10 săptămâni, beneficiezi de un bonus săptămânal în valoare de 50 RON!

Pentru a beneficia de deplin de acest Betfair bonus de bun venit te poți folosi de cotele pe care ți le propunem zi de zi pe paginile noastre Cota 2, Biletul Zilei tipseri sau Ponturi Pariuri.

Betfair bonus depunere – Condiții de rulaj

Iată ce trebuie să știi despre Betfair Bonus de bun venit:

 • Rulajul bonusului de bun venit de la Betfair este de 6X.
 • Trebuie să știi că pariurile plasate trebuie să fie pe o cotă de minim 1.60, iar pariurile la care se folosește cash out nu sunt luate în calcul.
 • Este necesar să realizezi câte o depunere minimă în fiecare săptămână pentru a primi suma de 50 lei (depunere minimă de 50 lei).
 • Ai 7 zile la dispoziție pentru a îndeplini condițiile de rulaj.
 • Se exclud pariurile pe „aceeași piață”, plasate pe Exchange.
 • Nu se califică la rulaj bonus de bun venit Betfair pariurile pentru care s-a folosit cash out parțial sau total și care au fost anulate.
 • Dacă iei parte la această promoție, nu vei mai putea participa la nicio altă promoție de retenție până nu o finalizezi pe cea actuală.
 • Oferta nu este disponibilă pentru clienții care utilizează Moneybookers sau Neteller pentru depozite.
 • Se califică un singur pariu per eveniment.
 • Sunt excluse pariurile multiple și toate pariurile simple din cadrul pariurilor multiple (de ex. Lucky 15).

Banii obținuți din bonus de bun venit Betfair pot fi retrași după ce se îndeplinesc toate condițiile de rulaj.

Concluzii

Betfair Romania este una dintre cele mai bune case de pariuri online la capitolul bonusuri oferte promoții. Betfair bonus bun venit ajunge până la 550 lei, iar retragerea banilor se face ușor și rapid.

Oferta de pariuri sportive de la Betfair este una bogată și ai toate competițiile importante la dispoziție. Betfair este casa de pariuri care are cea mai bogată ofertă la pariuri speciale și îți oferă posibilitatea să combini mai multe pronosticuri într-un singur pariu. Despre asta poți citi și în recenzia Betfair Romania, de pe site-ul nostru, unde găsești și bonusul fără depunere Betfair.

Operatorul îți propune o soluție ideală în această perioadă – Betfair aplicatie. Ea este bine pusă la punct și oferă pariorilor o experiență foarte plăcută. Tot ce trebuie să faci este să descarci Betfair APK, apoi să instalezi aplicatia Betfair. Acest proces este valabil pentru utilizatorii de Android. Dacă ai un dispozitiv ce folosește iOS, poți descărca Aplicația Betfair direct din App Store (Betfair App). Spor la joc!

La Betfair beneficiezi de unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit la deschiderea contului. Foarte puține site-uri de pariuri online oferă un bonus săptămânal în valoare totală 550 de lei la prima depunere. Noi spunem că ai putea profita de asta! Ai și alte oferte case pariuri pe care le poți studia pe site. Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!