Winmasters Sport

300 RON Gratis

Winmasters Sport

  • Bonusuri mari
  • Bonusuri ușor de rulat
  • Promoții constante
  • Pariuri pre-meci atractive

Pros

  • Cote bune
  • Interfață intuitivă
  • Pariuri cashback
  • Ligi și sporturi variate
  • Suport clienți

Cons

  • Gamă mai redusă de meciuri și sporturi pentru pariuri live

Winmasters Sport info

Name Winmasters Sport
An înființare 2014
Locatie Romania
Licenta ONJN L1160651W000195

Winmasters pariuri sportive este o casă de pariuri online care oferă o varietate de opțiuni pentru fiecare tip de pariori. Site-ul are o interfață simplă, care permite jonglarea rapidă între diferite pariuri, sporturi și chiar și jocuri de cazino și cazino live.
Winmasters pariuri sportive este un jucător important pe piața românească de pariuri online, oferind atât metode pariere și jocuri variate, cât și bonusuri și promoții consistente.

Promoțiile actuale la Winmasters Pariuri Sportive

Pentru că tot vorbim de bonusuri și promoții, să vedem care e oferta actuală. În momentul scrierii acestei recenzii, Winmasters pariuri sportive avea un bonus de bun-venit de 100% până la 1500 RON. Pe lângă bonusul de bun-venit, casa de pariuri online aduce însă și alte oferte atractive. Printre acestea se numără și bonusul cel mai ușor de rulat, de 100% până la 300 RON. Există de asemenea promoții cashback, bonusuri speciale pentru anumite tipuri de pariuri online (ex.pariu acumulator) și chiar și bonusuri pentru invitarea unui prieten. După cum poți vedea, Winmasters pariuri sportive lansează bonusuri și promoții în mod constant, așa că merită să le urmărești activitatea.
Univers al pariurilor sportive
Winmasters pariuri sportive este o casă de pariuri online care face orice parior fericit. Casa de pariuri oferă posibilitatea de a plasa pariuri online standard pre-meci în format simplu, combinat sau sistem. Gama de sporturi este foarte mare și cuprinde printre altele fotbal, baschet, handbal, volei, tenis, ciclism, crichet, rugby, sporturi de iarnă, sporturi cu motor, șah sau box. Sunt incluse în același timp ligi de pe tot globul, atât din primele divizii, cât și din cele secundare. Ai la dispoziție chiar și cote pentru transferuri din Liga I. Toate cotele celor de la Winmasters pariuri sportive sunt foarte atractive.
În platforma de pariuri live lucrurile stau binișor. Găsim aici o serie foarte utilă de instrumente precum cele de statistici și rezultate. Scorurile live se actualizează instant, la fel precum cotele. Asta înseamnă că poți plasa pariuri online în orice moment, bazându-te pe informații în timp real. Gama de sporturi și de evenimente e totuși ceva mai redusă decât la alte case de pariuri.
Dacă în orice moment ai nevoie de asistență, poți apela la serviciul de clienți prin telefon, email sau live chat. Echipa de suport îți stă la dispoziție zilnic între orele 9 și 23 pe telefon și email și între orele 10 și 22. Recomandarea noastră este să alegeți mereu să alegeți cazinouri care oferă asistență prin când mai multe metode. Winmasters pariuri sportive este unul din cele mai bine pregătite cazinouri online din acest punct de vedere.
Plăți și câștiguri
Pentru că am văzut cum stau lucrurile cu pariurile și bonusurile, mai rămâne să vorbim de plăți și ridicarea câștigurilor. Pentru metodele de plată pentru depozit și retragere poți alege din nou din mai multe opțiuni. Ai la dispoziție plata prin VISA, MasterCard sau Maestro, Skrill, Neteller, transferul bancar sau PaySafe Card. Recomandăm tuturor utilizatorilor să consulte atent termenii și condițiile pentru bonusurile și promoțiile de pe orice site de pariuri. Alegeți întotdeauna bonusul cu tipul de rulare care se potrivește stilului vostru de joc.
Winmasters pariuri sportive este de fiecare dată pe lista noastră de case de pariuri online. Alege-l și tu pentru a beneficia de o experiență perfectă atunci când vrei să pui un bilet.

Pariaza